Těhotenství nebo falešný poplach? 2 dny mi je na zvracení
Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat .. už několik měsíců se s přítelem snažíme o miminko a mám takove menší tušení že to možná vyšlo , jsem 22 DC a už dva dny po sobě se mi chce zvracet.
Chtěla jsem se zeptat, pozorovala na sobě některá z vás neco neobvyklého ,než odhalila těhotenství?? A jak dlouho jste se snažili, než vám to vyšlo ??
Díky všem za komentáře 🙂
Holky,a na můj dotaz nikdo neodpoví? ☹ Co znamená,když se růžový duch změní na nažloutlý pruh?
@jankene nemáš zac,Já vlastně poznala ze jsem tehotna tak,ze jsem si jako každé ráno uvařila kafe,nepila se a šla zvracet a pak mi došlo ze jsem mela dostat menstruaci a nic q tak jsem začal testovat
@andrrriiik zkusila bych nový test nebo taky ten clear blue. Je mozne,ze byl jen vadný test,když ten proužek zezloutnul
@andrrriiik jestli jsi mela ruzoveho v limitu, tak je jedno, co se s nim stalo po limitu....zopakuj za tri dny, el by silit. Pokud byl po limitu, tak se ti muze zjevovat ryska, kd ema byt testovaci prouzek...
@kacinda Jj,zítra ráno zkusím jiný test 🙂
@nonnni Právě,že byl v limitu,tak uvidím,co se z toho vyvrbí 🙂
@andrrriiik jestli zruzovel v limitu, opravdu zruzovel, nemyslim sedivou carku/stin, tak je nekde v tobe HCG, ale jestli to bude prosperujici tehotenstvi tezko rict....ty bych chtela? Ma maleho o par tydnu starsiho nez ja nejmladsi a me chyta amok, kdyz si predstavim, ze bych mela mit dalsi🙂))
@andrrriiik jojo, dej pak vedet. ja jsem taky nedavno zjistila, ze cekame neplanovane druhe. chteli jsme vetsi odstup, ale nakonec bude 24 měsíců, tak budeme mít veselo 🙂
@nonnni Na jednu stranu bych chtěla,ale na druhou si říkám,jestli bych to zvládla.Prostřední by byl jen o rok a půl starší od nejmladšího 🙂 Ale kámoška to má taky tak,a zvládla to v pohodě 🙂
@kacinda Jj,určitě dám vědět.Sama jsem zvědavá 🙂 Jinak dodatečně gratuluji k těhotenství 😉
Holky,tak jsem si dnes dělala jiný test,jiné značky,a ten je negativní.Tak ta pozitivita byla asi falešná ☹ Ale Ms pořád nikde 😒
@andrrriiik to může být z toho vedra ms opožděná...
@andrrriiik tak to je škoda...zkus na gyndu se zeptat
@smallinka No o opoždění ani tak nejde.Nevím,kdy to mám dostat,mám to teď takové rozhozené,ale jde mi o to,že mám příznaky MS už přes týden,a furt nic.
@kacinda Jj,taky jsem trochu zklamaná.Na gyndu asi skočím,hlavně mi přijde divné,že mám příznaky MS už víc jak týden,a mrcha pořád nikde.
devcata jsem se ptala znami protoze ma taky priznaky , a rekla mi ze jsi mam zmerit teplotu pchvy ,jsem to udelala a mam 37.2 a ona mi rekla ze v rannim tehotenstvi to tak mam byt .. co je na tom pravdy ?
sestra mi rekla ze je negativni ale MS porad nikde , ted skoumam na netu jak to dopravdy je z hcg v tele a dozvidam se zajimavi veci ... 17 dni od (sexu) , ta hodnota na papire je 1.2 um/l , a v nemocnici mi rekla sestra ze mam prijit za tyden ze skusime dalsi test ze hcg mi muze stoupnout ,, ja jsem to nepochopila , mam za to ze test z krve je na 100 procent
podle kalkulacky ovulace , 27.7. 28.7 29.7 tydle dny mi vysly ze ovuluji ,,,, tudele kalkulacku pouzivam uz dlouho vzdycky to bylo presne ,, taky jsi rikam ze jé to stoho vedra

@kacinda moc děkuji za odpověď 🙂 já doufám, protože ty příznaky jsou zvláštní a ještě opožděná menstruace a to si opravdu nic nenalhávám 🙂