3 císařské řezy a další těhotenství
Pekny den maminky, chtela bych radu mam 42let prodelala jsem 3cisarske rezy v roce 2000 dvojcata 27tt+3 akutni,v 2002 akutni s naslednou revizi pro prositi mocoveho měchýře a nasledne zmenseni moc.mech. a 2015 planovany bez komplikaci v 37+4,dale 3potraty 13tt,18tt musela jsem odrodit prirozene byl malickyale bez plodovky neslucitelne se zivotem a v 13tt,vsechny 3potraty byli z duvodu prirostle delohy k brisni stene coz zjidtili az po laparoskopce po 10letechod porodu 2002,ted jsem tehotna v 5tt ale uz zacali komplikace slabe krvacim je to spis ruzova v porodnici na gynde mi lekar rikal ze je to spineni navic nebyl vubec nadseny s tehotenstvi po tom co mam uz za sebou a rikal ze to bude komplikovane dal mi injekci a napsal mi leky scorutin 6tablet denne,zatim je jen videt gest.vacek lekar rikal ze o to nemum prijit ale ze to bude dost slozite a bolestive a tak se ptam vas maminky ktera z vas tohle zazila nebo ma nekoho z okoli kdo si tim prosel vsem predem dekuji
Miminko bylo neplanovane,jen si myslim ze uz jsem asi potratila nevim uz od stredy slabe krvaceni,byla jsem v nemocnici a tam mi gynekolog zdelil ze je to spineni dal mi injekci a scorutin 2-2-2uzivat dnes je to 3den a krvacim vice i krevni srazenina vypadla pripada mi ze se to zhorsilo i lekar mi rilal ze mam ppcitat ze budou velke komplikace,navic tomu mam doma dcerku rok a pul a ta je na me zavisla a casto se chce chovat a lekar rikal nic tezkeho nezvedat.Moc si vazim vasi odpovedi jsem moc rada ze jste mi napsala
Myslím na Vás, aby to bylo rychle dobré.Určitě si to přeje celá Vaše velká rodina.Musíte být zdravá, hlavně pro tu malinkou.Vše je tak, jak má být.A bude jen lépe, i když to teď tak nevypadá.
Ideální stav to jistě není, nemám to tedy tak komplikované, ale čeká mě čtvrtá sekce (2011, 2013, 2015), teď tedy 18m po té třetí bude čtvrtá. Neplánovaně. Dokud jsem nebyla těhotná, všichni doktoři říkali, že doufají, že další neplánuji, u třetí sekce mi doktor na sále při šití řekl, že jsem milá společnost, ale že už mě nechce vidět... A když jsem přišla ubulená k doktorovi s tím, že jsem zase těhotná, tak najednou všichni v pohodě, že se to zvládne... A zatím to vypadá, že zvládne. Prý je nejdůležitější, jak jsem se hojila po té poslední... A to jsem se hojila dobře. Má jediná komplikace byla ruptura během akutní sekce při prvním těhotenství.
Tak moc držím palce a přeju hodně zdraví!
Moc Vam dekuji za podporu a za to ze jste mi napsali preji vam pekny vikend
Po porodu me bolely zada a prisel doktor trhl mi 3krat se zadama malem me omyvali dva dny me hodne boleli ledviny,sestricky mi uz zacali arogantne rikat ze bych mela vstat a jit se osprchovat a na wc,rikala jsem jim ze me to dost boli a oni stale tlacili ze delam jako bych rodila poprve a posmesky no hruza,prekonala jsem se vstala jsem s postele a sla na wc spise jsem dolezla sedla si a uz to ze me strikalo krev byla i na stenach najednou jak miliusi pojdte opatrne uz to byla sila prijela rychla a prevezli me do nemocnice na chyrurgii me dotor rekl ze to vypada na otravu krve asi unik moci do dutiny brisni nakonec potvrdil ze mam mnohocetnou pistel nechtel verit tomu co vidi pry 12ct der a dve vetsi,za pet minut dvanact mi zachranili zivotjak me druhy den po porodu trhl doktor se zady tak se stehy roztrhly na jipce mi rekly ze bude lepsi kdyz prestanu kojit a dali mi prasek nechteli mit semnou praci navic po tydnu me prevezli zpet a prej kdyz nekoji at maze mezi nemocny a decki ji vozte vytahem a jeste doktor ledabile podotkl vetsinou co zasiju tak to drzi no neco na zpusob ze jsem obtizny hmyzpobyla jsem si se synem ktery tez po porodu 4min.nedychal a rikala mi detska doktorka druhy den po porodu ze jelikoz dlouho nedychal muze byt postizeny stejne jako moje prvni dcera z dvojcatek,mesic jsme tam zustali a pak uz jsem podepsala reverz protoze jsem byla od nich rozpichana jak jahelnicek a sla jsem i s cevkou domu tu mi sundali az po 4mes.kdy uz se ten mocak zacelil tedy zazrakem jak rikal pan doktor s cystografie
To je horor ☹ Je mi Vas silene líto. Já mám ze sekce dodnes trauma, ale toto je tak neprofesionální přístup, ze bych to řešila
Resila jsem,ale byvaly manzel byl proti tak se to resilo jen s porodnici Prerov,nastesti jsem si vsechny zpravy z porodu okopirovala abych mela dukaz,uz jsem mela zkusenost s prvnimi detmi dvojcaty kde jsem se pidila jak je mozne ze deti ktere jsem nosila v brisku byli uplne zdrave delali mi tehdy testy a 99,99%byli v poradku jak je tedy mozne ze syn s vahou 1150g a dcera s 970g museli podstoupit operaci hlavicky aby jim dali shant a navic proc je stale drzeli v deloze kde uz byla infekce protoze v Prerove delali serklaz ale bohuzel dvakrat a zavlekli tam infekci,pak krvaceni a vymodlene deti pres IVF byli tytam,stale se ptam proc Prerov nezdelil Olomouci ze hrozi infekce ze je to vazne kdyby je vytahli driv nemusely by takhle dopadnout a v inkubatoru prosli dalsimi 5-6infekcema a nakonec verdykt budou postizeni 4stupnem oba dva,pak syn mi po 3mes zemrel v naruci a za tyden me brali do porodnice za dcerkou ktera o me ani nevedela,tehdy jsem se ptala fakt zoufale jsem chtela jen slyset ze to s malou zvladnu kdyz budem cvicit jestli na tom bude aspon minimalne lepe dcera nevidi,neslysi je imobilni a dodnes plne zavisla na druhem tehdy mi doktorka rekla nezere mate nrzaka co si myslite ze ji date masli a ona pujde do skoly je to krypl a tim zustane bylo mi uplne na nic
Dobre rano maminky,tak nakonec to nedopadlo dobre,ve stredu jsem zacala spinit po kontrole v nemocnici jeste vic krvacet a v nedeli jsem doma spontalne potratila,doktor v pondeli na kontrole uz nic nevidel a poslal me na revizi.Ted sedivm v cekarne a za chvili odbery a pak zakrok,uz abych byla doma u deti snad bude vse dobre a budu brzy doma

A mohu se zeptat, zda- li je toto miminko plánované?Já bych se po Vašich zkušenostech s ohledem na další děti bránila.Je to myslím dost riskantní.Držím palce, abyste to zvládla.