Mohu být těhotná?
Dobrý den,
Snažíme se o miminko 🙂 Začali jsme se snažit nedávno, jenže po pár dnech jsem začala špinit růžovým výtokem asi cca 4-5dní... Začalo to 6.6.2014 a poslední čtyři dny mi je od rána po celý den na zvracení... Tři noci za sebou se budím několikrát v noci.... Dokonce od včera si měřím bazální teplotu 🙂
Naměřila jsem včera ráno 36,9 a dneska ráno 37,1.... Jenže s tím moc zkušenosti nemám.... Tak pořádně popravdě nevím, jestli mohu být těhotná 🙂
Jinak cítím jako kdyby jsem byla nafouknutá , a občas cítím menší popichování v pravém vaječníku... Pořád mám potřebu chodit na záchod na malou a sucho v ústech , takže se snažím co nejvíce dodržovat pitný režim 🙂
Samozřejmě jsem si zkoušela dělat test, ale vyšlo mi , že těhotná nejsem...
Nemáte někdo podobné zkušenosti ? Nebo nemohl by mi někdo říct, alespoň svůj názor ? 🙂
Děkuji 🙂
@11eleanor11 Těhotná na 99,99% nebudeš, když vyšel těhu test i krevní test negativní😉
Objednej se na gyndu jestli nemáš nějakou hormonální poruchu, každopádně občas se stane, že MS jeden cyklus vynechá😉 hodně zdaru
@veraakubik halvně se nestresuj, určitě to bude v pořádku. každý test ukazuje jinak. a dálnice tam jsou tak proč stresovat, ne?
@11eleanor11 ráda bych poradila,ale v tomhle nemám zkušenosti, no holky co myslíte?
@11eleanor11 neměla jsi poslední dobou nějaký stres nebo nachlazení? to by ti taky ms mohlo oddálit
Dobre rano,tak po vcerejsi krizi jsem dnes klidnejsi-i diky modrymu koniku a poodpore..Dneska jsem testla ještě jednou-testovaci carka vyhezla hned co tam ,,dolezla,, moc v plne sile,silnejsi nez kontrolni,ktere chvilku trvalo nez vylezla..Strach z prohlídky sice mam,ale jsem klidna-a ten vcerejsi test co me tak vydesil jsem hodila do kose-byly tam dva a i ten udelanej jsem vyhodila-proste je hodila do kose oba..Holky diky!
@veraakubik Ahojík 🙂 Tak to je super,já teď taky testovala a dálnice jako blázen 🙂 Tak jsem klidná.Ty se máš,že už se ti prohlídka blíží,tiše závidím,já si ještě pár dní počkám
A asi koncim s testovanim..
@ronyx Jinak je pravda,ze na jednu stranu si rikam,konecne uz se blizi prohlídka,ale na druhou se bojim.. 😒
@veraakubik Krásný testík. Můj dnešní vypadá takto.Ještě mi zbyl jeden,poslední.Do prohlídky zbývá 10 dní,takže ten poslední ještě udělám za pár dní,ať jsem klidná a pak už testovat nebudu 🙂
Taky krasnej..Jsem rada,ze je tady na tom stejne jako ja..Ted jen aby bylo všechno v poradku-a to urcite bude-verim tomu,strach sice je,ale snazim se myslet pozitivne.. 😉
no holky krásný jen tak dál
@veraakubik ahojky gratuluji k miminku 🙂 cekate ctvrty? Jak dlouho jste se snazili?!
@petty789 Moc dekuji,doufam,ze cekam,ze je vse v poradku-zatim testiky krasne pozitivni,nevolnosti,porad mam hlad a dnes mi říká 9leta neter-teto,nejsi nahodou tehotna,ze mas tak velke bricho?Zatim jsme to nikomu nerekli a v utery jdu poprvé k mudre tak se dozvim jestli je miminko v poradku..A snazily-koncem srpna jsem vysadila HA,vzari jsme si davaly pozor a od rijna to nechaly osudu.. 😉 A poslední ms dorazila 17.11..
@pipinka Ve stresu jsem poslední dobou nebyla, akorát od 23 listopadu až do 27 listopadu jsem brala antibiotika kvůli zánětu močáku. 🙂
@veraakubik tak my se take snazime o mimisko od zari tak snad se zadari,necham to nahode,no uvidime...🙂 kontrolovala si BT a koupila sis ovu testy nebo jste to nechali nahode.muzu se zeptat kolik ti je let kdyz cekate 4.mimisko,ono se v pozdejsim veku tezko zadari ☹
@petty789 Jezis,ja se to sem uplne bojim napsat kolik je mi,jsem docela mlada na 4 deticky-zacla jsem brzo,nejstarsimu je 8let,prostedni bude v unoru 6 a nejmladšímu jsou 3 a pul..Bude mi 28let,ale prosim zadne připomínky kvůli veku.. 😉 Všechny deticky jsou chteny,poridila jsem si je s laskou a nelituju..K tomu snazeni-nemerila jsem nic,ovu testy jsem taky nedělala-na to jsem moc pohodlna.. 😉 Hlavne jsem to brala tak,ze 3 deticky mam a necham to osudu-bud se zadari a budu stastna,nebo se nezadaří,ale hroutit se kvůli tomu nebudu-osud by to tak chtěl a mělo by to tak byt-ted se bojim prohlídky aby bylo všechno v poradku..Bohuzel mam za sebou dva potraty a tak se trosku bojim i když zatím vse vypada dobře-testiky,ranni nevolnosti,chut k jidlu..To jsem mela při všech tehu!Drzim ti palce aby i tobe se brzy zadarilo!
