Kdy může být pozitivní test?
Ahoj.chtela bych se jen informovat zda s tím nemáte nějaká zkušenost. Dnes je 3 den co by byla ms ale ms nikde.ovu se mi pohybuje mezi 12 a 16 dnem. Test mám negativní.nemocna ani nachlazena jsem nijak nebyla.pokud bych byla těhotná, je možné že to ukáže tt třeba až dyl? Díky za info .😊😉
@klokanka31 určitě ne 🙂 dávala jsem foto testu zda je něco vidět ci ne . Ale jelikož mám tt negativní a ms nikde tak sem koukala jak mám ovu tak proto se ptám zda s tím nemá nějaká z vás zkušenost
@kachna6698 cyklus jsem měla po28 dnech a pozitivní test tři dny před očekávanou ms
@jjasmina to je pěkné🙂 ale ne každá má takové štěstí
@kachna6698 nevím jestli se dá hovořit o štěstí, když mezitím bylo 9 neúspěchu, ale aspoň ten jeden zlobivej poklad se podařil 🙂
Záleží asi taky, kdy máš ovulaci, já měla vždy třetí den zpoždění dálnici 🤷♀️
@zabec odpoledne sem si dělala test a zdálo se mi že sem něco jako hodně slabého ducha zahlédla ale nedávám tomu žádnou váhu dokud se neukazi buď 2 čárky nebo nedostanu ms .miminko chceme ale netlacime na to
Jsou případy, kdy holky mají i několik měsíců negativní test, přestože jsou těhotné. Ale je to opravdu velmi výjimečné, třetí den zpoždění bývá test zpravidla velmi zřetelně pozitivní. Naděje trvá, ale neupínej se k ní, pravděpodobně máš prostě zpoždění.
@rebe rozumím proto si nic nepřipouštím a necháváme to nahode ❤
@kachna6698 Držím palce ❤
@kachna6698 pokud jak jsem pochopila davas druhou diskuzi během cca týdne, tak bych to teda nenazvala “nechavame náhodě”, to už sakra resis ;)
@viki999 ano dávala sem test protože mě zajímal názor že by to byl skvělý dárek pro partnera a jelikož mám zpoždění tak se ptám na další věc. To přeci neznamená že to nějako hrozil nebo se upinam 😊 jen s tím prostě nemám zkušenost
@kachna6698 vis 100% kdy byla ovulace?
@lachtanice86 ovulace byla 29.3. Na 80% 🤷♀️ jen mě to zajímá protože dnes mám zatím stále zpoždění.
@kachna6698 jak si tu ovulaci určila? Testy? Měření teploty? Folikulometrie? Jinak je to 17den, to už by test ukázal
@lachtanice86 🤷♀️
@kachna6698 aha, takže nevíš
@lachtanice86 no tak podle ms kalendáře byla ovu jak sem psala .... jelikož si nechci nic vsugerovavat nebo na něco tlačit tak se nemerim nebo něco.
@kachna6698 no to je jenom apka, s reálným a skutečným datum to nemusí sedět o několik dnů. Proto píšu že nevíš kdy byla. Ale důvodu proc ms nepřijde nebo prijde déle je x
@lachtanice86 tomu rozumím proto sem se ptala zda to může popřípadě test ukázat třeba s týdením zpožděním pokud ovu byla později. Jde mi jen o to zkusit eliminovat možné příčiny ať něco nezanedbam protože zravi má clovek jen jedno 😊
Ovulace mohla byt pozdeji, je to jen aplikace, me se treba vetsinou neshoduje datum ovulace v appce s ovulacnimi testy. Nez jsem otehotnela s malou, tak jsem jeden mesic mela ovu az kolem 20. - 21. Dne a v mesic, kdy jsem otehotnela to vse sedelo na ukazkovy cyklus, kdy byla 14. den, takze zalezi 🙂
Ahoj holky, jdu pro radu.
23.3.2021 byla poslední MS 4dny. Ovulace potvrzená 5.4. Cykly mám 24-26 dní.
Dle výpočtů jsem dnes 27DC. MS měla přijít tedy ČT-SO. Vždy to mám přesné.
Dnes ráno test negativní. Je tedy ještě brzy? Nemám žádné příznaky k MS, které mívám již 2dny před MS.
V úterý jdu na gyn. prohlídku.

@kachna6698 Neptala ses na to samé už před pár dny? 🤔