Bolest břicha ve 20tt

adell_
20. led 2018

Ahoj holky, jsem ve 20. týdnu a dneska ráno jsem se probudila a když chodím nebo Lezim a nějak se otočím tak me zabolí bricho jakoby bylo namožené, nevim jak přesně to popsat . A mám pocit ze je bricho dole na levé straně tvrdé (ztuhle) , mate některá zkušenosti? Nechce se mi hnedka plasit k doktorovi pokud to nic není .

lucievitackova
20. led 2018

Ahoj,pokud ti tvrdne brisko nebo mas aspon ten pocit,tak urcite neni plaseni,kdyz si zajdes k dr.,jistota je jistota.
Muzes mit jen nedostatek magnesia,dostanes tabletky a bude dobre😉

habiba_ketta
20. led 2018

A není tam jen prcek vyboulený? 🙂 Ale ta bolest, to nevím, ale může se i roztahovat děloha. Já nejsem člověk, který by chodil k doktorům, ale jestli máš strach, tak určitě lepší 🙂

lansi83
20. led 2018

@adell_ , ahoj, mě bolelo břicho prakticky cele těhotenství (8 měsíců). Ale bylo to roztahování vazů v břiše+ mám neoperovanou pupeční kýlu, tak to bylo tím. Tvrdnutí břicha jsem nikdy neměla, ani nevím, jaké to je. Ale pokud to do teď nebylo, tak bych asi zašla k dr., abys měla jistotu, že se nic neděje. Lepší přijít 10x zbytečně, než 1x pozdě. Ať to nic není.

priefi
20. led 2018

@adell_ Pokud tuhne a pak povoli a pak tuhne co nejakou dobu a je to docela neprijemna bolest, upaluj do porodnice na kontrolu, zda je vse v pohode. Pokud mas k dispozici magnosolv nebo jiny horcik, ktery je vhodny pro tehu (vicemene kazdy horcik bez dalsich veci jako jsou vitamin B6 atd). Pokud to neni co nejaky cas, ale jen obcastne tvrdnuti bricha, dej si horcik a po vikendu zajdi k dr., aby zkontrolival, zda se neotviras.

adell_
autor
20. led 2018

Dekuji moc holky . Už je to lepší a to tvrdnuti není jako y úplně tvrdé , ale ani měkké. V pondělí jdu na ultrazvuk kvůli srdicku tak uvidím no , řeknu mu to

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru