icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

mosquito
4. led 2016

@mishkacz take se pridavam s gratulaci. My jdeme ve stredu na screening. Bojim se, ale vic se tesim 🙂 Pritel je uvidí poprvé jinak než na fotce 🙂 Váhový přírůstek nas krasny. To bych taky brala. Ja pribrala zatím 1kg. Aleje tomozna i tim, ze se nehybu. Hrala jsem bedas a volejbal. Plavala. Ted se hodně hlidam. Ani si nezalyzuji. Alemiminka za to stoji. Letos v cervnu jsem měla zt v 8tt. Míčem jsem dostala do břicha a často jsem přemýšlela, jestli to něco nezpusobilo. Tak jsem radeji pecka.

mishkacz
4. led 2016

Zacinala jsem pres 100kg holky, takze se hodne hlidam, aby vaha nelezla nahoru 🙂 jinak mam doporuceno co nejvice lezet, tak to dodrzuji, akorat vodim deti do/ze skoly a varim

mosquito
4. led 2016

@mishkacz to je spravny. Ja prvni tri mesice lezela skoro porad. Byla jsem hodne unavena a i umyt nadobi pro me bylo vysilujici. Ted uz je mi lip tak konecne neco delam. A jsem i klidnejsi. Miminka byla pred 14 dny v pořádku a zadne bolesti nemam. Tak je urcite vse ok 🙂 ja zacinala na necelych 89 (kde jsou doby, kdy jsem mela 60kg). A ted tak tech 90. No, snad se totaky nebude moc zvysovat.

mosquito
4. led 2016

@zluva @mishkacz holky, uz jste přemýšlely o kočáru? Mishka urcite, ze? Ja ted porad premyslim. Mame vybrany iCandy

mishkacz
4. led 2016

@mosquito premysleli jsme dlouho, nakonec vyhral bumbleride, ptz ho sezenu od zname komplet za 6tis 🙂 no a pak po zime pujdeme nejspis do britaxu nebo vapca

zluva
4. led 2016

@mishkacz @mosquito ja jsem takova tryskomys, takze chodim do prace a do skoly. Jsem zvedava, jak dlouho to budu davat... zacinala jsem na 51 kg 166cm. U prvni dcerky jsem pribrala nakonec 17kg.... 😐.

Jinak co se kocarku tyce, libi se mi easywalker duo ale slibila mi kolegyne z prace jeji kocarek po dvojcatkach. Musime se na nej jet podivat a pak se rozhodnu, ale jeste to nehrotim.

mosquito
4. led 2016

@zluva @mishkacz mne uz chybi jen dva zkousky, jedna statnice a bakalarka, ale asi si přeruším. 🙂 Ja se po tech dvou zamlklych na zacatku fakt strasne bala tak jsem hlídala kde co. Ale ted uz jsem vic v klidu a ani nejsem tolik unavena. Holky a jak jste na tom s oznámením zamestnavateli?

zluva
4. led 2016

@mosquito muj uz to vi 🙂 to ses dobra, mne chybi jeste pulka ze 3 let... jestli prerusim uvidim v zari, ale nerada bych, clovek se k tomu pak uz hur vraci.

Ja prave potratila naposledy v tom 11tydnu par dni po Vanocich a byla jsem okolo Vanoc taky hrozne nervozni.

mosquito
4. led 2016

@zluva ja byla na kontrole pred vanoci a mimca vyla 10+6 a 11+2 tak doufam, ze to nejhorsi jsme zvladli 🙂 ale nervozni budu.az do porodu a pak teprve zacne ficak 🙂 no, mohe studium je na dlouhe vyprávění. Ja uz prerusila jednou, ale blbe. Myslela hsem, ze na rok a ono pouze na semestr. Tak.mi nakonec studium ukončili a jdxz jsem.se po roce chtela znovu registrovat, bylo pozde. Tak ted chodim od prvaku a postupne mi uznávají me predmety, ktere mám hotove. Ale je to drina vybehat 😀 Co studuješ? Ted uz nám ta miminka dobre dopadnou 🙂

zoot
4. led 2016

@mosquito kočár už máme doma easywalker..
@zluva syn ma rok a 9 měsíců..

mosquito
5. led 2016

@zoot mne se ten easywalker moc nelibi a prijdou mi ty korbicky strasne hubeny 🙂

zluva
5. led 2016

@mosquito studuju HR a management. Ja se na to take jednou vykaslala, hnedka na zacatku. Ted uz bych prave nerada 🙂
Jsem zvedava na zitrek. Jede s nami i starsi dcera, tesi se, ze uvidi sourozence.

