Vaše zkušenosti s Vileda Ultramat TURBO

konik_testuje14.12.2018

Spolu s deseti maminkami jsme testovali plochý mop Ultramat TURBO od Viledy. Ten v sobě snoubí vysokou kvalitu, do detailu promyšlené zpracování a naprosto snadné používání. Je vybaven praktickým pedálem, který rozpohybuje rotační systém a tak mop vyždímá do poslední kapky. A s dokonale vyždímaným mopem bude každá podlaha opět rychle suchá. Obrovskou výhodou je i individuálně nastavitelná délka teleskopické tyče.

Za pozornost stojí i nově zjednodušené vkládání hlavice mopu do ždímacího koše. Mycí návlek mopu je vyroben ze dvou druhů vláken, které zajišťují výbornou savost a dokonalé čisticí vlastnosti mopu Ultramat TURBO. Použitá mikrovlákna absorbují a setřou veškerou mastnotu i šmouhy, abrazivní část skvěle odstraňuje i odolné a zaschlé nečistoty. Mycí návlek lze jednoduše vyprat v pračce a následně znovu použít.

Ultramat TURBO je vhodný na všechny druhy tvrdých podlah, jakými jsou PVC, plovoucí podlahy, parkety anebo dlažba.

A jak maminky Ultramat TURBO od Viledy ohodnotily? Přečtěte si jejich recenze a pokud vás Vileda oslovila, koupíte ji v každém hypermarketu. 🙂

---

Více o Viledě se dozvíte na: http://www.vileda.com/cz/

---

Snadné uklízení s Viledou se maminkám moc líbí. 🙂 Otestovali jsme taky Vileda Easy Wring Ultramat a maminky nešetřily chválou. Jejich recenze jsou tady: https://i.modrykonik.cz/recenze_easy_wring_ultr...

Nebo vás zajímá Vileda Easy Wring and Clean TURBO? Výsledky testování najdete tu: https://i.modrykonik.cz/recenze_easy_wring_and_...

Každá pořádná domácnost musí mít taky čisté okna. Vileda Windomatic prošel testem a jako je to u Viledy zvykem, maminky si produkt pochvalovaly: https://i.modrykonik.cz/recenze_windomatic

Jak mě Vileda k doktorovi dostala :D Aneb zábavné testování s Viledou ...

Poprvé na Modrém Koníkovi jsem zkusila štěstí a dostala jsem se mezi testerky na mop Vileda Ultramat Turbo .🍀


Byla jsem totálně zaskočená, nadšená a natěšená... No prostě jak malá holka jsem pištěla, když mi přišla zpráva, že jsem byla vybraná :D Neskutečně jsem se těšila na to, až mi balíček přijde a já budu toho krasavce moc vyzkoušet. Dokonce jsem se na to vytírání úplně těšila a to ho 2x nemusím, protože to dělám několikrát týdně a je to taková ta povinnost. Už dlouho jsem přemýšlela nad tím, že si pořídím nový mop ,ale pořád jsem nevěděla jakou značku. Jelikož jsem vyzkoušela asi 2 typy a ani s jedním jsem nebyla úplně spokojená, měla jsem obavu nějaký objednat. Ale na Viledu jsem byla moooc zvědavá.




Balíček mi od kurýra přebírala sousedka, tak si hned zamluvila mop, že ho taky zkusí. A byla nadšená mým testováním.


Ještě ten den jsme mop s manželem a dětmi dali do kupy. Krabice mi přišla lehká a nijak velká, ale mop byl krásně poskládaný, tak jsme vše vybalili a poskládali, přesně tak, jak bylo v návodu na krabici. Hned na první dojem mě zaujal design a kvalitní materiál, ze kterého je mop vyroben.




Druhý den jsem se dala do vytírání, byla jsem nadšená jak když malé dítě dostane do ruky novou hračku. Kýbl je lehký a madlo krásně sedne do ruky při přenášení. Rukojeť u samotného mopu mi přišla lehká a skvělé je, že je teleskopická a dá se měnit její délka, podle toho kdo s ní zrovna vytírá. Když jsme mop vyndávali, zarazila nás prvotní délka rukojeti, ale po prostudování návodu jsme vše pochopili.



