Čekáme // a testujeme na konci března/dubna
Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?
@nunu22 1.2. jsem byla na revizi... mimi odpovídalo taky 6+něco, dle ms jsem byla v 9 nebo 10 týdnu... hcg se nezvedalo, pak jsem začala výrazně špinit, skoro krvácet... doktorka mě odmítla nechat čekat, jestli potratím samovolně... od revize jsem měla ms teprve dvakrát, první po 6 týdnech, druhý cyklus pak 32 dní... teď se první cyklus snažíme...
@nunu22 já potratila předloni, byla jsem ve 13 týdnu miminko odpovídalo jedenáctému. Byla jsem po revizi a MS jsem dostala přesně za 4 týdny. Přesně po roce se nám povedlo znovu otěhotnět, v říjnu se nám narodila holčička a nejspíš po víkendu budu opět testovat, už mám několik dní zpoždění 😃
Ahoj holky, tiše tu pozoruji, tak se taky přidám🙂 MS 1.3., ovu nehlídám abych nezblbla:D Navíc mám dlouhé velmi nepravidelné cykly po vysazení HA (od srpna). Do teď jsme nic neřešili a nehlídali, ale pořád jsem měla nějaké falešné těhu příznaky:D Tento měsíc se snažíme, příznaky žádné, dnes jsem poprvé zkoušela TT a nic:D Vím, že je ještě brzy, ale znáte to chození kolem testů a 5x za den koukáte do kalendáře jestli náhodou není o den víc, aby jste mohly testnout:D a ono pak logicky stejni nic:D Jinak všem držím palce ať se // brzy objeví🙂
Holky, muzu se pridat? Jsem 11dpo. Taky testuju, ale zatim nic. Videla jsem, ze nektere mate dobre viditelne carky uz 10 dpo, tak u me z toho asi nic nekouka. S temi ovu testy je to zajimave, ale pozitivni jsou asi az kdyz je aspon duch na testu ze ?
Holky, má to cenu, testovat před MS(podle mě ne, ani ovu testem) každé přeji ty dvě kouzelné čárky, ale na duchy už nevěřím.
@kamcaajirka Já testovala 3 dny před očekávanou ms, a na testu dálnice.
@kamcaajirka Já s tebou souhlasím. Říkala jsem si, že testovat před MS ani náhodou. Jenže pak jsem zjistila, že "po termínu" už jsem od 8 dpo, takže sice se zpožděním, ale stejně lovím duchy...
Milé čekatelky //čárek, nejsem nejmladší a mám za sebou roky pozorování, protože na každého potomka jsem si musela sakra počkat. Mám za sebou leta každoměsíčních pozorování a samostudií sebe , partnera, odzkoušené značky ovu i těhu testů... pokud si neměřím teplotu, nepozoruji hlen a nezkouším ovu testy mám ovulaci při průměrném měsíčním cyklu 25-28 dní v rozsahu 11. - 18. den... záleží na tom, ve kterém vaječníku zraje vajíčko, a pak záleží na stavu těla a ducha, jestli nejsem nastydlá, ve stresu ... při stresu nebo nemoci se mi ovulace klidně posouvá 4 dny, takže pokud není potvrzená ovulace měřením, tak je lepší zkoušet tt testy než ovulační testy jsou zkreslující
Ahoj holky, rada bych se k vám přidala 🙂
V minulém roce nás potkali dva potraty (naštěstí oba bez revize, byť jsem se v jednom případě nevyhla nemocnici ..),dali jsme si pauzu, protože jsem se na další tehotenstvi vůbec necítila .. Ale teď jsem opět psychicky posílená a tenhle měsíc jsme si řekli,ze to znovu zkusíme .. Nemám ale tušení , kdy proběhla ovu, mohla byt 13-15 dc. Dnes ráno byl na testu duch . A přiznám se, ze mi to nedá netestovat ..
Jen vím, ze budu pořád zažívat ten strach .. Tomu se určitě neubráním. Kéž by to na třetí pokus vyšlo . 🤷🏼♀️

@misak48 mohu vědět kdy jsi potratila?A s revizí nebo bez?Já teda 20.2 v 10tt miminko se přestalo vyvíjet v 6+1 .a Bez revize tak mě zajímá jak to kdo má s má abych věděla kdy ji čekat.Me teď řekla Dr do 3 tydnu