icon

5. týden těhotenství. Bude něco vidět na ultrazvuku?

denousek
7. srp 2011

ahoj... v patek jdu poprve na prohlidku co jsem nasla / / budu 22DPO .. to znamena 3tyden + ty 2 co se přičitaji ze?takže 5 tyden těhu?zajimalo by mě jestli bude neco videt na UZV hlavne aby se potvrdilo ze je to v děloze.. už mám letos za sebou mimoděložní... myslite tedy že 22DPO už bude něco vidět?děkuji

Strana
z3
gammaray
7. srp 2011

@denousek ahoj a gratuluji..mělo by to určitě být,jak píšeš-5.tt 🙂 a to už v děloze doktor něco určo uvidí.aspon u mě to vidět bylo a docela hezky.zkus kouknout do mého alba,mám tam 2 fotky z 5tt.

madormi
7. srp 2011

@denousek u mě viděl už 18 DPO malej váček 2 mm, tak už by to mohlo být vidět 😉

marhulinka
7. srp 2011

vidět by už určitě měl dr.váček,někdy i víc 😉

saronka
7. srp 2011

já byla 17DPO a měla jsem náznak gestačního váčku teprve..

saronka
7. srp 2011

ale nech si udělat hcg a za 2 dny znovu a uvidíš jak pěkně roste 🙂

anakolut
7. srp 2011

U mě tedy v tu dobu nic nenašel a bylo to nakonec úspěšné těhotesntví. taky jsem byla po mimoděložním a staršili mě, že je to znovu mimo, protože nic nevidí, ale dobře to dopadlo 🙂

denousek
autor
7. srp 2011

holky díky moc snad uz tedy neco uvidi hlavne to potvrzeni ze je to v deloze 🙂

@saronka 17DPO a 22DPO je docela rozdil par dni v začátku udělá hodně 🙂

@gammaray
@madormi
@marhulinka
@anakolut holky diky moc...já jsem tady prave hledala v albech ale nic jsem u nikoho nenasla tak jsem zalozila tuhle dizkuzi aby jste se mi ozvali sami 🙂
takze aspon ta ,,tečka,v děloze by měla byt ju 🙂 tak snad ano a snad tam bude i embrijo 😀

saronka
7. srp 2011

@denousek no já byla pak ještě 25 a byl tam jen gestační váček bez srdíčka...

denousek
autor
7. srp 2011

@saronka jj a ted jdes k dr kdy? 🙂 tak muzu byt teda aspon klidne kdyz tam jeste nic nebude 🙂

maxi.smile
7. srp 2011

mě teda objednali až na 8tt, to by mělo být něco vidět určitě...V 5tt teda nevím..a proč tam jdeš tak brzy?

saronka
7. srp 2011

@denousek až 19.8. chci si počkat na srdíčko..zítra jdu jen na HCG..

denousek
autor
7. srp 2011

@maxi.smile jsem po mimodeloznim musim jit hned.. a sami si me tak objednali kdyz jsem volala

saronka
7. srp 2011

@denousek myslím že tam bude dutinka 😉
@maxi.smile víš.. my jsem s Dan měli mimoděložní těhotenství..prostě rády budeme vědět, že to další mimoň nebude..proto tam jdeme dřív 🙂

denousek
autor
7. srp 2011

@saronka tak ja doufamze jak tam jdu tak ze si me objedna znova za tyden 😀 no uvidime

gammaray
7. srp 2011

@denousek nějaká ta tečka už na tebe určitě krásně vykoukne 😀 tak jen žádné obavy.u mě byly ty gest.váčky v 5tt.myslím ,už krásně viditelné,srdíčka se pak mimčům ukázala v 7tt.takže...tfuj tfuj tfuj 😀

benjik
7. srp 2011

já byla přesně v 5+1 abyl tam 7mm gestační váček a naznačen i žloutkový a zítra tj po 2.týdnech v 7+1 jdu na uz,jeslti už bude i srdíčko. ale v tom 5. mi dělali vaginální uz,.že jinak to vidit být ještě nemusí.
@denousek

denousek
autor
7. srp 2011

no uvidime jsem zvedava ..jen at to dotahnem konecne do konce a je tam tecka apak i miminko a pak i srdicko a žádná revize fuj fuj fuj 😠

tulipaki
7. srp 2011

@denousek já tam taky měla malinkou dutinku, ale i já jí viděla! A to jsem byla tak 5tt těsně... 😉

denousek
autor
7. srp 2011

já budu asi 5+1 nebo 5+0 takze konec 5tt 🙂
@tulipaki

skendy
8. srp 2011

@denousek Já jdu dnes na první kontrolu k doktorce.Podle MS bych měla být 5tt+5 ,tak pak dám vědět jestli bylo něco vidět!Mám docela strach ,aby bylo vše v pohodě....už aby bylo dnes 15:20 ... 😖

denousek
autor
8. srp 2011

@skendy j dej urco vedet 🙂 ja budu teprve 5+0 asi ..no vsak se ozvi

michaela_2
8. srp 2011

Ahoj, u mě tedy v 5. týdnu na ultrazvuku doktorka ještě nic neviděla, poslala mě tedy na krev, kde potvrdili těhotenství a za pár dní jsem šla na další ultrazvuk, kde už byla vidět malinká bublinka - a byl to 6. týden. Tak se neboj pokud by náhodou ještě nic vidět nebylo 🙂 doktorka říkala, že takhle v začátku to bývá že ,, v pondělí ještě nic vidět neni, a ve středu už třeba jo''.....držím palce !!

ira13
8. srp 2011

Ahoj,dnes jsem byla na utz .V děloze byl váček a doktor říkal že jsem v 5tt

istokovam
8. srp 2011

já měla v pátém týdnu dutinku

paolin
8. srp 2011

@denousek potichoučku gratuluji 🙂 u mě v 5.tt bylo vidět 1mm těhu.

hhranolka
8. srp 2011

U me v 5tt nic, ani vacek. Až v 6tt byl vidět vacek

michaela2310
8. srp 2011

@denousek ahojky, já byla poprvý u dr. koncem 6tt a to mi dělal UTZ a říkal, že tam něco je, ale že je to zatím malý, ani srdíčko neviděl a objednal mě na další týden a to už bylo vidět srdíčko 🙂) držím palečky, ať to dobře dopadne!!!! 🙂

denousek
autor
8. srp 2011

no holky moje dekuji moc uz se tesim na patek doufám že neco tam aspon bude 😀 v nedeli mám narozeniny tak si nalozim miminko 🙂

skendy
9. srp 2011

Ahojky holky ,tak včera mám zasebou první UTZ . 🙂 Stářím jsme odpovídali i podle UTZ 5tt+5 .Doktorka potvrdila těhotenství v děloze-hurááá!!! 🙂 Na UTZ byla vidět jen dutinka a žloudkový váček.Další kontrola příští týden ve čtvrtek což budu 7tt+1 ,tak snad bude vidět více! 🙂

andelka
9. srp 2011

@skendy to určitě bude. Já jsem dneska 7tt+2 a byla vidět krásná veverka a tlouklo srdíčko 🙂

Strana
z3