icon

Barvení vlasů v těhotenství

kacik222
7. říj 2018

Ahoj holky, moc prosim o radu. Za 14 dni mame s pritelem svatbu a jsem v 25tt.Potrebuji si obarvit hlavu. Mate nejaky tip na znacku barvy na vlasy, kterou pouzit? Krome henny. Dekuji mooooc

lpch
7. říj 2018

@kacik222 moje gynekolozka mi v tehotenstvi rikala, ze barveni vlasu nevadi, ze dnes jsou barvy setrne a plod nemohou ohrozit. Takze se asi neboj sahnout po te, ktera se ti bude libit nejvic 🙂

sudylichozrout
7. říj 2018

@kacik222 muzes obyc barvy, ale pozor, vlivem hormonu se meni struktura vlasu a barva muze chytnout jinak. Mne se treba v tehotenstvi narovnaly kudrnate vlasy...

ovecka14
7. říj 2018

Jakoukoli, také se bavím. Ale bohužel mi barva v tehu nedrží, za pár dní je pryč 🙄

leniczka23
7. říj 2018

Jsem kadernice..dbesni barvy jsou uplne neskodne..jediny risk je to, ze ti nemusi chytnout jak jsi zvykla..jinak se muzes barvit treba kazdych 14 dni..😊

monique9754
7. říj 2018

Někde jsem četla že zákaz barvení vlasů v těhotenství je nesmysl že to v žádném případě nemá žádný vliv na plod ditete

bubbi
7. říj 2018

Už léta používám stejnou barvu a neměnila jsem ji ani v těhotenství. A moje doktorka mi ji jednou pochválila (tu barvu 😀 ) a ptala se, jestli je to barva, nebo příroda, takže myslím, že kdyby to bylo tolik škodlivé, určitě by mě upozornila 😉

kejtrin6
7. říj 2018

holky a co barveni po porodu kdyz kojim? taky je to bezpecny? nedostane se nic skodliveho do mleka? diky

ekuchtova
7. říj 2018

Jsem 37tt a byla jsem u kadeřnice na barvení 😊takže klidně se nech obarvit 😊😊

editah222
8. říj 2018

@kejtrin6 barvila jsem se během těhotenství i kojení. Nevěřím, že barva 1x za 4týdny může nějak znehodnoti mléko.

hannasweet
14. říj 2018

Taky jsem se normálně barvila. Pokud máš strach, tak místo Palette zajdi ke kadernikovi, kteří mají barvy kvalitnější a šetrnější, ale určitě bych se toho nebála 🙂