Antidepresiva v těhotenství. Bude miminko v pořádku?

dela
16. bře 2008

Prosím,berete některá z vás nebo jste brala v těhotenství antidepresiva?Konkrétně Seropram?A jsou vaše miminka v pořádku?

elucinka
16. bře 2008

Ahoj delo, ano, já jsem brala Seropram po celé těhotenství a i teď při kojení a malý je úplně ok. Moje ségra totéž. Nevím, jaké máš dávkování, já jsem brala 1 tabletu denně, než jsem otěhotněla a pak, když jsem zjistila, že jesem těhotná, mi Dr. dopporučila zkusit jen 1/2 tablety denně a byla jsem v pohodě. takže od té doby beru jen tu půlku. Ségra taky před těhotenstvím brala 1 tbl., pak brala 1 tabletu obden, to jí vyhovovalo víc, než 1/2 denně. Oba kluci jsou zdraví a v pohodě, neměj strach. Určitě je lepší léčbu nepřerušovat a případně upravit dávkování, než vysadit a pak se třeba složit 🙂 Držím palce. Kdybys chtěla vědět podrobnosti, písni mi klidně do IP. 😉

dela
autor
18. bře 2008

Ahoj Lucinko,moc ti děkuju že jsi se ozvala.Aspon trochu si mě uklidnila.Já beru Seropram od druhého měsíce těhotenství.Dřív jsem trpěla depresí a panickou poruchou a v těhotenství mě to přepadlo zas.Beru jeden denně.No snad bude všechno o.k.I já jsem už ted v pohodě.Jsem v šestým měsíci.Já vůbec měla strach,protože než jsem zjistila že jsem těhotná,tak jsem pila alkohol i kouřila.Alkoholu už se ani nedotknu,ale to kouření mi dělá hrozný problémy.Od pátého měsíce,jsem to nevydržela a dala si a dám si občas i ted.Prostě mám hrozně slabou povahu a vím že je to nezodpovědný,ale nemůžu si pomoc.Jsem prostě psychicky slabší povaha.Ted si budeš myslet,že jsem hrozná,já vím.Kdybych byla mamka v pohodě,tak bych si to o jiných taky myslela,kdyby mi někdo napsal,to co já tobě.Měj se moc pěkně a když budeš mít čas,tak se ozvi.

kejka
18. bře 2008

Delo písnu ti IP-nechci to tady rozebírat. 😉 😉

dela
autor
18. bře 2008

Kejko,nevím co je to IP.Kam mi napíšeš?

bibianna
18. bře 2008

Dela, IP je interná pošta. Pozrieš si ju hore na samom vrchu.

kejka
18. bře 2008

Delo už jsem ti písla.Jak píše Bibi je to nahoře interní pošta u uživatele,modrý střechy atd.Měla by jsi to mít. 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru