Čekáme // a testujeme na konci března/dubna
Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?
@adulin22 Já začala s testováním 12DC. Ani jeden den nevysel test pozitivní. Asi buď testuju ve špatnou dobu, nebo mám tu moč naředěnou pitím, nebo nevím. Dnes jsem 20DC. Ale také nestresuju, vím, že jsme pro to udělali maximum a teď snad budeme sklízet plody 😀 Odměnu by si M. zasloužil 🙂
@hladovaveverka Budeme tajně doufat, že ta ovulka proběhla v pořádku v době snažení a že se zadařilo. Viď? Tak tfuj tfuj tfuj pro štěstí 🙂
@jessulka jojo, přeji hodně štěstí 😉
Já myslím, že to tím pitím být může, nevím, kdy je nejlepší testovat, z ranní moči se to nemá, aby to nebylo falešně pozitivním, a potom už člověk pije se že 😕
@hladovaveverka No přesně a přece kvůli tomu nebudu ještě myslet na to, že si nemůžu dát nic k pití. Já to prostě dýl jak hodinu a půl nevydržím. Pokud třeba nejsem někde na jednání, nebo nejezdím někde autem. Když to tak vezmu, tak teď bych měla přestat pít, abych v 5 testovala. Jenže do pěti hodin je hrozně dlouho.
@jessulka přesně, pokaždé tu moč mám naředěnou, málokdo mi vyjde úplně pozitivní, taky to dělám po nějaké cestě autem nebo když jsem někde, kde vůbec nepiju. A pak se člověk diví 😂
@hladovaveverka Tak hlavně, že to bereme s humorem 😂😂😂
Ahoj holky, tak tenhle měsíc si budu dělat ovu testy . Cyklus mám 28 dni, ale kdoví, jestli se to zase neposune. Uvidíme . Dnes jsem 10.DC . A zítra jdu ke své gyn, tak jsem zvědavá, jaký doporučení mi dá .
@jessulka Aha, no tak buď byla, nebo třeba teprve bude.. jestli máš nepravidelný cykly jako Já, tak je to možný, já taky měla ovu snad až 36dc😁 ale já to mám opravdu rozhazeny 🤔 a čárka tam nějaká druhá byla? Třeba slabší? Že si se fakt třeba netrefila 😊 ale nepit hodinu a půl bohaté stačí, taky jsem takhle nepila a čárka byla 😊 ale taky to může být u každé jinak 😆 tak teď budeme jen doufat! A manza bude mít urču radost 😊 snad se povedou // 🤗
@adulin22 Já mám pravidelnou MS po 28 dnech. Vždycky to dostanu na den přesně. Akorát je MS někdy delší a další cyklus zase kratší. Ano, měla jsem na dvou testech úplně slaboulinkou druhou čárku. Také byla větší chuť na sex a teď mi přijde, že jsem rozežraná, honí mne furt mlsná a vyjídám lednici 🙂 Splaskly mi prsa, které jsem měla minulý týden nalitá, citlivá, bradavky velké jak kdybych měla kojit. M. měl teď dva dny ranní 12tku, dorazí až v noci, tak si dáme od tulení pauzu a zítra na to zase hupneme. A budu se modlit, abych to příští týden v pátek nedostala 🤗
@jessulka jo Aha, tak to jsi šťastná žena 😀 tak to si myslím, že byla 😊 jo to já jsem taky rozezrana 😂 celý den bych něco mlsala, pak přijdu domů a hned jdu do spizky pro něco dobrého a když nic Není, tak jsem naštvaná 😂😂 budu držet pesticky 😊 jinak, mě se dnes taťka ptal, jestli nejsem těhotná, že prý moc chodím na záchod 😂😂 no jestli to odhadl, tak se budu smát ještě dlouho 😂
@adulin22 Tak to máme stejnou úchylku. Taky chodím do spíže na dobroty. Dnes jsem měla strašnou chuť na brambůrky a on je M. zbouchal sám. Tssss hamoun. Ja teď mívám hodně často erotické sny. Máš to taky tak nekdy? Jenže v tom snu neni můj M., ale cizí chlap. Nebo nekdo z práce, kamarád, byvaly kluk, atd. Ráno se pak probouzím celá nesvá, zda to byla pravda, nebo ne. A s tim curanim to mám stejne. Taky chodím casto.
@jessulka jo přesně, když to sní přítel, tak jsem ještě víc naštvaná 😁 erotické sny ne, ale hrozně živé sny!! Nedávno se mi zdálo, že jsem mamine chtěla říct tu radostnou zprávu a ona mě predbehla, že prý budu mít brasku.. No zajimavy sen 🙄 a dnes se mi zdálo, že jsme měli jet s našima nakupovat, a oni mi oznámili, že nejedu, že pojede brácha...a já se vzbudila celá ubrecena..No nechápu to, taková blbost 🤣 a přesně jak říkáš, pak se vzbudím a nevím, jestli se to stalo, nebo to byl jen sen 😏
@jessulka jo a v neděli, jsem se málem rozbrecela, když naši řešili, že bráchovy predelaji pokojik a bude to mít jako studentský...No já jsem to málem nerozdychala...před pár lety jsem totiž chtěla to samý a to prý bylo zbytečný a nepřipadalo v úvahu.. už nějakou dobu u našich nebydlim a na střední jsem byla na intru, takže už je to celkem dlouho, ale teď mě to dostalo jak nikdy..přitom nejsem nějaká zarlivka 😃 - to bylo opravdu, ne ve snu 😊
Ahoj, rada bych se pridala 🙂 ted momentalne cekam na MS, (ne)mela by prijit okolo 13.4. Ovu nejspis probehla 30.3., ale to nevim s jistotou.. Ovu nijak nesleduji, soudim jen podle "priznaku" v podbrisku. Mela jsem ten den bolesti a pak nic.. Jinak gratuluji vsem, kterym se jiz // ukazaly 🤗
Holky ty,co čekáte na ty dvě čárky už jste zkoušela TT nebo ovulační test?Kdy čekáte MS já 11.4.
Já čekám ms zhruba 13.4. 😕 ještě je to daleko
Ahoj holky můžu se přidat má očekávám o víkendu max po něm pokud se nezpozdi
@zikisek tak verim tomu, ze kdybych to rekla tomu svymu, tak by taky nebyl mozna problem bormalne, ale ted ma v praci sezonu a chodi domu hooodne unaveny,takze nema na nejaky mazleni silu .. :( ale ja to nijak nehrotim, kdyz se ma zadarit, zadari se, kdyz ne.. No tak tak se svet nezbori a vyjde to jindy 🙂
Já taky (ne)očekávám 9.4.😊

@nunu22 tak to promin, ale v tomhle se bohuzel nevyznam 😏
@hladovaveverka tak to snad byla nekdy kdyz si netestovala 😊