icon

Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //

brunetkavalery
4. únor 2016

Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*

kolibricek36
19. říj 2016

@upuska je jich tam 7

lavender19xx
19. říj 2016

@kolibricek36 to bude asi tím, teď pěkně nějaká probiotika a odpočívat 😉

lavender19xx
19. říj 2016

@upuska tak to já jsem na všechno, ale s mírou.. a týden před ms neskutečné choutky 🙂. Dobrá, dám si- řeknu, žes mě navedla! 🙂

kolibricek36
19. říj 2016

@lavender19xx probiotika uz beru...

upuska
19. říj 2016

@lavender19xx dej si, máš mé požehnání 😀 já si sladký neodříkám, ale když mi to někdo nestrčí pod nos, tak na něj většinou sama chuť nedostanu..ale když tu tak o tom debatujeme, tak bych si taky dala 😀

ivett10
19. říj 2016

Holky jaky ovu testy jsou nejlepsi prosim? 🙂

lavender19xx
19. říj 2016

@ivett10 o stránku vzad jsou na obrázku Lady MAX testy, vychází cenově asi nejlíp.. Jak jsou kvalitní, to ví pánbůh 🙂

@upuska no vidíš, stačí zmínit 😉. Nakonec jsem se přemluvila, že vydržím až domů, mám tam takové mini perníčky obalované v polevě, jsou super... aspoň motivace přečkat den, dnes je to na mašli.

ivett10
19. říj 2016

@lavender19xx super diky moc. Takovy mam i TT to je z lekarny Dr.Maxe 🙂

vanea
19. říj 2016

@ivett10 Mám jich doma víc, z hlavy si ale nepamatuju, které mi přijdou naprosto na kočku..ale vím že dvoje jsou fakt na prd, rozpadlo se to, zůstal mi v ruce prostředek:D můžu poreferovat až přijdu z práce🙂 ale tady ty od dr.max jsem kupovala jako první, v naší pidi lékárně nic jiného nebylo..a přijdou mi "nejpřísnější", mají prý málo barviva, takže ukazují až když to fakt vypadá aspoň přibližně, že se něco děje🙂 ale na druhou stranu mi tento měsíc od ovulace stále ukazují dva proužky (i když malinko viditelné, ale vidět jsou), navíc jsem teď 6dni před MS začala špinit, takže vůbec netuším, co se děje a co si mám o tom myslet:D prčic! kdyby byl tak nějaký test fakt 100% s výsledkem hned:D to by bylo =))

kolibricek36
19. říj 2016

@vanea já jsem tu kdesi četla, že ovu testy můžou ukázat těhotenství (ke konci cyklu), nebo i cystu - tak hrom, aby se v tom ted vyznal

kolibricek36
19. říj 2016

@upuska hm, tak to já ani chut mít nemusím, manžel mi vždy neco strčí pod nos 😀 😀 😀 - on má taktiku, vše na půl - takže dostanu třeba půl tatranky, půl banánu v čokoládě ..... 😀 😀 😀 pak si ztěžuju že přibírám, že! 😠 😀 😀 😀

kolibricek36
19. říj 2016

@lavender19xx hm, když už chutě na sladké, mám i marmeládku i borůvkovou - delikatesa 😀 😀 😀

lavender19xx
19. říj 2016

@kolibricek36 na druhou stranu, takové královské dělení je dobrá věc, když se partner nedělí, je to horší 😉 (můj se dělí, to jen aby řeč nestála..)
A marmeládu mám ráda jen buďto na opečeném toustovém chlebu, nebo na palačinkách... ó, zasnila jsem se 😀. Teď jsem dodělala oběd na další den a byla jsem tak hladová, že jsem rovnou třetinu snědla. Škoda, že tady ty stavy žravky mám vždycky před ms, jinak už bych to ochotně brala jako příznak 🙂.

@upuska tak co, dala sis? 🙂

vanea
19. říj 2016

@kolibricek36 jj to můžou, před MS (třeba dva dny) už to může ukazovat silné pruhy a pokud nemá žena nějakou vadu , tak je to obvykle těhotenství=) ale ty moje dvě slaboty spíš ukazuj zvýšenou hladinu..možná jsem min měsíc ovu neměla, tak to nic neukazovalo a teď jak ovu byla, tak mám zvedlou hladinu=)

kolibricek36
19. říj 2016

@vanea já tedy se rozhodla že testnu ovu - poprvé - tedy až se ta moje kamarádka červená uráčí dostavit

kolibricek36
19. říj 2016

@lavender19xx my děláme domácí - tedy nekupuju marmelády vůbec - borůvky jsou kousek, akorát pak sbírám i klíštata po sobě 😀 😀 😀
a já spíš takové ty třeba z třešní nebo jahod - těch je vždy spousta, tak používám na honzovky - jinak na palačinky mám ráda tu borůvkovou a ještě se šlehačkou - no dělám si chutě 😀 😀 😀

lupmice88
19. říj 2016

Holky zítra sem týden od pozitivního ovu testu je možné,ze by už bylo něco videt na tehu testu?

ko87
19. říj 2016

Tak nevím, jestli se nemýlím, jsem tak 9 možná 10 dpo a hle kapka krve je tu. Zajímalo by mě, jestli to ještě může být zahnízdění nebo jestli už se hlásí teta. Na tu mi to ale zase přijde ještě brzy 😕 Ach jo, teď už se tuplem budu pozorovat.

ko87
19. říj 2016

@lupmice88 Co vím, tak na některých testech píšou, že lze použít už týden po oplodneni. Ale jak moc je to spolehlivé, nevím. Ja radši ještě počkám, ať mám jistotu.

upuska
19. říj 2016

@lavender19xx nedala, udělalo se mi nějak soufl, ze jsem neměla chuť vůbec na nic, jen bych spala..ale pak jsem se rozhybala a dala si nakonec hroznové víno 😉
Jinak čípek mi zase hezky ztvrdnul a hlavou se mi honí, jestli je možný, že ta ovulace byla až včera?! By mě zajímalo, jakých rozměrů může folik dorůst 😎
No..ale psala mi sestřenice, že ji onemocněla kamarádka, tak jestli s ni místo ní nechci jet na cvičební víkend na Slapy, což mě nejvíc potěšilo 🙂
A cos vařila dobrého? Mně občas dochází fantazie

upuska
19. říj 2016

@kolibricek36 mne taky děláš chutě 😀 a co jsou to honzovky?...jo nemyslis buchty?

vanea
19. říj 2016

@lupmice88 myslím že clearblue digital slibuje 5 dní před plánovanou MS, ale počkala bych až první zmeškaný den🙂 dřív to nemá smysl, něco může ukázat ovu test, jsou na něm někdy dvě silné čárky před MS, i když už by být neměly, jelikož je po ovulaci..

lavender19xx
20. říj 2016

@kolibricek36 tak to je fajn 🙂, mamka taky dělá, tak dostanu příděl. Ale třešňové, hmm.. to jsem snad ještě neměla 😲 🙂.

@upuska hroznové víno pomůže a hlavně nakopne 🙂, dobrá volba. To já se včera přecpala těmi perníčky, až to hezké nebylo. Dělám dost jednoduchá jídla, tohle byla mrkev po indicku (mrkev, zakysaná smetana, nudle- nejlíp ty thajské a koření).
Jo, tak jsi na tom jak já, taky přemýšlím, jestli nemohla být těsně po ms, nebo až pak, nebo jestli nebyla teď... Do ms zbývají 4 dny, ale přiznám se, že teď prostě zkontroluju čípek ráno a odpoledne a nechávám to osuduuu 🙂

upuska
20. říj 2016

@lavender19xx jednoduchá jídla mám ráda, ale tuhle kuchyni vůbec neznám.. jsem dost konzerva a nerada experimentuju.. 😎
já čípek taky kontroluju většinou dvakrát za den..vždycky si řikam, že už se na to vykašlu a dělat to nebudu, když je stejně divnej, ale pak mi to zase nedá..
prsa mě bolí asi čim dál víc..skoro bych v tom viděla na těhu příznak, ale pořád se nedostavil ten správný pocit, že to tak opravdu je 😀 včera jsem se před usnutím snažila rozmlouvat se svou myslí, tak jsem se uvolňovala, až jsem z toho vytuhla, takže tudy asi cesta nevede 😀 😀 a budu si muset počkat, jestli MS dorazí nebo ne..dnes jsem 23DC, minulý cyklus byl 26.... 😎

kolibricek36
20. říj 2016

@lavender19xx třešnové jsou výborné
@upuska jo plněné buchty - my je rádi - k tomu se váže příběh - bratr někam jel a mamka je napekla - on už šel na vlak a mamka zrovna z práce - a na něj volala Honzo, máš ty buchty - a my se prostě válely smíchy 😀 😀 😀
jo, ještě MS nikde .... už aby se uráčila přijít

upuska
20. říj 2016

@kolibricek36 tak to se nedivim 😀 co by to bylo, kdyby Honza vyrazil do světa bez buchet 😀

kolibricek36
20. říj 2016

@upuska jinak já po dlouhé době zas vařím - dneska špenátovou polívku s vejcem, a cukynovou pizzu - to budem mít i na zítra - pro dva je plech na jeden oběd moc 😀

upuska
20. říj 2016

@kolibricek36 tu pizzu jsem chtěla dělat tuhle taky a uplně jsem na ní zapomněla..dostala jsem na ní v létě recept od sestřenice a moc nám chutnala..hlavně jsem měla pocit, že je to i relativně neškodný jídlo 😀

pitris77
20. říj 2016

@kolibricek36 cukynovou pizzu? Hmmm, to zní zajímavě, pošleš prosím recept? 😎

kolibricek36
20. říj 2016

@pitris77 já to dělám od oka - jedna velká cuketa, 250 g salámu(jaký chceš - já dávám junior nebo gothaj) sůl, 3vejce, prášek do pečiva, deci oleje, a větší hrnek mouky polohrubé - cukynu zbavíš jader a nastrouháš na jazíčky(hrubé struhadlo) tak nastrouháš i salám - to smícháš a rozetřeš na plech vyložený papírem - ale pozor na sůl, ty salámy jsou slané, at to nemáš přesolené.
pak so skleničky dám asi 1/4 deci oleje, lžičku pizza koření, kečup a česnek (rozmačkaný) - tuto kaši na to mašlovačkou natřu a pak dám kolečka cibule, když mám tak kolečka papriky a navrch nastrouhaný sýr - peču při 200°C asi 30 - 40 minut.

Strana