Může jít o mimoděložní těhotenství?
Ahojky,vzhledem tomu,ze jsem uz zoufala,hledam radu tady. 28.6 mi zacala normalni ms. 25.7 jsem nasla pozitivni test. Carka slaba,ale dobre viditelna. 27.7 clear blue ukazal 1-2 tydny. To byla sobota,takze v pondeli jsem volala k dr,ktery me objednal na 13.8. Jenze 2.8 jsem zacala krvacet, coz jsem tedy brala jako zpozdenou ms s tim,ze to proste nevyslo. To trvalo tyden, tak jsem po skonceni udelala test a byl pozitivni.Testovaci carka silnejsi nez kontrolni. Tak na pohotovost,kde me prohledli,nikde nic. V nedeli 11.8 na testu to same. Takze v utery 13.8 ke svemu dr, na ultrazvuku nic, hcg 970, takze vcera znovu. Hcg 1700, na ultrazvuku zase nic. Jsem zoufala,trva to dlouho. Mam hrozny strach.,ze je to mimodelozni. Muze se jeste neco ukazat? Dekuji vsem
@ajulamamula Mně v pondělí při příjmu doktor viděl vše, pak udělal prcek veletoč a v úterý už nikdo neviděl nic. Ono dost záleží i na poloze a ti mrňousi se občas točí, jak se jim zrovna chce.
@miky25117 já právě před mimodeloznim měla taky potrat. Do toho těhotná sousedka co byla jako bych byla já a ta nezapomněla každou konverzaci zmínit jak se těší na miminko atd. Já pak doma vždycky rvala tur. Přitom věděla co se stalo.
Mně řekli klidový režim 6 týdnu,byla jsem na rodicaku,tak jsem to řešit nemusela. První týdny si vzal OCR manžel,aby se postaral o děti.
@miky25117 zatím vypadá že jo,jsem 11.tt. občas teda zaspinim,zvlášť že začátku mě hodně bolelo břicho,ale to asi i tím,že jde o třetí dítě. Jinak i přes počáteční nesouhlas doktorky chodím stále do práce,doma víceméně na vše sama. A vypadá to že drží. Otěhotněla jsem během jednoho nechráněného styku 9.den cyklu,nemohla jsem tomu uverit
Ahoj holky, tak pondeli se blizi a moje nervozita nabira obratky. Ze vsech stran slysim,ze je to jasne mimodelozni a pri hodnote 1700 uz to ma byt videt,at je to kdekoliv a kazdou chvilku to praskne. Tak snad to doklepu zitra k dr 😭
@miky25117 ja jsem dnes 24 den po laparotomii u me laporoskopie nebyla uz mozna.. i tak jsme to po 14 dnech zkusili.. vim chce to cas na zahojeni.. ale ja to mam nyni nastaveno tak, ze pokud treti ditko tak nyni... Zitra jdu na kontrolu tak uvidime jak se vse hoji.. MS po operaci zatim nedorazila..
Do prace mam pvoleno jit za 6 tydnu od propusteni takze za vic jak 7 tydnu od operace.. ja jsem na dovolence ne na neschopence a planuji jit do prace drive..
Holky,dekuji moc. No byla jsem chvilku vcelku klidna,ted opet na nervy. Zaludek stazeny, az je mi blbe. Urcite vam dam vedet. At to dopadne jakkoliv. Porad si nechavam malickatou nadeji,ale spíše pocitam s horsi variantou 😟
@pavca1982 Moc dekuji! ❤ Dneska to bylo narocny. Od dvou velmi fundovanych lidi (cukrarka a kosmeticka) jsem se nezavisle na sobe dozvedela,ze jsem uplne blbá,ze nelezim v nemocnici,protoze pri techto hodnotach je to otazka div ne hodin,kdy to rupne. Tak me to fakt uplne dostalo a ja si pomalu balila do nemocnice. Uz je to lepsi, tak snad se zitra dockam..
@luisa1234 moc držím palečky... 🍀🍀🍀🍀.

Ja jsem ted na tom presne tak. Ted nechci. Jsem tak vystresovana, vystrasena a joo, taky hystericka 😁, ze jsem presvedcena,ze zustanu u jedinacka. Muzu se jeste zeptat,za jak dlouho po zakroku jste mohly do prace?