icon

Poloha vestoje zezadu, podařilo se vám tak otěhotnět?

bee20
4. říj 2016

Ahoj holky,v dobe ovulace jsme meli pouze jeden sex,a to pri poloze ve stoje a zezadu.Podarilo se takto nektere z vas otehotnet?Pritel ted nebude par dni doma,tak to bohuzel nemuzeme pojistit temi pro otehotneni vhodnejsimi polohami 😒

evulina77
4. říj 2016

@bee20 jestli se partner udělal do tebe, tak je šance vždycky. To jsou ale otázky...

puresin
4. říj 2016

Ja poprve otehotnela v poloze na konika, takze klid - pokud to melo vyjit, tak to vyslo v jakekoli poloze. 🙂

pavlanaty
4. říj 2016

😃

bee20
autor
4. říj 2016

Tak vsude ctu,ze v teto poloze vse vytece a spermie maji ztizenou cestu,museji plout proti gravitaci.

masotri
4. říj 2016

🙄 To vážně? 🙄 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

misula29
4. říj 2016

maminečko ty to vidíš 😀

datela
4. říj 2016

Holky,styďte se.Každý nemá tak perfektní znalosti o všem jako vy.Proto tady fórum je,aby se kdokoliv zeptal,co ho zajímá a neví to.Takhle se bude bát někdo na něco zeptat,aby ho někdo nezesměšnil.Fakt ostuda
@misula29
@masotri
@pavlanaty
@evulina77

datela
4. říj 2016

A pro informaci,toto je napsáno všude,takže dotaz chápu 😉

Vyhněte se pozicím, kdy je žena nahoře, sedí nebo stojí. Při nich se na cestu k vajíčku vydá mnohem menší množství spermií a pravděpodobnost početí se tak zmenšuje

Zdroj: http://ona.idnes.cz/nejlepsi-a-nejhorsi-sexualn...

misula29
4. říj 2016

@datela my se máme stydět? To snad ne 🙂 Ono by bylo občas si lepší něco přečíst než položit takovej dotaz,otěhotnět se dá v jakékoliv poloze ,jen některé polohy jsou vhodnější. Vidíte ,sama jste si odkaz našla, tak by to mělo začít dělat víc lidí pak nebudou za "trubky" 😉

masotri
4. říj 2016

@datela Jojo strašně se stydím, že jsem si dítě udělala až po tom, co jsem pochopila jak že se to vlastně dělá 😀 😀 😀 😀 😀

astyna
4. říj 2016

Pokud to tak budeš hrotit, dělat stojky po sexu a vůbec se tím zabývat, neotěhotníš nikdy.

chris_n
4. říj 2016

to je jak dotaz z bravíčka 🤐

tery_s
4. říj 2016

@datela znalosti? Sex je to nejjednodušší co lze pochopit umí to všichni živí tvorové i primitivní a taky se neptaji jestli je nějaká vhodná poloha pro otěhotneni to je absolutní tupost už tohle kam ta doba spěje 😀

alicie_k
4. říj 2016

@datela Souhlasím s vámi... Občas tu čtu tedy mnohem, mnohem hloupější dotazy, naštěstí v poslední době dobře funguje zamykání témat.

verka4d
4. říj 2016

Holky opravdu,myslím,že není třeba nikoho zesměšňovat a urážet. Prostě když někdo něco neví nebo si není jistý,tak se zeptá. Vám to přijde jako směšný dotaz,zakladatelce evidentně ne. Když vám tady napíšu článek v latině,kolik z vás to bude umět přeložit? Mi to třeba přijde naprosto jednoduché a jasné,pro mnohé z vás španělská vesnice. Když nechcete poradit,raději neodpovídejte. V tomto souhlasím s @datela .
@bee20 Samozřejmě takto otěhotnět můžeš,příště ale raději vyzkoušejte klasičtější pozice 🙂

bee20
autor
4. říj 2016

Mne proste jen zajimalo,jestli se to nejake podarilo,i kdyz toto se moc nedoporucuje-kdyz vim,ze tento cyklus uz nebudeme mit moznost se dal snazit.Tyhle stranky jsou o tehotenstvi a snazeni,a tak se tu snad muzu ptat na cokoliv,co se toho tyka.A jestli mi nechcete normalne odpovedet nebo jestli vas tento dotaz nejak irituje,tak vas nenutim na nej reagovat.Preju vam hezky den,holky.

tery_s
4. říj 2016

@verka4d proto existuje internet určitě by většina z nás šla hledat překladač než se ptát tady jestli někdo neví jak přeložit latinu 🙂 asi stejný příklad. Hezký den

whoknows
4. říj 2016

Ano.

verka4d
4. říj 2016

@tery_s No já si právě myslím,že je srozumitelnější se zeptat konkrétních lidí na jejich vlastní zkušenosti,než hledat na anonymním internetu obecné informace. Ale to je každého věc,ty bys hledala články na internetu,zakladatelka se zeptala opravdových lidí z masa a kostí na vlastní zkušenosti,přijde mi to logičtější. Ale jak říkám,co člověk,to názor,jen není třeba nikoho urážet a zesměšňovat,nic víc.

chris_n
4. říj 2016

@verka4d nebo je to taky troll, co se baví našimi komentáři. Vůbec bych se tomu tady nedivila.

bee20
autor
4. říj 2016

Trochu mi pak schazi smysl techto stranek,kdyby kazdy hledal jen na internetu🙂 Proc jste tu tedy vubec samy zaregistrovane?

astyna
4. říj 2016

@bee20

abychom se mohli i v tak deštivém dni skvěle pobavit 😀

zuzineckah
4. říj 2016

@bee20 vzhledem k tomu, že se ptáš na konkrétní zkušenost, tak mi tenapiš dotaz blbý nepřijde. Kdyby otázka znela zda je možné v této pozici otěhotnět,tak bych si taky klepala na čelo.
Nicméně pochybuji,že si někdo vede tak přesnou evidenci, aby dokázal rict,v jaké poloze k dítěti přišel... jediné,že by preferoval jen jednu 😉

maximaty
4. říj 2016

Tady uz je to jak na emiminu. Baby jedovatý fuj 😝.

merope
4. říj 2016

@bee20 Mě se třeba zatím nepodařilo otěhotnět ani pomocí IVF a inseminací - a jsou holky, které otěhotní, jen se o ně chlap trošku otře. Takže vše je možné. A samozřejmě sex jen 1x za dobu kolem ovulace taky snižuje pravděpodobnost. Plus jenom málo cyklů do roka je vhodných k otěhotnění, ta šance není 100% nikdy. Běžně se uvádí 80% za rok. Tak to neřeš, užívej si a příště si to naplánujte líp 😀.

astyna
4. říj 2016

@zuzineckah

Tchýně si pamatuje, že dceru počala v doporučené pozici v houpacím křesle 😀 měsíc v novoluní, 7 let od posledního dítěte a mají tu vytouženou holku, která vydá za 10 kluků 😀