Pozitivní těhot. testy - netěhotná a podezřelá z nevěry
Ahoj holky. Řeším to, že mám pozitivní tt (těhotenský test) a už mám týden po vynechání MS (která měla být 2.2.). Dnes jsem byla u Dr. a on na UTZ nic neviděl ☹ ani gestační váček, nic, jen zvýšenou sliznici ☹ čárka na tt sílila (slabě pozitivní testy z víkendu, ty nejsilnější čárky na modrém testu jsou z teďka) a teď je super silná... prý se mám objednat za týden a uvidíme, ale podle poslední MS (8.1.) by prý na UTZ mělo být už něco vidět. Strašně moc mě vyděsil mimoděložním těhotenstvím... Zažila jste to některá? "Problém" totiž i je, že si opravdu nepamatuju, žebysme s manželem v té době měli sex... já vím, že je to divné, ale nesnažili jsme se (jestli jsme za ten měsíc měli sex 1x, tak je to moc - byli jsme oba nemocní a bez chuti-stresy v práci)... takže jsem ještě teď "podezřelá", kdo ví, kde a s kým to mám (což samozřejmě nepřipadá v úvahu, ale stejně manžel asi trochu pochybuje)...

@terry1512 taky by stačilo jedno 😀 navíc, když mám doma už 16ti měsíčního raracha 😵 ale kamarádce se teď narodili dvojčata a to má doma 15ti měsíčního raubíře... a taky říká, že to nedává, ale musí... a du si dát čokoládu... aby se ta moje špendlíková hlavička měla dobře a byla v klidu 😀
na utz má smysl chodit až tak třeba v 6., 7. týdnu.. máš to rovnou i se srdíčkem a jsi v klidu 🙂 jinak se jen stresuješ napřed, že není nic vidět, pak že není srdíčko... Ale hodně štěstí 🙂
@keysi90 Já jdu na první UTZ. Mám to tak nějak ověřené od první dcery že dřív jak v 6tt nemá smysl tam chodit.S dcerou jsem byla 6tt 1d a bylo už i srdíčko.Doktorka mě sice chtěla objednat už teď na středu ale já sem jí řekla že je to brzo že až příští týden.Se hrozně divila že nechci hned že všechny těhotný chcou hned. 😀
No, my měli taky "mimochodem" těhotenství. Oba stres v práci, o víkendech neubývající práce na baráku, finance docházely, únava veliká, sex kvůli tomu skoro žádný. Do toho rejpavé okolí, když už se sestěhujeme, kdy bude svatba a konečně mimčo, protože už máme nejvyšší čas (jsme oba "přestárlí" třicátníci :- ) Takže v tom všem mě ani za mák nenapadlo, že bych mohla být těhotná. Se zpožděním a jen tak mimochodem jsem si udělala test (příznaky těhot. jsem si dokázala okecat jinými příčinami) a když byl pozitivní, koukala jsem na něj úplně vytřeštěně a dost mě to rozhodilo (holt i ve stresu stačí jednou se šikovně trefit a je to 😖 Na gyndu jsem se dostala po 11tt. To už bylo na UTZ vidět všechno, i srdíčko krásně bušilo, takže v tomhle ohledu jsem se pro změnu nervovat nestihla 🙂 No a přes všechny komplikace, musím to zaťukat, to srdíčko se mnou vydrželo bušit až do dneska a měli bychom být 24tt.
Haha, no nase uplne nepravdepodobne tehotenstvi (styk 28 Dc) ma dneska 4,5roku 🙂) a doktor furt strasil, ze mimi neodpovida tydnu a kdesi cosi...kdyz vim datum, tak jsem se nenechala ...

@luv Buď úplně v klidu.Na UTZ je prý něco vidět když je HCG 1000 a výš.Jinak já sem měla poslední MS 5.1 a na UTZ jdu v pondělí 15.2 a budu v 6tt.Takže u tebe bylo na ten UTZ opravdu brzo. 🙂 A držím pěsti ať je mrňousek tak kde má být. 🙂