Pojďme si zkrátit předlouhý čas při čekání na //
Ahoj budouci maminky-cekatelky, pokud jste netrpelive jako ja, pocitate dny, teplotu, OVU a MOZNE HNIZDENI, pojdme si zkratit sobu cekani. Pisnete, cim se snazite zamestnat a jak o sebe pecujete🙂
My se snazime teprve 1.mesic.
Ja za sebe muzi rict, ze jeste nikdy jsem na sebe tak nemyslela a nepecovala o sebe. Snazim se chodit cvicit, na masaz, odbourala jsem uspesne veskery stres v praci a v sirsi rodine🙂
Jinak i s manzelem.nas to snazeni uzasne spojilo jeste vice🙂:-*
@upuska (Mně např. řekla doktorka, že je lepší ho brát 3x denně, a ať začnu na 4-5 kapkách, že někomu větší množství nedělá dobře. Hlavně dodržovat alespoň 30 min před nebo po jídle.. Minulý cyklus jsem si zaexperimentovala a zjistila, že když si dám 7 kapek 3x denně, mám nechuť k jídlu, návaly horka a pocity na omdlení.. Bylo mi 3 dny tak mdlo, že jsem myslela, že to vysadím úplně). Takže asi co člověk, to názor a nejlíp poznáš sama, co ti sedí a co už ne 🙂
Holky chtěla bych se vás zeptat, ty z vás, které mají ovulační bolesti břicha, nevíte zda-li je to už uvolnění vajíčka jako takové, nebo je to teprve PŘED uvolněním? Nemáte to některá ověřené ov. testem?
@helenas92 já jsem s ním problém neměla, nebo si nejsem vědoma, že by to na mě mělo nějaký špatný vliv..právě jsem si taky řikala, abych se nepředávkovala.. 😀 jinak na slovo té paní, co mi doporučila dávkování jsem docela dala, ale tuhle mě přepadly trochu pochybnosti, tak mě právě zajímalo, co říkají jiní..
@helenas92 Ahoj, myslím že ovu testy ti k tomuto zjištění moc nepomůžou, protože u každé z nás přichází ovulace jindy. Ovulační test ti pouze řekne, že ovulovat budeš v následujících 12-48 hodinách. Já si třeba myslím, že mně bolívá vaječník až cca do toho druhého dne po pozitivním testu, kdy přichází ovulace, ale jistá si tím nejsem..tento měsíc mně nic nebolelo, ale ten minulý jsem si toho všimla..v předpokládaný den ovu (tedy asi ten druhý den po pozitivním ovulačním testu) jsem cítila fakt velkou úlevu. Pak to bylo dobrý a pak to začalo zase pobolívat, takový můj poovulační standard bych to nazvala:D tentokrát nic, takže zas vím prd.. můžeš to zjistit podle bazální teploty🙂
Ahoj holky.... Je to sice těžké, ale protože tu s Vámi vše řeším od začátku.... Dnes jsme absolvovali druhé scr. Vyšetření, genetiku, odběr plodovky.... Bohužel se zanedlouho stanu opět aktivní cekatelkou na dvě čárky ☹
@krisatko jejda, nerikej, ze je neco spatne, nebo chces hned dalsi? 😲
@krisatko to nee.
TO NENI FEEER ☹
Holky zatím jsme teda nedostali konečné výsledky ani my jsme se ještě definitivně nerozhodli, ale oboustranná syndaktylie na rukách a oboustranná polydaktylie na nohách. Plus hranicně velká jedna mozková komora.... No prostě všechno špatně ☹
@krisatko taky tomu nerozumim, prece by to melo jit poznat i u prvniho...nerozumi. ani tem nazvum 🙄
Na prvním to nezjistili. Je to na obou rukách dva prsty srostlé a na obou nohach prst navíc. Plodovku brali aby zjistili jestli je to dohromady ještě s nějakým dalším genetickým problémem nebo je to "jen" růstová vada....
@krisatko hm ale srusty ja navic jsou chirirgicky odstranitelne - horsi s tou genetikou # snad to vse dopadne nejak obstojne

@kolibricek36 no.. to jsou, ale záleží co ta plodovka a ten mozek.... Taky záleží jaký ten srůst je. Nebylo vůbec schopni nám říct, jestli mají ty prsty každej svoje kosti a jen jsou k sobě přirostlé, nebo jestli mají společnou kost což operovat nejde....
Ahoj holky, zítra se jdeme s drobečkem rozloučit.
Dnes jsem jeho stav konzultovala s plastickým chirurgem - prognoza v budoucnu nejasna, následné komplikace velmi pravděpodobné a kombinace s mentální poruchou téměř jistá..... No... tak za chvíli jsem tu zpět mezi Vámi, jako snažilka 😔 😘
@krisatko to je mi strašně moc líto, tohle by se stávat nemělo.... ☹ drž se... ❤

@krisatko hrozně mě to mrzí drž se ☹

No já se bojím, že ta typická červená vůbec nepříjde..🤔