U nás jí samozřejmě museli vyzkoušet všichni. Jak manžel, tak i čtyřletá dcera, kterou to teda dost chytlo , hlavně to šlapání (ždímání). Poprvé mi docela dalo zabrat, než jsem přišla na to jak správně vyždímat. Ale jakmile jsem se do toho dostala byla to pecka.

Oceňuji, že si člověk vůbec nenamočí ruce. Ždímání pomocí pedálu je super, člověk se nemusí ohýbat, stačí šlápnout tolikrát jak moc chcete mít hadřík mokrý. Samotné vytírání s mopem bylo vážně super. Přišlo mi, že jsem celý dům měla vytřený rychleji než se starým mopem. Podlaha se mi zdála i lesklejší a čistější, troufla bych si říct, že se úplně obnovila a vypadá jako nová... A to jsem používala stejné mycí prostředky na podlahu jako jsem používala se starým mopem. Navíc byla podlaha velmi rychle suchá, což je s malými dětmi v patách velké plus!


V domě máme 3 typy podlahové krytiny (vinyl, linoleum, dlažba) a musím říct, že na všech 3 typech byl mop perfektní - nikde žádné šmouhy, ani chuchvalce prachu. Mop se díky držadlu na vylévání , dobře vylévá. Hadřík na stírání, je z velmi příjemného materiálu a skvělá je i technologie upínání patentů. Po použití jsem hned dala hadřík vyprat na 40 na krátký program a byl hned jak nový. Koukala jsem , že jde prát až do 60 C nebo pak koupit náhradní.



Vytírala jsem hned několikrát po sobě, protože s malými dětmi, jedním obr psem a manželem to je opravdu nutnost, pokud člověk nechce šlapat po milionu drobků nebo se lepit k podlaze :D


Akorát jak jsem pořád ,,šůrovala" a zvedám našeho synka ,který zrovna začíná ťapat, tak jsem si zablokovala záda jako nikdy. Bolestí jsem nemohla vydržet, takže jsem musela navštívit doktorku, která mi napsala kapky na bolest (nic jiného skrz kojení mi dát nemohla). Za dva dny jsem měla pokoj, ale řeknu vám, že chodit v předklonu je super :D Takže v době mé ,,indispozice" jsem půjčila mop sousedce. Ta má doma plovoucí podlahu a s mopem byla neskutečně spokojená.


Velkou oblibu získal i u 4leté dcery, která si poprvé vytřela sama pokojíček (kupodivu z lina neudělala plovoucí podlahu) :D Ždímala ho pedálem opravdu dokonale. Když jsem šla vytírat naposledy, říkala mi ,,Mami vyfoť mě jak vytírám".



Celkově musím říct, že jsem s mopem velmi spokojená a po dlouhé době se mi podařilo najít pomocníka do domácnosti, který je fakt funkční a užitečný a domácí práci díky němu neberu jako ,,povinnost", ale spíš jako zábavu. Protože vím, že vytírání mi nebude trvat věčnost, ale jen chvilku a budu mít tak víc času na dětičky a nebo jen tak hodit nohy nahoru. Negativa jsem na něm zatím nenašla a doufám, že nenajdu a bude sloužit dál 😉 😝



Takže moc děkuji za celou rodinku a za možnost TESTOVAT ❤👏😍


#test_vileda4

#recenze

Testování s Viledou

Poprvé v životě se na mě usmálo štěstí, a já něco vyhrála, neuvěřitelný! No dobře, asi to bude tím, že jsem se téměř nikdy žádné soutěže nezúčastnila, protože mě odradily podmínky soutěží... Skoro vždycky tam bylo x bodů a podmínek, a to mě prostě neba. Jenže u Viledy jsem měla jen odpovědět proč mě baví uklízet, a kdo šéfuje u nás doma úklidu 😀 Tak to je přeci jasné, ne? :- )) Navíc jsem mohla získat věc do domácnosti, supr čupr pomocníka na vytírání, a to jsem prostě chtěla moc! Naše druhý miminko je totiž chlupaté a čtyřnohé, a vytírat musím díky němu i 2 - 3x denně... 



