Nárůst kilogramů na váze na začátku těhotenství
ahoj holky,chtěla jsem se zeptat, jsem v 10 tt a od začátku těhotenství jsem velice nafouklá,ale hlavně jsem výrazně přibrala několik kg,je to normální? Stalo se to některé? Děkuji za odpovědi.
@1monicka1 někdo nabere hned zpočátku a pak pozvolna. Já do 25tt měla nahoře jen 4kg,za to potom jsem do porodu nabrala dalších 20kg
jj váhu neřeš vůbec , Já těch 23 kg měla dole snad už po šestinedělí.
@1monicka1 Do 12. týdne jsem měla nahoře 6 kg. Celkem za těhotenství jsem nabrala 22 kilo. Jedla jsem zdravě a pravidelně jsem chodila na procházky. Mám 2 měsíce po porodu a nahoře ještě 8 kilo. Až přestanu kojit, tak to budu řešit. Neboj, půjde to po porodu zase dolů 😊 Jde i o to, s jakou vahou si začala. Já měla lehkou podváhu. 😊
@jjasmina tiše závidím 😁 mě se drží ještě 9kg,hlavně na břiše. Aspoň že už obleču kalhoty,co jsem nosila před těhotenstvím. Horší je to s triky. Mužský říká,ať to neřeším, ale já nesnesu,aby byly vidět ty faldy
Asi 4kg hned, na začátku u obou
@1monicka1 Je to úplně normální.Já ve třetím měsíci vypadala na pátý a to my bylo blbě a nemohla jsem skoro vůbec jíst.Ale i tak jsem přibírala
@amazonkajanik Ano, ano těhotenská kila dole jsou, což o to, ale když jsem potkala svýho, ( Kuchaře ) tak jsem s tím jeho vyvařováním měla za měsíc už 10 kg nahoře, tak stejně pokračuju dále . A takový běhání aj s kočárkem může vypadat spíš komicky , u nás vládnou teda spíš takový prochajdy do kopečků, sem tam nějaký cvik doma apod 😀
@jjasmina doma cvicim leda tak při každodenním vytírání 😂
A možná teď nervama,nás pes se jaksi rozhodl,že bude hrdina a celou dobu na sobě nedal znát,že má rakovinu,dokud u něj nezačaly komplikace po kastraci😟 odhadem ji má už 2roky 😣
@amazonkajanik No jaj teda to mě mrzí, když jsem bydlela na baráku tak jsem měla celkem tři psi, takže vím co to je :( Půjde na operaci nebo to má už všude chudáček?
@jjasmina začalo to ve slezine(nejspíš),obě plíce a už to prorusta do kostí. Přišlo se na to,že začal špatně dýchat,asi zápal plic. Ven ještě dojde, ale domů ho už musím vynést. Teď začala léčba zánětu a když to pomůže,mohl by prý žít ještě další 2roky. Ale jestli bude trpět,tak ho necháme uspat. Přítel včera řekl,že už žádného psa nechve. Ještě máme cubu,ale té je 13
@amazonkajanik Nojo já jsem taky říkala, že už žádného psa, ale nakonec sme si zase vzali. No uvidíte 🙂
@jjasmina taky si myslím,hlavně,až bude Kubík větší,tak určitě přijde s tím,že chce pejska.
@amazonkajanik Tak určitě 🙂 Taky to tak máme v plánu, ale pejska až zase na baráku 🙂
Někdo se hodně zavodňuje. Pak to shodí jak nic.

@1monicka1 ano, já za celé těhu nabrala 23kg