icon

Byl s Vámi manžel/partner na ultrazvuku?

sarka49
26. kvě 2015

Je to holky jenom zvědavost, ale byl s Vámi manžel/partner na ultrazvuku? Nebo se mu do toho příliš nechtělo? 🙂

Strana
z2
lucinka58
27. kvě 2015

Manžel byl se mnou na všech velkých ultrazvucích 🙂 A myslím, že si to užíval 🙂 Na normální poradnu chodím sama, ale jsou i takové páry, kde chodí tatínek i do poradny 🙂 Na to však můj manžel nemá časové dispozice 🙂

leenulka89
27. kvě 2015

Manžel se mnou byl u 1.dcery na UTZ ve 13.tt, ve 20.tt, ve 30.tt, teď ve 2.těhotenství byl taky ve 13.tt, ve 20.tt a půjde možná i v tom 30.tt... chodil by častěji, ale nemůže si pokaždé brát v práci volno 😒

ckei
27. kvě 2015

Nebyl, já to sama nijak neprožívala, pro mě to byla jen NUTNÁ kontrola, nic, nač čím bychom se oba rozplývali 🙂 To společné rozplývání jsme si nechali až na den, kdy malej spatřil světlo světa 🙂) To se obrazovce nevyrovná a je to vlastně to nejlepší 🙂

ludul
27. kvě 2015

ano byl, na v 20 a 30 týdnu a moc se mu to líbilo a říkal, že by to měl vidět každý nastávající tatínek a prý se od té doby na malého těší ještě víc 🙂

pukuna
27. kvě 2015

Když mohl tak šel 🙂

avantgarda
29. kvě 2015

Při prvním těhotenství byl na ultrazvuku ve 20 tt. Teď při druhém těhotenství se mnou šel už na ultrazvuk v 1. trimestru. Už se nemohl dočkat, až toho našeho druhého raubíře uvidí.

Strana
z2