icon

Akrylový nehty od Vietnamců v 39tt, co to může udělat?

avivaz
9. únor 2016

Holky nemáte nějaká zkušenost s nehtama od vetnamcu v 39tt co to může a nemůže udělat?

sixtynka
9. únor 2016

Od nich bych si je nenechala dělat vůbec!!!!!!!!! Ničí to vlastní nehty jako blázen!

renca1978
9. únor 2016

Nehlede na to ze cistota a sterilita jim nic nerika.znam holku co se tam nakazila zloutenkou...

magdalenax
9. únor 2016

Nééé, fakt ne. Oni dělají sice s rouškama, ale co je to platný.... . Materiál na ...víš co..., jenže oni se prostě pardon, ale vserou všude a do všeho
Ony ty umělé nehty, i když budou z kvalitního gelu ty nehty ničí, natož ten jejich materiál. Prostě za mne, - ani náhodou. a abych nebyla za křupanku, mám desingerku nehtů v rodině, ale nikdy jsem je neměla dělané

modramalina
16. kvě 2016

Tak roušky mají hlavně kvůli sobě :D aby nedýchali ty pilované sr... 😀

cica002
16. kvě 2016
terezapetrova
17. kvě 2016

Tak v tyhle časti tehotenstvi bych se spis hodila do klidu na porod nez řešila akrylových nehty ;)

lenalena333
3. čer 2016

Vietnamci používají akryl kterým se lepí lodě!!!Je rakovinotvorný a určitě miminku škodí,stejně jako Vám.On už ten smrad z jejich studiích má něco napovědět.Roušky nemají zbytečně.

linee
3. čer 2016

Popravda, ve 39tt bych si uz umele nehty ani u "Cechu", natoz u Vietnamcu delat nenechala. Kdyby nedejboze doslo k cisari, tak to v nemocnici rozhodne nevidi radi...
A popravde jsem ve 39tt mela jine starosti, nez resit, kam pujdu na nehty 😀

andreaandrejka
3. čer 2016

Nehty od wietnamců bych si nedala ani jako netěhotná.