K samotnému testování: 


Na to, až mi přepravce doveze balík jsem se těšila jak malá holka, fakt. Já prostě miluju pocit čistoty, útulna a když se mi k tomu blejská podlaha, tím líp samozřejmě. Navíc můj starý "mop", dá-li se tomu tak říkat už začínal dosluhovat, a vytírání bylo zdlouhavé, ikdyž jsem zkoušela všemožné, měnila hadry i přípravky, podlaha byla často plná šmouh, a o tom, jak mě bolely záda z věčného ohýbání se ani nezmiňuju. Takže jsem si v pondělí převzala balík, který byl mimochodem - děsně lehký! Doma jsem se hned pustila do rozbalování a následného sestavení mopu. Nejsem zrovna technický typ, a dokázala jsem ho sama!!! 😀 během chvíle sestavit a zprovoznit. Na krabici byl totiž nakreslený návod, díky kterému to podle mě zvládne i dítě 🙂 Navíc to bylo fakt snadný... Doma máme plovoucí podlahu + dlažbu, takže jsem se těšila, až všechno pěkně vytřu a vyzkouším co a jak.


Napíšu zvlášť negativa a pozitiva, tak jak to vidím já. 


POZITIVA: 


1) Jednoduché složení produktu + lehká hmotnost. Jak už jsem zmiňovala, kýbl i mop se sestaví během chvilky, a navíc je lehoučký, takže se podle mě do úklidu může zapojit i mrňousek, pokud by třeba měl zájem :- )) 


2) Nastavitelná rukojeť: Já i manžel jsme oba dva dlouháni, a u vytírání jsem si vždycky odrovnala nachvíli záda, protože když vytíráte 2x denně, ohnutá a shrbená, někdy na všech 4, tak se to prostě projeví. U Viledy je super nastavitelná rukojeť, takže ať měříte 150cm a nebo 180cm, nastavíte si délku podle potřeby, a fakt mají záda oddych!


3) Otočná hlavice mopu: Aby mi na podlaze nezůstávaly šmouhy, vytírám vždycky po směru plovoucí podlahy. Se starým mopem jsem se musela točit i já, odsunout na to nábytek, a složitě tu cestovat. S Viledou jsem to měla hned hotový, protože se hlava mopu točí podle potřeby. Takže jsem zajela krásně pod nábytek, gauč, a otáčela jím dle potřeby.


4) Návlek na mop: Nezanechává šmouhy, a je na všechny typy podlah. Já jsem zkoušela dlažbu a plovoučku, a oboje super.


5) Ždímací systém: Stroj mi  krásně mop vyždímal, a nemusela jsem tak pracně ždímat hadr, jako tomu bylo u starého mopu, a vlastně jsem ruce nemusela vůbec máchat ve vodě, takže mi nalakované nehty vydržely o něco déle, než obvykle 🙂 



NEGATIVA: 


1) Nastavitelná tyč mopu : Skoro u každého vytírání se mi stalo, že při práci s ním se mi z ničeho nic zkrátila tyč, a spadla mi část dolů. Nevím, zda jsem  to pokaždé špatně dotáhla, ale po chvíli se to zkrátka uvolnilo, a musela jsem to znovu vytahovat a utáhnout.


2) Ždímací systém: Systém na ždímání je sice fakt super, ale trvalo mi asi 3x, než jsem přišla na to, jak tam mop správně strčit a vymáchat. Z počátku jsem ho nedala úplně dolů jak je potřeba, a nebyl vymáchaný do sucha. Nevím, jestli je to spíš moje vina, a nebo by to mohlo být lépe popsané v návodu 🙂


3) Přestože před vytíráním asi jako každý z nás vysávám, po vytření mi vždy v rohu nebo u prahu zůstane část prachu, kterou musím ručně setřít. U Viledy to s mopem není možné, takže jsem po vytření vždy šla, a dotřela ten kousíček ručně, aby tam nezůstal prach.


