Bolest břicha ve 2. trimestru. Máte zkušenost?

jennalora
1. únor 2020

Ahoj holky jsem v 19+4tt a poslední dobou me boli celé břicho i se žaludkem. Vcera jsem byla na gynde a vse je dle lékaře v pořádku... Bolest je tupá ale postupně přechází do ostré az krecovite a to ať jsem aktivní nebo odpočívám u TV.. Máte některá s tímto zkušenost??

krupka3
2. únor 2020

Me takhle v poslednich 2 tydnech bolelo uz 2x, vzdy cca 3 dny po sobe. Jednou smerem k pupiku a vpravo dole, podruhe do obou boku. Ale hodne me bolelo celkove pod zebry, docela jak popisujes. Dalsi den jsem vzdy zacala citit pohyby prave na tech mistech, kde to predtim bolelo. Je to normalni, vyrazneji se v tu chvili roztahuje deloha - melo by to zase povolit.

krupka3
2. únor 2020

Kazdopadne jsem si vzdycky dala dlouhou sprchu a lehla a odpocivala. Taky si muzes koupit satek na podvazovani briska a utahnout si ho, aby ti bricho drzel, dost to na tyhle bolesti pomaha.

jennalora
autor
2. únor 2020

Děkuji... Ja právě po bolesti vzdy na druhý den cítím taky pohyby miminka takže tak.. Doufám ze to v nejbližší době povolí

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru