icon

Kdo je otec 😥Máte podobnou zkušenost?

ada5544
6. pro 2019

Zdravím holky..
Jsem ve svizelne situaci..
Jelikoz mám nepravidelnou menstruaci, cyklus nekdy az 38 dni, nedokážu si spočítat ovulaci.. 🙈 Tudíž nevím kdo by moh být otec, pac jsem 19.9 spala s jedním mužem a 23.9.s druhým, který se do me udělal.. S prvním jsme si "davali pozor"
Ovsem 11 týden těhotenství mi vychází na ten tyden 23.9
Noo a teď babo raď..
Pravděpodobnější je ten druhý muž, uz jen proto, ze ejakuloval do me.. Ale...
Byla jste některá v podobné situaci?

Strana
z4
marketa11112
Autor odpověď smazal
zelenaesmolda
8. pro 2019

@ada5544
tim,ze mas na sex dva chlapI bych se moc nechlubila.asi je moc nevzrusujes a maji ho mekkeho kdyz je pises s mekkym :D

martiina_k
8. pro 2019

@marketa11112 teda to o tom, že jednoho chlapa v životě může mít jen šereda je teda pěkná podpásovka. Sama jsem také kromě manžela neměla jiného a nemyslím si o sobě, že bych byla nějaká hnusná. Nejsem modelka, jsem průměrná žena. A myslím, že i ty ostatní, co tu psaly, že měly (mají) jen jednoho sexuálního partnera (tj. manžela), také nebudou žádné ohavy..

marketa11112
Autor odpověď smazal
marketa11112
Autor odpověď smazal
gracinka7
8. pro 2019

@martiina_k jojo, jsem s manželem spolu 13 let, otáčí se po mě i jiní chlapi, i po dvou dětech spolu máme téměř denně sex, ale jo, asi jsem šeredná frigida 😂

martiina_k
8. pro 2019

@gracinka7 taky jsem měla možnosti, ale nevidím důvod, proč bych si měla kvůli nějakému jinému chlapovi ničit persepektivní a fungující vztah.
Trošku to je teda mimo téma, autorka nikoho nepodvádí, prostě je svobodná a užívá si s dvěma chlapama, přičemž ani s jedním nechodí. Sice bych toho nebyla schopna, ale dokážu pro to mít pochopení. Není to nevěra. Pořád mě ale vrtá hlavou, jestli s jedním z nich to miminko bude vychovávat a jak to tedy bude řešit, jestli to řekne oběma, nebo jen tomu "pravděpodobnějšímu", nebo jak to bude dál...

gracinka7
8. pro 2019

@martiina_k já jsem pochopila, že nikoho nepodvadi. I když to, že za jednoho z nich není vdaná, nemusí znamenat to, že by mu nevadilo, že spí ještě s jiným.
Jen mě prostě pobavilo její prohlášení o tom, jak každá, která se uváže k jednomu chlapovi je hnusná nebo frigidní.

vineta
8. pro 2019

@saoirse Tak ta reakce s frigidama mi přišla taky přes čáru, ale chápu jí už prostě jen jako přemrštěnou reakci na soubor docela nehezkých invektiv.

biedronka10
8. pro 2019

@saoirse amen.....

barinkas
8. pro 2019

nebudu označovat, ale proč by se neměla chlubit, že má sex se dvěma chlapama? Kdyby holčina byla muž, kámoši by ho plácali po ramenou, že je borec. Že má dvě baby. Ale jak to je obráceně, tak jo holka špatná, to jsme furt 100 let za opicema??? Vždyť je to stejné. Autorce přeji, ať to vyřeší, otce zjistí jen DNA zřejmě, pak je tu potrat ještě. Pokud ani o jednoho chlapa nestojí, tak je to taky možnost.

orchidis
8. pro 2019

@barinkas Áno, áno, potrat je možnost, výborná možnost pro všechny ehm ehm ehm, co se chlubí, že mají sex s několika muži v jednom týdnu 😀. A kdo nechápe, je frigidka. Přesně tak to je.
Bože, ženské, co nějaká sebeúcta, úcta ke svému tělu, k dítěti, k životu obecně.
Nikdy mě nepřestane udivovat, jak málo si vážíte samy sebe i lidského života.
A kdo to vidí jinak, je úúúúúúúplná Panna Marie a pěkně arogantně si kopneme, ať si omluvíme, že jsme štětky...

