Mohu být těhotná?
Dobrý den,
Snažíme se o miminko 🙂 Začali jsme se snažit nedávno, jenže po pár dnech jsem začala špinit růžovým výtokem asi cca 4-5dní... Začalo to 6.6.2014 a poslední čtyři dny mi je od rána po celý den na zvracení... Tři noci za sebou se budím několikrát v noci.... Dokonce od včera si měřím bazální teplotu 🙂
Naměřila jsem včera ráno 36,9 a dneska ráno 37,1.... Jenže s tím moc zkušenosti nemám.... Tak pořádně popravdě nevím, jestli mohu být těhotná 🙂
Jinak cítím jako kdyby jsem byla nafouknutá , a občas cítím menší popichování v pravém vaječníku... Pořád mám potřebu chodit na záchod na malou a sucho v ústech , takže se snažím co nejvíce dodržovat pitný režim 🙂
Samozřejmě jsem si zkoušela dělat test, ale vyšlo mi , že těhotná nejsem...
Nemáte někdo podobné zkušenosti ? Nebo nemohl by mi někdo říct, alespoň svůj názor ? 🙂
Děkuji 🙂
@dasenka888 No něco tam vidím,ale fotka je to teda opravdu hodně špatná 😀 nebyla by alespoň nějaká barevná? 😉
Tehulky-co s ranima nevolnostmi?Pripada mi tohle tehu stejne jako 3 předchozí,jen ty nevolnosti prisly dřív a v předchozích tehu jsem to rozdychala a ted?Mam problém se nasnídat,snidam suche rohliky,caje vypiju tak pulku..Něco co by pomohlo?Podotykam,ze pomalu vstavam,snidani si pripravim uz vecer k posteli,snidam pomalu,ale nic nepomaha-je mi stejne zle.. ☹
Ahoj holky tehulky, moc vam zavidim, me to tentokrat nevyslo tak jsem se chtela poradit o mem cyklu vubec to totiz nechapu.
Tak 16dc jsem mela dost velke bolesti podbrisku a trochu krve tak jsem predpokladala ze je to ovu, par dni pred tim jsem mela bilkovy hlen, 26-27dc opet bolesti a do toho jeste bolely prsa a ms nikde tak jsem cekala ze je to zahnizdovani, pote tyden bolesti podbrisku pri pohybu coz by mohl byt priznak tehu a nakonec jsem to dostala 35dc takze lutealni faze byla asi 19 dni, je to vubec mozne?
Snazilky,muzu vam doporucit gs mimistar-nevim jestli to byla nahoda,nebo ne,ale v srpnu jsem vysadila HA,v 27.rijna jsem si to objednala-jedno baleni,nejdrive jsem brala denne tabletku a pak ob den-to když mi zacly docházet a listopadova ms byla poslední..Kdyz jsem zjistila,ze jsem tehotna zacla jsem brat femibrion-snad pro svůj lepsi pocit a uz jen doufam,ze při prohlídce bude všechno ok.Za zkousku to preci stoji,ne?
@veraakubik mela sem to same..akorat mi nebylo "jen" zle ale cely den zvraceni do 4.mesice ☹ ted sem si behem mesice vyblila 8kg,v poradne mi vzdy radi jist a pit po troskach a hlavne co jde dobre ven hlavne se vyhnout mlecnym vyrobkum

@dasenka888 no to je opravdu šikula, můj manžel ani nevěděl kam má koukat 😀