Může jít o mimoděložní těhotenství?
Ahojky,vzhledem tomu,ze jsem uz zoufala,hledam radu tady. 28.6 mi zacala normalni ms. 25.7 jsem nasla pozitivni test. Carka slaba,ale dobre viditelna. 27.7 clear blue ukazal 1-2 tydny. To byla sobota,takze v pondeli jsem volala k dr,ktery me objednal na 13.8. Jenze 2.8 jsem zacala krvacet, coz jsem tedy brala jako zpozdenou ms s tim,ze to proste nevyslo. To trvalo tyden, tak jsem po skonceni udelala test a byl pozitivni.Testovaci carka silnejsi nez kontrolni. Tak na pohotovost,kde me prohledli,nikde nic. V nedeli 11.8 na testu to same. Takze v utery 13.8 ke svemu dr, na ultrazvuku nic, hcg 970, takze vcera znovu. Hcg 1700, na ultrazvuku zase nic. Jsem zoufala,trva to dlouho. Mam hrozny strach.,ze je to mimodelozni. Muze se jeste neco ukazat? Dekuji vsem
@luisa1234 Bud v klidu,byla jsem doma sama,prasklo HCG 11000 .Došla jsem pěšky 3 zastávky k lékaři a lehla si rovnou na zem. Za deset minut jsem byla v nemocnici skoro na sále. Dali mi infuzi a bylo mi o chlup lépe. Musím říci že mimoděložní jsem měla 2x a nikdy jsem neměla nějak šílené bolesti.
Mrzí mě to 😔
Holky,moc dekuji. Snad zitra uvidi,kde to je a bude to rychle zamnou. Bojim se,no. Hlavne narkozy 😟
@luisa1234 tiež som sa toho najviac bála som si namyslala len to najhorsie a potom zase každého pichnutia alebo zakrvacania ja som taky hypochonder🤣.najhorsie na laparoskopii bol pre mňa plyn ktorým nafukuju brucho tlačí všade kým sa z teba dostane najlepšie vela chodit aby sa vstrebal.
@miky25117 holka věř, že je mnohem lepší laparoskopie než klasický řez.. po laparoskopii jsou minimální jizvičky, rychlejší rekonvalescence a minimální bolest... ale ano ten plyn umí někoho potrápit.. mě před lety po laparoskopii též bolely záda a bylo to právě z toho plynu.. ale každý to vnímáme jinak..
@luisa1234 můžeš být úplně na pohodu... ono dost záleží jak tě na sále napolohují..
@adenka84 to mi je jasné že laparoskopie je lepšia veď som aj pisala že to nič neni jazvy ma ani neboleli jedine ten plyn až potom som začala cítit podbrusko to pobolieva ešte teraz a som 19 dní po ale nič hrozne ale dúfam že už to nebudem musiet znovu zažít a konečně sa podari dokonce 🙏
@luisa1234 a myslíš, že už není žádná naděje? Že by třeba lepší utz "něco" našel?
@pampeliska1 To nevim, kazdopadne ani hcg nestoupa jak ma,takze spis ne 😟
Holcicky, vsem moc dekuju! Jste zlate. Jdu dobalit kufrik, sprcha a jedeme. Az to pujde,dam vedet jak jsem dopadla. Papa
Ahoj holky, tak jsem doma. Po kolecku vysetreni a ultrazvuku nic nenasli. Nasli teda nejakou tecku, nejsou si jisty,zda je v deloze, nebo mimo. Je to malinke. Hcg kleslo od vcera o 300, takze ve ctvrtek vse znovu..
@luisa1234 Tak aj keď je to malinké tak by mali vediet kde je deloha a kde napriklad vejcovod tiež si u mňa neboli isty lebo sa len jednej doktorke niečo zdalo vo vajcovode tak to sledovali a o 2 dni to už bolo jasnejsie ale tým že ti hcg klesá sa možno ani nedozvies a embrio sa vstrebe

@luisa1234 😟 to je mi lito