Tolik k hodnocení produktu. Já osobně jsem z něj nadšená a udělal mi velikou radost! A to nepíšu jen proto, že jsem byla pro testování vybraná.. Viledu jsem předtím neznala, respektive mám jejich kouzelný fialový hadřík, ale nikdy jsem se nepozastavila nad tím, od jaké značky vlastně je 🙂 Vytírání mi díky mopu zabere méně času, je mnohem efektivnější, důkladnější. Už jsem ho doporučovala své mamce, která uklízí také denně a ještě k tomu je to její zaměstnání, a vytírá do dnes ručně.  A doporučila bych ho všem, kdo má rád čisto, a baví ho uklízet 🙂  


#test_vileda4   

#recenze

Týden s Vileda Ultramat Turbo

Předem moc děkuji Koníkovi za možnost testovat tento senzační vynález. 

S Viledou jako takovou jsem nikdy moc zkušeností neměla. Do  většího povědomí se mi dostala až díky registraci na Koníkovi. Jako první se u nás zabydlely super růžové hadříky, na které nedám dopustit a jsou součástí dárků pro celou rodinu 🙂




Když se objevila možnost testovat mop Vileda Ultramat Turbo, neváhala jsem. Jsem téměř v polovině osmého měsíce, pupek roste a vytírání mě přestalo bavit, kdo by taky pořád tahal těžký kýbl a motal se s mopem, který víceméně nevytírá. Proto jsem chtěla zkusit něco mnohem efektivnějšího. A světe div se, měla jsem štěstí. 


Mop dorazil v určeném termínu. Bála jsem se, že bude těžký, ale překvapila mě lehkost balení. Veškerý návod se nacházel na krabici. Samotná kompletace mopu pak nebyla nijak složitá, nicméně nejsem příliš technický typ a aretace nastavitelné tyče mi dala zabrat. Počkala jsem tedy na manžela, který to všechnno dal do pořádku. On sám byl dost skeptický, protože od mopu nečekal nic navíc, plochý se mu nelíbil, ale třásňový prý je stejně nejlepší...no bodejť, když sám vytírá jednou za sto let 🙂 Když viděl tento vychytaný vytírací stroj, tak uznal, že neměl úplně pravdu, a že s tímto se bude vytírat určitě lépe. Stejně jako dceru ho nejvíce bavilo ždímání, k vytírání se prozatím neodhodlal. Ani neví, jako chybu dělá, chlapec.. 😀




V čem tkví plusy mopu Vileda Ultramat Turbo? 

- šetřím díky němu vodou - její množství hlídá nálepka uvnitř kbelíku. Pokud je vody         více, již nelze efektivně mop vyždímat. 

- můžete si určit intenzitu vyždímání mopu sešlápnutím ždímacího zařízení. Pokud chci     mít co nejdříve suchou podlahu, osvědčilo se mi sešlápnout šlapátko 3x. 

- vytírací hadřík je velmi snadné nasadit a sundat, lze vyprat v pračce.

- vytírací hlavice se dostane i do těžko přístupných míst - pod gauč, do rohů, pod wc,           konečně jsem měla pocit pořádně uklizeného bytu.

- odstranil věčně přítomný písek, což se mi u třásňového mopu nikdy nepodařilo. 

- fungoval dobře na plovoucí podlaze i dlažbě.

- snadné vylévání špinavé vody, díky držáku vespod kbelíku. 

- díky nadšení dcery vytírám každý den 🙂 Ráda ždímá a potom mi přenechá štafetu,             abych to vyždímala skutečně pořádně. Baví ji vytírat 🙂.




Negativa? 

- Našla jsem jen jediné mínus a to spočívá v tom, že samotná hlavice se ráda odšroubovává od násady. Buď tedy neumím vytírat nebo by to chtělo pevnější uchycení obou částí. Nicméně vždy to jde během vytírání dotočit. 