marcicek84
8. pro 2019

no, já si myslím, že je to každého věc, pokud něko nemá stálý vztah, může si dělat co chce, přece nikomu neubližuje...ano může otěhotnět a když se nechrání, tak je velká pravděpodobnost, ž ese tak stane a tady se i stalo, ale pak je na autorce jak se k tomu postaví, je to její věc, jak si to vyřeší, i kdyby šla na potrat, nebo ho dala k adopci nebo si jej nechala... Kolikrát se stane, že se chráníš a stejně jsi v tom a jelikož šlo o někoho na sex a i když se chovala zodpovědně, něco selhalo a logicky pak taky k tomu potratu většinou dochází, já netvrdím, že to je správné, ale proboha přece nežijeme v Polsku že to je zakázáné, je to volba každé ženy, tedy nechme ať se každá z nás může svodobně rozhodnout po zvážení všech pro a proti, ono totiž i ten potrat je pro danou ženu doživotní šrám na duši a může mít i následky v podobně neplodnosti. Myslím, že je toho dost na zvážení bez ohledu na tady ty moralistické kecy...jsme ve svobodné zemi, tak bychom u toho mohli zůstat i v diskuzích...

vineta
8. pro 2019

@orchidis Sex s několika muži a úcta ke svému tělu a vážení si života se nijak nevylučuje, to je zase úplně stejně zjednodušující pohled, jaký kritizuješ na druhou stranu, a stejně omezený.

barulina
9. pro 2019

No ja zasnu co tu je zen, ktere nikdy neuletely...

llluckaaa
9. pro 2019

Ty jo, to je prekérka ☹ Pravděpodobnější je ten druhý, ale bohužel to budeš vědět jistě až po testu DNA. Těžko radit co teď s tím, hlavně neznáme celý příběh, všechny aktéry a jejich vztahy, takže se nic moc poradit nedá.
Jinak teda nechápu tu potřebu některých žen být na jiné sprosté, urážet je, ponižovat a odsuzovat jen proto, že žijí život jinak než ony. Gratuluju, máte za celý život jen jediného partnera a teď ponižujete jiné, které ještě třeba hledají nebo se nechtějí hned vázat nebo si chtějí život užívat. Jste na sebe teď dost hrdé? Střídat chlapy bez ochrany je samozřejmě blbost, ale kdo nikdy neudělal nic nezodpovědného, ať hodí kamenem 😉

shakira007
10. pro 2019

Taková malá ráda přestaň dělat šlapku ještě chytneš hiv

darkwood
10. pro 2019

Ty si pani! <3

oveckaluky
19. pro 2019

No tak pokud jeden nebyl bílý a jeden černý (A opravdu nejsem rasistka), nebo pokud nejsi černá ty, fakt pomůžou jen testy DNA...
Uf, jsem ráda, že tohle jsem nikdy řešit nemusela, u všech čtyřech 100% jasno, navíc ty tři tatínek nezapře, i kdyby chtěl. 😂 Tak třeba budeš mít taky štěstí a nakonec budeš vědět na první pohled. 😉

ah1234
19. pro 2019

@oveckaluky tak vo vasom pripade sa chlap fakt nemusi byt, vsetky tri jeho deti su jeho uz od pohladu 😀

oveckaluky
19. pro 2019

@barulina Třeba mi to nebudeš věřit, ale jsem jedna z nich. Nejsem s prvním chlapem, to ne, jsem podruhé vdaná a opravdu ne každý sex byl manželský, ale nikdy nešlo jen o sex bez vztahu, a nikdy jsem žádného chlapa nepodvedla...

oveckaluky
19. pro 2019

@ah1234 Viď?😂

barulina
19. pro 2019

@oveckaluky ale jo věřím a vážím si tě za to. Mělo by to tak totiž být. Jen nevěřím že to tak má kazda😊

Strana
z4