zluva
5. led 2016

@zoot tak to budes mit soma peknou smrst. Dvouleteho chlapecka a dve novorozenatka. 🙂

zluva
5. led 2016

@zoot tam melo byt doma misto soma 🙂

mishkacz
5. led 2016

Mne se easywalker take prave nelibi 🙂 jinak ja jsem bohuzel uz skoro dva roky na pracaku. Mladsi dcerka je nemocna tak jsem s ni musela byt doma

zoot
5. led 2016

@mosquito znám par lidi, co easywalker mají/měli a nemohou si vynachválit.. Sice není nějak nadhernej, ale to je mi vcelku jedno 🙂 Korbicky jsou úzký, to je pravda, otázka je, jak dlouho v nich vydrží, starší syn byl už od 5m ve sportaku, protože potřeboval výhled 🙂 Jinak se s nim člověk všude dostane a bezvadne se ovládá 🙂 Ale nikomu ho nevnucuju, za mě číslo 1 🙂
@zluva smršť už mám teď, děsím se toho, co bude pak 😀

zluva
5. led 2016

@zoot :D Tak to bude uragan...nebo budes mit hodna miminka az se budes divit.
Mne se ten easywalker prave libi. Prijde mi celkem elegantni a hlavne bych se s nim vesla k nam do vchodovych dveri. Ono s kazdym kocarkem se taky nevejdu..Takze jsme to s manzelem merili 😆

mosquito
5. led 2016

@zoot a v tom sportaku deti vydrzi třeba i pres zimu? Mne prijde, ze jim tam musi vyt zima 🙂 Je mi jasne, ze nejdůležitější je funkcnost. No a taky cena 😉 Smrst u Zootu musi byt fakt poradna. Mozna by to chtelo kocarek pro tri 😀

mosquito
5. led 2016

@zluva zitra bude nás šťastný den 🙂

mosquito
5. led 2016

@zoot a v tom sportaku deti vydrzi třeba i pres zimu? Mne prijde, ze jim tam musi vyt zima 🙂 Je mi jasne, ze nejdůležitější je funkcnost. No a taky cena 😉 Smrst u Zootu musi byt fakt poradna. Mozna by to chtelo kocarek pro tri 😀

zluva
5. led 2016

@mosquito moje dcera byla ve sportaku od 6ti mesicu a uplne v pohode.

zoot
5. led 2016

@mosquito od toho jsou fusaky a nanozniky, aby jim nebyla zima 🙂

JINAK! Na dnešním utz vše v pořádku, jedno mimi je dolu hlavičkou, druhé koncem panevnim. A prý to vypadá prozmenu na holcicky.. Mají obě kolem 800g 🙂

mishkacz
5. led 2016

@zoot V jakem jsi tt? Tak hlavne, ze je vse v poradku 🙂

mosquito
5. led 2016

@zluva @zoot holky, já si připadám jak exot, že se na něco takového ptám 🙂 Ale děkuji za vysvětlení. No ano, fusaky znám 😀 Tak to jste mě uklidnily, já přemýšlela, v čem ty děti jezdí, když z korbiček vyrostou a jestli vydrží ve sporťáku i chladné počasí a třeba výlet a tak 🙂 Jako aupairka jsem se starala o dvojčátka a ty jako malé byly v autosedačkách a pak ve sportovních sedačkách. Bylo to ve Španělsku, takže tam bylo teplo bez krutých mrazů 🙂

mosquito
5. led 2016

@zoot holcicky, to je krásný 🙂 už máte vybraná jména?

mosquito
5. led 2016

@mishkacz přeju ať jste všichni brzy zdraví. Když si to tak představím, to musí být opravdu mazec mít doma malé mimčo a do toho ještě dvojčata. Už jen ta cesta třeba k doktorovi musí být masakr. Obdivuji 🙂

zluva
5. led 2016

@mosquito ja pres fusak davala jeste deku, kdyz byl mraz. A ten nanoznik od kocarku a mela teple rucicky a krasne spinkala na cerstvem vzduchu 🙂

mosquito
5. led 2016

@zluva já se tedy nechci moc těšit. Po dvou zamlklých se mi pořád nechce věřit, že jsem těhotná a miminka ve 12tt byla v pořádku, ale pomalu si to všechno začínám představovat a jen jak jsi napsala o spaním na čerstvém vzduchu. Už aby byl červenec 🙂

zluva
5. led 2016

@mosquito jen mam trochu strach, ze v cervenci ze me nude mensi velryba :D Jestli bude zitra vse v poradku, mozna uz tomu zacnu i verit opravdove 🙂 porad se kontroluju jestli nespinim nebo neco...

Od patku budu zamestnana, mam zkouskove, ples a nebudu mit cas se zabyvat sebou samotnou...🙂 a mimici budou mit ode me klid :D

mosquito
5. led 2016

@zluva mám to podobné. Sice jsem říkala, že předvánoční kontrola pro mě bude rozhodující, tak ta zítřejší ale 100%. Když to dopadne dobře, budu už si opravdu užívat těhotenství a těšit se. Dobré je, že mi ani není tak špatně a i ta únava je pryč. Na Silvestra jsem rozvážela kamarády ve 4 ráno 🙂
Přeju štěští při zkouškovém - což mi připomnělo, měla bych si přerušit, ať to zas neprošvihnu 🙂