Závěr

Tento mop už má u nás své místo. Vřele jej budu doporučovat dál, protože se mi s ním v porovnání s jinými konkurenty vytíralo skutečně nejlépe. Ostatně - třásňový konkurent už šel do koše 🙂


#test_vileda4

#recenze


Testování mopu od Viledy

Jednoho krásného dne se i na mne usmálo štěstí a byla jsem vybrána na testování mopu Vileda Ultramat TURBO . Zpráva mi přišla čtyři dny po mých narozeninách, tudíž to beru jako opožděný dárek k mým narozeninám a Modrému koníkovi za to děkuji . A to hlavní, měla jsem v plánu zakoupit nový mop a příšla tato skvělá zpráva před koupí, tak jsme uštřili korunky z rodinného rozpočtu. 🙂




První dojmy, byly jééé, super, perfektní. 🙂 Záhy po vytažení mi , ale přišel kbelík dost těžký, jelikož jsem tyto ždímací kbelíky nikdy neměla. Ale při používání mi to už  pak tak nepřišlo, ale i s vodou mi přijde lehký. Perfektní věc při rozdělávání krabice, která mně zaujala je , že mop je vyroben z recyklovaných materiálů. Nevím, které části, ale to mi jako člověku snažící se o to , aby planeta netrpěla zahlcením plastů, přišlo jako úplně perfektní. 

Jinak samotné testování, byla zpočátku trošku nesnáz , myslela jsem , že je jedno jak tam mop vložím a pedálem vysuším , ale hadra pak byla pořád mokrá. Věděla jsem, že něco dělám špatně, ale po dvou špatných vyždímání jsem přišla na to jak mop správně vyždímat ať není mokrý. Jelikož mám parkety, děsila jsem se toho, ale dopadlo to perfektně, jen stačí naučit se správně mop používat a vyždímat. 🙂 Úklid podlahy se pro mne stal pohodou, jelikož obdélníkový tvar mop a jeho rohy zajedou bez problémů do každého rohu mého bytu a posbírá moje popadané vlasy. Za mne tedy dobrý pomocník do domácnosti. V testování mi pomohl i syn, ale na sucho , jelikož musím vytírat až spinká, vodu by totiž vylil a rád. 😀



Značku Vileda používám dlouho a nadále používat budu, ještě jednou děkuji za možnost testování, tohoto úžasného mopu Vileda Ultramat TURBO.


#test_vileda4

#recenze

Testování mopu Vileda


Byla jsem moc ráda, když mi přišla zpráva, že jsem byla vybraná pro testováni Viledy.


Značku Vileda znám, máme doma některé z jejich pruduktů a k nim teď už i mop, který si místo určitě zaslouží.  Máme malý byt, ale taky malé dítě, takže vytírání je u nás časté. Hodně u Viledy oceňuju velikost hadru na vytírání a taky materiál. Vytíraní je rychlejší a efektivnejší. Super je i teleskopická tyč. Jsem vysoká, takže palec nahoru. Mop je taky skvěle skladný.


U tohoto typu mopu s kýblem je skvělé i ždímaní, je to bez práce a to určitě ocení každá z nás.Testování bych tedy hodnotila na jedničku, nenašla jsem žádné zápory, jsem s produktem moc spokojená 🙂. 


#test_vileda4

#recenze

Ultramat Turbo mop Vileda

Ahoj, je to asi častý začátek ale já tak začnu také. Jmenuji se Jitka je mi skoro 32 let a na MK jsem od října 2015 kdy jsem čekala svou první dceru Kristýnku. Sem tam jsem se zapojila do nějakého zájmu o testování a tedy nikdy jsem nebyla vybrána. A tak když jsem 28. května dostala oznámení o testování plochého mopu Ultramat turbo od Viledy trochu jsem váhala, zkusit to nebo nezkusit? Nakonec jsem to zkusila a protože mám dvě krásné děti tak jsem na to i zapomněla. A jaká byla má radost když jsem 4. června obdržela zprávu o tom že jsem byla vybrána a už jsem netrpělivě čekala až mi tento zázrak přijde.



