icon

Čekáme // a testujeme na konci března/dubna

snowbee
21. bře 2018

Ahojky netrpělivě očekávám, kdo se přidá k testování. Ja testovala 10dpo a dušik na testu byl. Přidá se ke mně nekdo další?

nunu22
22. bře 2018

@misak48 mohu vědět kdy jsi potratila?A s revizí nebo bez?Já teda 20.2 v 10tt miminko se přestalo vyvíjet v 6+1 .a Bez revize tak mě zajímá jak to kdo má s má abych věděla kdy ji čekat.Me teď řekla Dr do 3 tydnu

misak48
22. bře 2018

@nunu22 1.2. jsem byla na revizi... mimi odpovídalo taky 6+něco, dle ms jsem byla v 9 nebo 10 týdnu... hcg se nezvedalo, pak jsem začala výrazně špinit, skoro krvácet... doktorka mě odmítla nechat čekat, jestli potratím samovolně... od revize jsem měla ms teprve dvakrát, první po 6 týdnech, druhý cyklus pak 32 dní... teď se první cyklus snažíme...

snowbee
autor
22. bře 2018

@nunu22 ja mela ovu 9.3 a dusik byl v pondeli

kamcaajirka
22. bře 2018

@nunu22 já potratila předloni, byla jsem ve 13 týdnu miminko odpovídalo jedenáctému. Byla jsem po revizi a MS jsem dostala přesně za 4 týdny. Přesně po roce se nám povedlo znovu otěhotnět, v říjnu se nám narodila holčička a nejspíš po víkendu budu opět testovat, už mám několik dní zpoždění 😃

mischeylaa
22. bře 2018

Ahoj holky, tiše tu pozoruji, tak se taky přidám🙂 MS 1.3., ovu nehlídám abych nezblbla:D Navíc mám dlouhé velmi nepravidelné cykly po vysazení HA (od srpna). Do teď jsme nic neřešili a nehlídali, ale pořád jsem měla nějaké falešné těhu příznaky:D Tento měsíc se snažíme, příznaky žádné, dnes jsem poprvé zkoušela TT a nic:D Vím, že je ještě brzy, ale znáte to chození kolem testů a 5x za den koukáte do kalendáře jestli náhodou není o den víc, aby jste mohly testnout:D a ono pak logicky stejni nic:D Jinak všem držím palce ať se // brzy objeví🙂

dasenoxx
22. bře 2018

Ahojky, ráda bych se jen maličko ujistila.. dnešní ovulacni test, jsem 11DPO .. může to něco znamenat? Zbyl mi jeden test doma a pro TT si chci zajít, až kdyby MS nedorazila.

kaaaciii
22. bře 2018

@dasenoxx Já se obávám že čárka by musela být mnohem silnější..

snowbee
autor
22. bře 2018

@dasenoxx tohle jsou testiky 10dpo snad pomuzu..ale mozna je to jeste vcas

dasenoxx
22. bře 2018

@kaaaciii myslela jsem si to, že tohle vůbec nic neznamená 😒 nezbyde mi nic jiného, než být napjatá až do pondělí.

dasenoxx
22. bře 2018

@snowbee tak to máte krásný 😊 jsem nahlodana, možná zítra koupím, zkusím TT a uvidím...

kaaaciii
22. bře 2018

Tohle je můj ovul.test 10DPO, ale nemyslím si, že se zadařilo...

dejvitka
22. bře 2018

Holky, muzu se pridat? Jsem 11dpo. Taky testuju, ale zatim nic. Videla jsem, ze nektere mate dobre viditelne carky uz 10 dpo, tak u me z toho asi nic nekouka. S temi ovu testy je to zajimave, ale pozitivni jsou asi az kdyz je aspon duch na testu ze ?

snowbee
autor
22. bře 2018

@kaaaciii ale ten vypada nadejne..zitra by mohl byt jeste silnejsi😉

snowbee
autor
22. bře 2018

@dejvitka ovulacni test by mel mit uplne stejne dve carky aby prokazal ovulaci..u tehotenstvi sili..a co jsem vykoukala na diskuzich je den pred pozit tt jakoby pozitivni

snowbee
autor
22. bře 2018

@kaaaciii kacii ktery jsi dpo???

kaaaciii
22. bře 2018

@snowbee 10DPO jsem 😊

dejvitka
22. bře 2018

@snowbee diky. Ja ho mam tak 3/4 sily (kdyz vim jak vypada pri ovulaci ). Ale po ovulaci jsem nikdy nemerila, tak nevim

snowbee
autor
22. bře 2018

@kaaaciii juuu tak to podle me 👍😘

snowbee
autor
22. bře 2018

@dejvitka ja to zacala pozorovat minuly mesic i pred ms..chvilkove slabsi nekdy vyraznejsi ale nikdy jakoby pozit...

kaaaciii
22. bře 2018

@snowbee Nemyslim si.. Cítím se absolutně netěhotná 😊 Uvidíme. TT budu zkoušet příští týden.

snowbee
autor
22. bře 2018

@kaaaciii tak to ja od toho 10dc jela kazdy den testy...😆nikdy jsem to nedelala..asi mi nejak preskocilo..ale kdyz tech tt bylo doma dost😉

dejvitka
22. bře 2018

Muj ovulacni dnes 11dpo takto, TT nic

kamcaajirka
23. bře 2018

Holky, má to cenu, testovat před MS(podle mě ne, ani ovu testem) každé přeji ty dvě kouzelné čárky, ale na duchy už nevěřím.

laja64
23. bře 2018

@kamcaajirka Já testovala 3 dny před očekávanou ms, a na testu dálnice.

misak48
23. bře 2018

@kamcaajirka Já s tebou souhlasím. Říkala jsem si, že testovat před MS ani náhodou. Jenže pak jsem zjistila, že "po termínu" už jsem od 8 dpo, takže sice se zpožděním, ale stejně lovím duchy...

kazitka
23. bře 2018

Milé čekatelky //čárek, nejsem nejmladší a mám za sebou roky pozorování, protože na každého potomka jsem si musela sakra počkat. Mám za sebou leta každoměsíčních pozorování a samostudií sebe , partnera, odzkoušené značky ovu i těhu testů... pokud si neměřím teplotu, nepozoruji hlen a nezkouším ovu testy mám ovulaci při průměrném měsíčním cyklu 25-28 dní v rozsahu 11. - 18. den... záleží na tom, ve kterém vaječníku zraje vajíčko, a pak záleží na stavu těla a ducha, jestli nejsem nastydlá, ve stresu ... při stresu nebo nemoci se mi ovulace klidně posouvá 4 dny, takže pokud není potvrzená ovulace měřením, tak je lepší zkoušet tt testy než ovulační testy jsou zkreslující

hani1234
23. bře 2018

Ahoj holky, rada bych se k vám přidala 🙂
V minulém roce nás potkali dva potraty (naštěstí oba bez revize, byť jsem se v jednom případě nevyhla nemocnici ..),dali jsme si pauzu, protože jsem se na další tehotenstvi vůbec necítila .. Ale teď jsem opět psychicky posílená a tenhle měsíc jsme si řekli,ze to znovu zkusíme .. Nemám ale tušení , kdy proběhla ovu, mohla byt 13-15 dc. Dnes ráno byl na testu duch . A přiznám se, ze mi to nedá netestovat ..

hani1234
23. bře 2018

Jen vím, ze budu pořád zažívat ten strach .. Tomu se určitě neubráním. Kéž by to na třetí pokus vyšlo . 🤷🏼‍♀️

snowbee
autor
23. bře 2018

@hani1234 hani tak gratuluju,ktery jsi dc?vis ten strach zaziva asi kazda maminka..ja taky..mozna proto se denne ujistuji testem ze carka neslabne..nekdo to mozna nechape a bral by me za histerku..ale ja chapu co chces napsay..nechces testik ukazat?

hani1234
23. bře 2018

@snowbee Děkuji za porozumění🙂)
Ano, tady je testík 🙂 A jsem 26.DC.

Strana