Mohu být těhotná?
Dobrý den,
Snažíme se o miminko 🙂 Začali jsme se snažit nedávno, jenže po pár dnech jsem začala špinit růžovým výtokem asi cca 4-5dní... Začalo to 6.6.2014 a poslední čtyři dny mi je od rána po celý den na zvracení... Tři noci za sebou se budím několikrát v noci.... Dokonce od včera si měřím bazální teplotu 🙂
Naměřila jsem včera ráno 36,9 a dneska ráno 37,1.... Jenže s tím moc zkušenosti nemám.... Tak pořádně popravdě nevím, jestli mohu být těhotná 🙂
Jinak cítím jako kdyby jsem byla nafouknutá , a občas cítím menší popichování v pravém vaječníku... Pořád mám potřebu chodit na záchod na malou a sucho v ústech , takže se snažím co nejvíce dodržovat pitný režim 🙂
Samozřejmě jsem si zkoušela dělat test, ale vyšlo mi , že těhotná nejsem...
Nemáte někdo podobné zkušenosti ? Nebo nemohl by mi někdo říct, alespoň svůj názor ? 🙂
Děkuji 🙂
@dasenka888 Ahojky....jeste jsem netestovala...cely tyden jen spineni....a pak 3 dny krev...tak nevim...jinak jsem mela tyden zpozdeni
Holky,poraďte... Cyklus mívám 34 dní, aktivně se nesnažíme, máme 13 měs. prcka, ale antiko nemáme, jen si muž dává pozor a vždy to jde mimo. Ale teď už jsem 43 dc, ms nikde, tt negativní. Jen se mi ještě 3.8.(zřejmě před ovu) a Pak ještě 17.8. objevil růžový hlen s nitkami krve... Měl někdo něco podobného? Jestli to bude těhu nebo nějaký problém-cysta,atd? Nikdy jsem na nic takového netrpěla,tak netuším, jak se to projevuje.co myslíte?
@kackarebicerova držím palce 🙂)) ! Dej mi pak vědět 🙂 a ovu testy testujes ? 🙂
@evly zkusila bych pozdji a kdyz nic tak k dr na vyvolavacku drzim palce bud mimi nebo cysta nebo se jen posunula ovu a nebo anovy=ulacni cyklus ricin muze byt mnoho 🙂 🙂 drzim palce nejsem odbornik ale po precetni ruznych info i na me odpovedi sem to take tak mela a mimi zadne stale se snazime
@bublinka74 někdy praskne sama jindy až po injekci, tak jako u mě...někdy taky vymizí. Je to pokaždé jiné ... mě naštěstí praskla, jinak mi doktor hrozil operací. Ale to bývá málokdy. Taky držím palce! 🙂
@evly no manžel si taky dává pozor a všechno šlo mimo.....no a vidíš níže 😀
@marketovna tak u nás by to bylo teprv druhé,sice s menším věk.rozdílem, než jsem zamýšlela, ale nevadilo by a v koutku duše už i doufám, že to bude mimi 🙂
holky, tak co je tady nového?
@dasenka888 jak jsi na tom s testováním, už jsi zkoušela?
@lencak80 klesla mi v grafu teplota, cipek mi totalne mekkne... Tak jsem testla a nic... Nezadarilo se... Snad dalsi cyklus... Dneska jsem si letela pro novy Gynex, tak jsem zvedava kdy to dostanu 🙂 jinak noveho nic 🙂 Jen to, ze nam to doma hrozne klape od doby co jsme se domluvily na miminku 🙂 sex je castejsi 🙂 a oba se tesime domu na toho druheho 🙂 Co noveho u Tebe ? 🙂 Uz bych alespon chtela mit menstruaci, abych mohla zacit novy cyklus 🙂
Ninic testuju ovu a vypada to ze ji asi za par dni dostanu coz je asi brzo nevim no ms byl konec 20.8
@nynus prosim te že nepocitas cyklus od konce ms?
@marketovna ne 😉 ted je to 13 den cyklu
@marketovna ja sem byla prave zmatena jak je to s tema 14 dnema pred ovu a po ovu ze se to ma dostat ale ted uz vim nekdy v tom mam zmatek jak vse pozoruju jak blazen 😀 😀 😀 😀
cauky holky co noveho ???
@dasenka888 tak asi ovu byla dnes uz teplota o jeden stupinek vyse 36.2 vcera 36.1 🙂
@nynus měl by tam být o trošku výraznější skok 🙂 Pozorujes hlen a čípek ? To napoví taky dost 🙂
@dasenka888 prave ze hlen a cipek nepooruju jen kdyz je nejaku na spodkach 😀 a neni zadny
@dasenka888 takze musi byt velky skok v teplotach??
@nynus Bazální teplota se v průběhu cyklu mění. V první části cyklu (před ovulací) je nízká (kolísá obvykle okolo 36,5 °C při měření v ústech), po ovulaci se vlivem produkce hormonu progesteronu teplota skokově zvyšuje (obvykle o 0,2 až 0,4 °C) a zůstává zvýšená až do začátku menstruace nebo, v případě úspěšného otěhotnění, trvale.
@nynus o jeden stupínek mi to přijde málo, ale tak já pro jistotu abych neprosvihla sledují hlen a čípek 🙂
@nynus tohle mi dost řeklo 🙂 http://www.rodina.cz/clanek3633.htm
@dasenka888 aha dekuji za info a juknu na stranky
@nynus jasný koukni 🙂
@nynus já v tom měla bodrel taky a hodně dlouho 😀 kdy co a jak.....tak jak jsi psala od konce MS tak jsem se lekla .) každopdáně já do ted nepoznám kdy počítat den po ovulaci....Nikdy jsem to teda nepotřebovala.....ovulaci poznám bezpečně, ale v tomhle mám hokej....Každopdáně já se ptřu o trenky a jsem těhotná..... 😅
@marketovna ta to se mas, kez bych to tak mela ja, aspon uz bych mela dve deti za sebou e ted me to teprv ceka chtela bych tak tri deti. chci mit velkou rodinu a hlavne aby deti nebylj pak sami 😎 🙂 jo jo mam v tom taky gulas 😀 ja ovu nepoznam minulej cyklus jo ale tento absoluto ne tak snad probehla protoze ovu testy slabnou tak asi byla no ale na tele sem teda nic nepoznala
@nynus to mě mrzí, že to nejde tak, jak si představuješ ☹ ale to půjde. Hele já mám ovulaci nepřehlédnutelnou, klasickej hlen....to nemáš vid asi...ani tě v prostřed cyklu nebolí bradavky, nebo nepíchá v podbřišku?
@marketovna prave minule me bolel podbrisek pichalo a celkove se to dalo poznat ale ted proste nic no tak nevim a hlen ted taky zadnej ☹
@nynus a máš pravidelný cyklus?

@kackarebicerova Ahoooj , jak to s Tebou vypadá? 🙂 Myslím na Tebe 🙂