icon

3D/4D ultrazvuk ve 12. tt, máte zkušenost?

marketass
21. pro 2016

Ahoj holky,
na začátku ledna mě čeká první screening. Mám možnost si za 600,--v rámci vyšetření připlatit 3D/4D ultrazvuk. Nemáte někdo zkušenost s tím? Nejsem si jistá, zda na něj není brzy? O peníze ani nejde. Četla jsem, že tento ultrazvuk se dělá až kolem 22.-26. týdne. Já budu teprve ve 12. Děkuji za rady

marki00
21. pro 2016

Ja byla ve 13 tydnu a moc videt nebylo, navic mimi se nechtelo ukazat, tak mam klasickou fotku. Takze si myslim, ze je lepsi pockat. 🙂

lajla
21. pro 2016

@marketass to je brzo, vyhozené peníze...

bikiki
21. pro 2016

Asi je to jeste brzy. Me teda doktorka dela 3D vzdy, kdyz jsem na kontrole (mam predplaceny takovy balik)... nejhezci fotku mam zatim z 16tt + video, protoze se miminko krasne ukazalo. Dnes jsem byla opet na velkem ultrazvuku opet mam 3D fotky, ale ty se mi vubec nelibi. Miminko si davalo porad ruky pred oblicej, porad tam neco zaclanelo takze nic moc. Je to strasne o nahode a nalade miminka 😀. Nicmene me se 3D ultrazvuk libi mnohem vic nez klasicky, je to nadherne.

medulinek
21. pro 2016

ja byla na konci 17tt a bylo to uplne idealni,miminko je ještě celé vidět,už je maličko oplácané,máme krásné video,12tt mi prijde dost brzo

nikavin29
21. pro 2016

@marketass já byla až ve 26týdnu . Já teda nevim ,ale u nás je to i napsané,že optimální je 26-30týden. Volala sem tam a sama mě sestra objednala na ten 26. Ale u vás můžou mít lepši ultrazvuk jestli to dělaj takhle brzo.

eliska2002
22. pro 2016

Já byla v 12tt na screeningu a dělali mi i 3D ultrazvuk a fotky jsou parádní mimčo je vidět celé. Pak jsem byla v 21tt a fotky jsou také hezké, ale už jenom hlavička a ručičky. Rozhodně je 3D ultrazvuk zážitek v 21tt mi doktor ukázal jak v srdíčku proudí krev.

jitakintousek
26. pro 2016

Já jsem byla ve 13+0 na 3D, že mám u doktorky balíček služeb zaplacenej. Nemít ho v balíčku tak bych si ho zaplatila až později. 2D fotky máme krásné, ale na 3D nechtěl asi spolupracovat. Vypadá jako vetřelec z deformovanou hlavičkou 😀