A tak přímo v den kdy mělo začít testování mopu Ultramat turbo od Viledy, dorazil tedy 11.června. Hned jsem ho složila, zametla chodbu i kuchyň a už ho chtěla vyzkoušet, ale... Sakra jak se ten mop. Dává do té ždímačky vždyť to v tom lítá... Ale u druhého pokusu o ždímání už jsem to viděla a ždímala o stošest. Samozřejmě to hned zaujalo i mou starší dcerku která mi musela pomáhat a pořád šlapat na šlapátko.



Ale abych se vrátila k otevření krabice, hned jsem složila kýbl, na tyčku jsem dala nástavec na žínku a těmi bezva cvočky jsem připevnila žínku na tyč. Tu jsem pak vysunula směrem nahoru a měla jsem to za celé, mrkla jsem na obrázek na krabii a až pak jsem vysunula tyč i směrem dolů. A Mo
p byl hotov.


Vytírá se s ním naprosto skvěle, žádné šmouhy, lehká manipulace a jak je lehoučký a ani záda konečně u vytírání nebolí. Už se těším na to že budu na konci tohoto týdne vytírat hlavní chodbu u nás v domě kde to má
me nastaveno tak (nechápu proč), že my co bydlíme v 2 patře (uplně nahoře) musíme vytírat celý dům z vrchu dolů a nebudou mě bolet záda.


Miluji tento plochý mop Ultramat turbo Vileda


#test_vileda4

#recenze

Týden s Vileda Ultramat Turbo

Předem moc děkuji Koníkovi za možnost testovat tento senzační vynález. 

S Viledou jako takovou jsem nikdy moc zkušeností neměla. Do  většího povědomí se mi dostala až díky registraci na Koníkovi. Jako první se u nás zabydlely super růžové hadříky, na které nedám dopustit a jsou součástí dárků pro celou rodinu 🙂




Když se objevila možnost testovat mop Vileda Ultramat Turbo, neváhala jsem. Jsem téměř v polovině osmého měsíce, pupek roste a vytírání mě přestalo bavit, kdo by taky pořád tahal těžký kýbl a motal se s mopem, který víceméně nevytírá. Proto jsem chtěla zkusit něco mnohem efektivnějšího. A světe div se, měla jsem štěstí. 


Mop dorazil v určeném termínu. Bála jsem se, že bude těžký, ale překvapila mě lehkost balení. Veškerý návod se nacházel na krabici. Samotná kompletace mopu pak nebyla nijak složitá, nicméně nejsem příliš technický typ a aretace nastavitelné tyče mi dala zabrat. Počkala jsem tedy na manžela, který to všechnno dal do pořádku. On sám byl dost skeptický, protože od mopu nečekal nic navíc, plochý se mu nelíbil, ale třásňový prý je stejně nejlepší...no bodejť, když sám vytírá jednou za sto let 🙂 Když viděl tento vychytaný vytírací stroj, tak uznal, že neměl úplně pravdu, a že s tímto se bude vytírat určitě lépe. Stejně jako dceru ho nejvíce bavilo ždímání, k vytírání se prozatím neodhodlal. Ani neví, jako chybu dělá, chlapec.. 😀




V čem tkví plusy mopu Vileda Ultramat Turbo? 

- šetřím díky němu vodou - její množství hlídá nálepka uvnitř kbelíku. Pokud je vody         více, již nelze efektivně mop vyždímat. 

- můžete si určit intenzitu vyždímání mopu sešlápnutím ždímacího zařízení. Pokud chci     mít co nejdříve suchou podlahu, osvědčilo se mi sešlápnout šlapátko 3x. 

- vytírací hadřík je velmi snadné nasadit a sundat, lze vyprat v pračce.

- vytírací hlavice se dostane i do těžko přístupných míst - pod gauč, do rohů, pod wc,           konečně jsem měla pocit pořádně uklizeného bytu.

