Barvení vlasů v těhotenství
Ahoj holky, moc prosim o radu. Za 14 dni mame s pritelem svatbu a jsem v 25tt.Potrebuji si obarvit hlavu. Mate nejaky tip na znacku barvy na vlasy, kterou pouzit? Krome henny. Dekuji mooooc
@kacik222 muzes obyc barvy, ale pozor, vlivem hormonu se meni struktura vlasu a barva muze chytnout jinak. Mne se treba v tehotenstvi narovnaly kudrnate vlasy...
Jakoukoli, také se bavím. Ale bohužel mi barva v tehu nedrží, za pár dní je pryč 🙄
Jsem kadernice..dbesni barvy jsou uplne neskodne..jediny risk je to, ze ti nemusi chytnout jak jsi zvykla..jinak se muzes barvit treba kazdych 14 dni..😊
Někde jsem četla že zákaz barvení vlasů v těhotenství je nesmysl že to v žádném případě nemá žádný vliv na plod ditete
Už léta používám stejnou barvu a neměnila jsem ji ani v těhotenství. A moje doktorka mi ji jednou pochválila (tu barvu 😀 ) a ptala se, jestli je to barva, nebo příroda, takže myslím, že kdyby to bylo tolik škodlivé, určitě by mě upozornila 😉
holky a co barveni po porodu kdyz kojim? taky je to bezpecny? nedostane se nic skodliveho do mleka? diky
Taky jsem se normálně barvila. Pokud máš strach, tak místo Palette zajdi ke kadernikovi, kteří mají barvy kvalitnější a šetrnější, ale určitě bych se toho nebála 🙂

@kacik222 moje gynekolozka mi v tehotenstvi rikala, ze barveni vlasu nevadi, ze dnes jsou barvy setrne a plod nemohou ohrozit. Takze se asi neboj sahnout po te, ktera se ti bude libit nejvic 🙂