Možné příznaky těhotenství: Jak zjistit pravdu?
Přicházím s dotazem. 29.7. jsem měla poslední ms. V délce sedmi dnů. Vím, že na to, aby test ukázal těhotenství je brzo, ale už mám čtyři dny bílkový výtok, cítím se přes den unavená a cítím šílenou horkost a sem tam, jako by mě přešla zima. Zkrátka se cítím jinak. Mám pocit, že jsem těhotná. Ta nejistota a čekání zda přijde menstruace je šílená, ale vydržet to holt musím. Přikládám fotky. Já si nemůžu pomoct. Já tam tu začínající pidi čárku druhou vidím. Na rysky nehraju. Roky používám tu stejnou značku testů právě a buď byl jen čistě bílí a nebo nebo byl od mini duchů po krásné dvě čárky, jako při předchozích dvou těhotenství. Mám dilema, zda ano či ne, už jen protože mladšímu synovi bude teprve 8.měsíců. Nechám to osudu.

@klokanka31
@veronikav31 tak to nechte na doktorech. Už tady zbytečně rozvíjí věci, do kterých nám nikomu nic není
@katule1990 Copak já nějak agresivně vystupuji.? To je mi teda novinka. A neexistující duchy fakt nelovím. Řeknu to asi takhle a naposledy a vy si tady s prominutím pindejte to svoje. Já kdyby neměla ducha, už na to prvním testu. Tak bych netestovala vůbec dál. Neměla bych tu potřebu. Nicméně dnes jsem měla druhou čárku, která už byla víc vidět než včera. A opravdu nemám potřebu se tady dohadovat. Já vím co vidím. Jen nemůžu už za to, že můj telefon to neumí vyfotit, tak jak to je v reálu. Zázraky neumím. A navíc tolik komentářů, který tedy šly přímo na moji osobu jsou již za hranicí normálního chování k druhému, kterého vůbec neznáte. Kdyby to skončilo z vaší strany aspoň u těch testů. Tak dobrý, ale rýpat budete dál. Tleskám. Končím s touto diskusí. Já vám debila, aby jste jen urážely nebo se smály rozhodně dělat nebudu. Mějte se...
@hotblood Měla by ses uklidnit. Drama z toho tady děláš Ty sama. Sama jsi uznala, že na těch fotkách není nic vidět protože jsou přesvícené. Takže dávat sem denně negativní testy je fakt divadlo, když sama víš, že na nich nikdo nic nevykouká. Subjektivně se cítíš těhotná, na testech něco vidíš, tak teď holt počkej, stejně nic jinýho dělat nemůžeš. A s tím dilematem jsem to taky nepochopila. Dítě chceš, jestli jsi 8 měsíců po poslední sekci, tak to taky není žádná tragédie. Dilema by to bylo kdybys váhala mezi třeba interrupcí a porodem postiženého dítěte, tady ani zatím nemáš jistotu, že se to těhotenství udrží. A že se Ti tu holky smějou - no bodejť ne, když jediný, kdo na těch testech vidí druhou čárku, jsi Ty sama a děláš z toho pomalu třetí světovou, když Ti někdo napíše, že jsou ty testy negativní.
@ee.liska jen jsme konstatovali riziko,vše samozřejmě vysvětlí doktor.
@ee.liska každý den jsou tu dotazy zda je tt pozitivní nebo je vidět duch,toto je jediná diskuze,která se zvrhla a to odpovídám na tyto dotazy už x let,nic podobného nepamatuji.takze ano,nic mi není do toho zda tazatelka je či není těhotná a co se týká jejího zdraví je čistě její věc a věc lékaře.timto to uzavírám
@somalicats Tak pro vás jsou negativní, pro mě ne. Kdyby jste dnešní test viděly osobně, tak tu čárku tam vidíte taky. Jak jsem řekla nemůžu za to, že to nejde vyfotit tak, aby to bylo dobře vidět na fotce. Na klasickou fotku je asi ta čárka ještě slabá, ale já ji prostě vidím.
@hotblood Že vidíš čárku, Ti nikdo nebere, pro mě jsou negativní, ta čárka tam prostě na těch fotkách není vidět. Na té poslední mi to přijde spíš jako vadný test, ta druhá čárka není celá a navíc ani není zabarvená. Možná těhotná jsi, já Ti to vyvracet nebudu - cítit se jinak můžeš a těhotenství to být může a nemusí. Jinak ale to, že znáš svoje tělo - já mám dětí 5, a každé těhotenství bylo už od začátku jiné. Že jsem těhotná, jsem poznala u čtvrté dcery - poprvé neřeším, podruhé mě tak bolelo břicho že jsem pořád čekala menstruaci a ona nikde. Potřetí jsem lítala po horách s oběma staršíma holkama (druhorozené byl rok a půl) a neřešila jsem, jestli se cítím jinak. Počtvrté jsem to věděla, popáté ne, otěhotněla jsem hned po šestinedělí - musela selhat ochrana - já částečně kojila, únavu jsem přičítala péči o mimino. Takže asi tak s odhadováním těhotenství u mě podle pocitů 😀
@somalicats Na to, aby byly stejné si musím počkat ještě pár dní. Dva nebo tři. Co já vím. Každá to má jinak, protože každá žena má taky jiné tělo, že.
@hotblood Každá má jiné tělo, ale to neznamená, že se každá bude cítit při každém těhotenství stejně. Navíc každá má jiné tělo, takže ne každá se bude cítit těhotně ještě před očekávanou menstruací. Už chápeš, proč je tahle Tvoje diskuse celkem nesmyslná?
@hotblood Proč ti vlastně tak hodně záleží na tom aby jsi zachytila ten nejdřívější okamžik jak ti testy budou sílit?
@somalicats U prvního syna jsem nevěděla hned těhotenství. To jsem si myslela, že mi prostě jen vynechala ms. To se někdy stane, ale když nepřicházela dál. Tak to mě už donutilo si udělat test a byly tam už dálnice teda. A u druhého jsem věděla, že se nám povedlo. Tak nějak jsem to na sobě poznala. A to už jsem si pak jen potvrdila testama a teď mám to stejný, jak u druhého. Příznaky atd. Tak právě proto ty testy, chci zachytit postupně jak sílí.
@hotblood Já chápu, že si chceš chytit ty sílící testy, ale zkus pochopit, že když na těch fotkách ty čárky nejsou vidět, tak je to pro internetovou komunitu jaksi o ničem 😀
@hotblood Ale psala jsi že jsi u mladšího poznala hned početí a u druhého ještě než ti vyšly testy...
@klokanka31 No jasný, ale taky jsem si nebyla hned jistá, když se jednalo o první těhotenství asi ne. Trapné tohle fakt už. Škoda, že se nedají smazat příspěvky. Už by to bylo pryč. Než číst ty vaše hlody.
@somalicats A co je mi po tom.. ? Já sem nedávala příspěvek a fotky s testama, aby jste se tady do mě pouštěly, jako krávy nevychovaný. Pěkně mě už serete, abych pravdu řekla. Pište si jistě ty vaše debilní blbosti o testech. Nazdar.
@klokanka31 Protože mě to zajímá. Třeba.?
@hotblood 🤭🤭🤭
@hotblood a proč zakládáš diskuzi, když nechceš číst názory ostatních?
@veroniquecz Je názor, který je daný v pohodě. A nevhodné chování, které by si mohla některá hvězda tady i odpustit třeba.
@hotblood Co jsem pochopila v jiné diskuzi tak další dítě není úplně žádoucí. Tak tady nenapadej ostatní, myslím že každá máme nějaké problémy, ale přece kvůli tomu nenazýváme ostatní krávama.
No, dlouho jsem držela krok a hubu, když jsem sledovala diskuze téhle paní…osobně si myslím, ze to hodne žen pozná brzy. Já sem po úspěšném oplodni i když umělém poznala, ze se povedlo…asi dva dny po transferu, ale to, ze čárky byly neznamena prosperující těhotenství. Moje druhé miminko odešlo. A to ze tady paní hazarduje se zdravím je její věc. A taky to muže být biochemko, nebo cokoli jineho…ale já sem na čárky celkem zvedava. Odsud znam ženskou co si myslela, ze je těhotná, protože si myslela, ze má chut na burger a když ji ho dovezli a zakousla se do nej, tak brecela a nechutnal ji. Byla si jista, ze je tehotna…no nebyla🙈 tahle paní mi ji hodne připomíná….
@hotblood 😀😀
@hotblood Nee, vubec nevystupujes agresivne a nejsi sprosta. Milejsi damu jsem dlouho nevidela 😂😂🤦.
@hotblood Takze @klokanka31 upozorni na to, ze na jednom miste pises, ze jsi tehotenstvi i u starsiho poznala jeste predtim, nez se zacala ukazovat carka, ale pritom jinde pises, ze u prvniho jsi zadny priznaky nemela a prisla na to az po vynechani menstruace a tvoje reakce je, ze na tebe ma hlody. Vsude tvrdis, jaky mas dilema, nasledne pises, ze zadny dilema nemas 🤷. Hodne se da verit tomu, co pises 🙄.
@katule1990 poslala jsem ti sz
jeezis holky tak se chtěla jen pochlubit, že je asi zase v tom. I když měla negativní test a vy jste do ní začali jet bomby že je negativní, i přesto že byl negativní. 😆 Já holce šíleně moc potichuuu gratulujiii, co já bych za to dala 😍 klidně mi za pár dní pošli do SZ jak jsi na tom ♥️
@hotblood čárku vidím, myslím ze se z toho může vyklubat těhotenství. Také jsem na sobě poznala těhotenství před testama. Dokonce jsem měla ducha 6DPO. Také mi nikdo nevěřil. Nemá cenu se tady dohadovat. Své tělo znáš nejlépe.
@vendelinka08 Ano. Lépe bych to nenapsala. Děkuji za podporu. Máš pravdu. Však, už na to kašlu.🙂👍 Ať si píšou, co chtějí. Hádat se nebudu.

@veronikav31 Promiň, ale nikdo tady neútočí na tebe, ale na mě. A nehysterčím i když bych si to klidně mohla vzít osobně a řešit, ale jsem v klidu. Nicméně. Nechávám to být. A zbytečně nebudu přikládat další příspěvky s testama, aby vám to nevadilo. Hezký zbytek dne.