- odstranil věčně přítomný písek, což se mi u třásňového mopu nikdy nepodařilo. 

- fungoval dobře na plovoucí podlaze i dlažbě.

- snadné vylévání špinavé vody, díky držáku vespod kbelíku. 

- díky nadšení dcery vytírám každý den 🙂 Ráda ždímá a potom mi přenechá štafetu,             abych to vyždímala skutečně pořádně. Baví ji vytírat 🙂.




Negativa? 

- Našla jsem jen jediné mínus a to spočívá v tom, že samotná hlavice se ráda odšroubovává od násady. Buď tedy neumím vytírat nebo by to chtělo pevnější uchycení obou částí. Nicméně vždy to jde během vytírání dotočit. 


Závěr

Tento mop už má u nás své místo. Vřele jej budu doporučovat dál, protože se mi s ním v porovnání s jinými konkurenty vytíralo skutečně nejlépe. Ostatně - třásňový konkurent už šel do koše 🙂


#test_vileda4

#recenze


Testování mopu od Viledy 🙂

Vítejte v mé recenzi na test mopu od Viledy. 



V prvé řadě bych chtěla opět poděkovat koníkovi za tu možnost, protože ač bych takový mop potřebovala, sama bych si ho v žádném případě koupit nemohla.

V druhé řadě bych chtěla poděkovat za bleskovou komunikaci mezi mnou @konik_testuje a @gradan a za rychlé vyřízení mé chybějící teleskopické tyči k mopu. Děkuji! ♥


A teď k samotné recenzi. Jako Pardon, můžete mi někdo vysvětlit jak jsem mohla do teď bez "PANA MOPA" existovat?

Žádná bolavá záda, žádné máchání rukama ve vodě. Nic z toho.



Jsem absoutně nadšená, máme doma lino a kousek dlažbu a obojí perfektně setřeno. Bez šmouhy a bordelu a hlavně za minimum času než s předešlým (mopem)? jestli se tomu tak dalo říkat. :D 

Jelikož jsem dostala teleskopickou tyč déle, tak jsem už od ostatních věděla jak mop složit i když podle mě to zas taková fuška není a zvládla jsem to i bez chlapa :P 

Další věc je jeho váha i s vodou, je lehounky a snadno se přenáší.

Další výhoda je, nálepka na kbelíku max. kam až napustit vodu ale i když si ji dávám méně je to dostačující.

Úplně super je ždímání, já teda šlapu na pedál více než třikrát, protože mi jinak hadřík přijde pořád mokrý, ale možná jen "málo šlapu" :D ale mam pak podlahu skoro hned suchou. 

Líbí se mi, že je návod na vše napsaný na krabici, tudíž žádné další papíry navíc. 


Po prvním setření jsem jen seděla na židli a nevěřila že už mám setřeno, to samý když jsem zrovna dělala u nás v baráku hlavní chodbu. Nikdy mě to nebavilo a teď to bylo šup šup a bylo to . 

Jako další ooobr výhodu vidim to, že nemusim mít doma opičí dráhu z věcí ale mop krásně díky kloubu zajede pod sedačku i pod křeslo, takže nemusim nic odtahovat ani dávat nahoru. Dostanu se všude kde jsem se s hadrem a koštětem nedostala a musela jsem to většinou dodělávat ručně, teď ne a je to skvělý! 


No, hadřík už není tak čistě bílý jako byl na začátku což je jasné, ale ještě jsem ho ani jednou neprala, vždy po vytírání jen v ruce a je pořád krásně v rámci možností čistý. Hadřík se nacvakává pomocí cvočků takže sundat ho a vyprat není žádný problém 🙂 

Vytírat baví i děti, ty to hned museli také vyzkoušet a díky teleskopické tyči, kde si nastavíte výšku mohou vytírat i malé děti. 



Každopádne jsem strašně nadšená, že jsem tuto možnost testování dostala, protože tohohle pomocníka už jen tak z ruky nedám.

Děkuji! 🙂


#test_vileda4 #recenze