@veraakubik Ahoj tak deti jsou radost,jinak dekuji snad se zadari,byla bych rada taky se snazime o 4 mimi,sice jsem deset let od vas starsi ale nedari se jak kdysi kdy stacilo se jen o trit a je to,jak se tak rika,proto to nechavam nahode zadari se-nezadari,sice bych rada,ale pokud to nepujde tak se svet nezbori,deti mam (18,13,6) no ted budou letos o rok starsi 🙂 jen mam obavy ztech prohlidek taky, kdyby to vyslo a jestli budu schopna vse stihat a v noci vstavat 😉 tobe take drzim palce at jsi se vsim v pohode a uzijvej si tehotenstvi a mimisko 🙂 🙂 🙂 Hezky den 😉
Tak mam prohlídku za sebou-sice to byla takova bleskovka když mi udelala citilogii a jen ultrazvukem miminko zkontrolovala,ale-miminko je tam,srdicko krasne tlouklo..Ovsem-Pani doktorce se zdala velka děloha-na ultrazvuku bylo videt miminko jedno,ale rikala,ze tam muzou byt dve-to druhé muze byt tesne za tim co jsem videla na ult. a tak za 3tydny kontrola,velky ultrazvuk a tuhu průkazka..
@veraakubik Ahoj ahoj ahoj,tak to gratulujuuuuuu 🙂 To je super,že je vše ok a že srdíčko krásně bije. A hele,že by ty štěstíčka byly rovnou dvě? 😀 tož to by byl gól. Jééééé jak já ti záávidím,už abych to taky měla za sebou. A teda to těhu ti vychází na ten 8 tt?
@ronyx Dekuju moc,jsem rada a ze srdce mi spadl veliky kamen.No to me zarazilo-ani nerekla,jakemu tydnu odpovida,fotku jsem taky nedostala.. ☹ Ani mi nic nerekla,jen to,ze me chce videt za ty 3tydny-ze to mi udela velky ultrazvuk..A ja byla stestim bez sebe,ze jsem se ani na nic neptala..
@veraakubik Tak pokud tě chce vidět až za 3 týdny tak to je dobrá zpráva,to je asi vše v naprostém pořádku 🙂 kdyby něco nebylo jak má být,určo by tě chtěla vidět dřív 😉
@ronyx No ale trosku jsem z toho byla rozhozena,ani fotka,zadna zprava,nic moc mi nerekla,ale duveruji ji..Videla jsem tu malou fazolku,tukajici srdicko tak si rikam,ze ona vi co dela a budu se tesit na priste-jeen jak ty tri tydny vydrzim?Nevim..
@veraakubik Tak nevím jak je to u vás,ale teda u nás si o fotku musíš říct sama 🙂 sama od sebe ti ji doktorka neudělá 😉 ale to,že ti k tomu moc neřekla,to je blbé no. To já jsme zase huba nevymáchaná,já se budu informovat do podrobna 😀 a fotku si nechám pořídit,pokud teda bude něco vidět.Tečku na utz asi fotit nebudu 🙂
@svlocka ahojky ...řekla bych ,že je nějaký vadný testík ..nevím ..zkus jiný hmm a já to mám dostat 15.1 .ale je ještě brzy na testování 😉
Asi je brzy jeste ale to pobolivani :(
@bublinka74 Není pravidlo,že je brzy na testování,já měla dostat ms 2.1 a ducha na testu jsem oběvila už 25. 12 . v den očekávané ms jsem měla už obrovské dálnice 😉
@svlocka Na tvém testu ducha bohužel nevidím 😒 Zkus testovat znova za dva dny 😉
@ronyx já vím,že není pravidlo ,ale pro klid je to lepší než se stresovat a hledat duchy tak jsem to myslela 😉
@bublinka74 to určitě ano 🙂 Jen hold některé holčiny jako já jsou netrpělivé a testují dřív než mají 😀 Taky jsem to chtěla vydržet do termínu ms ale já nejsem vůbec trpělivý člověk,naštěstí jsem teda ducha našla,jinak bych na sebe byla jen naštvaná,že jsem nevydržela 🙂
Aby ms neprisla driv bricho boli a prsa taky zvlast bradavky citlive po dotknuti boli :(aby to nebylo pred ms :(
holky teda děláte mi radost, u mne se včera rozjela mrcha 😠 takže pokračujeme dál ve snažení s pomocí gynekologa

@11eleanor11 tak to bys tehotna byt mohla,ale ne píšes kdy proběhl p.styk?