icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

zelva78
5. dub 2016

Ahoj holky, tak se musim pochlubit, dnesni kontrola v poradku, miminka rostou, odpovidaji presne na termin, jedno uz je hlavickou dolu a hlavne jizva je krasna zatim, uplne mi aspon pro ted spadl kamen ze srdce...Jen co me nepotesilo byl zkraceny cipek a CS 1, mate to tak taky nekdo?

zluva
5. dub 2016

@petrapelech Obe mimca maji kolem 700g. 🙂 Tu zvejku vyzkousim taky! Diky za radu ;)

zluva
5. dub 2016

@mosquito jj taky mi prijde, ze mam jedno aktivnejsi. To na leve strane kope vice a casteji 🙂

zluva
5. dub 2016

@mosquito ja zatim co se cukrovky tyce problemy nemam, ale ta zaha, to je taky hruza. Rikam si, ze deti budou asi pekne vlasate 🙂

zluva
5. dub 2016

@odvarkova tyyjo tomu rikam rodinny klan 😄 Drzim pestu, at je vse ok.

zluva
5. dub 2016

@mosquito super, ze i u Vas je vse v poradku. Jen tak dal 🙂

odvarkova
5. dub 2016

@zluva jj, za chvíli budeme potřebovat Karosu 😂😂😂😂

mosquito
5. dub 2016

@petrapelech tak hlavne odpocivej. Ted vsude radi spousta nemoci. Mam jen dietu a zitra bolam.vysledky na diabetologii tak uvidim, co mi dr rekne. Dnes po.obede i po veceri uz tas ok. Asi me stve vedouci a hidnoty pak litaj 😀

mosquito
5. dub 2016

@odvarkova uvidim co mi bude doporuceno. Vim, ze v krumlove kde chci rodit prirozene porody uprednostnuji. Ale loni rodili jen dvoje dvojky 🙂 Uvidime, jak bude vse probihat. Ted myslim hlavne na to, aby u me kluci vydrzeli co nejdele 🙂

mosquito
5. dub 2016

@zelva78 jsem mimon. Co to je cs?

mosquito
5. dub 2016

@zelva78 a gratuluji k dobrym zpravam 🙂

mosquito
5. dub 2016

@zluva uvidíme, jak budou aktivni v zivote 🙂 mne strasne palila zaha o vikendu. Jsem nemohla ani usnout a spala jsem v polosede. Hodne neprijemne. Muzes to necim zklidnit?

mosquito
5. dub 2016

@zluva nas doktor premeri az za dva tydny. Vxzadala jsem si kontrolu kvuli cukrovce tak alespon zmeril briska. A iba kluci odpovídají a jsou stejne velci. Tak se tesim na pristi poradnu 🙂

kattinka84
5. dub 2016

@zelva78 můžu se zeptat co je to CS1? nečetla jsem celou diskuzi, ale Vy už máte za seboiu císaře? Ptám se proto, protože jsem ve 30tt a před 21m jsem rodila malou na císaře.. díky za info..

mosquito
5. dub 2016

Holky, kdy nastupujete na materskou? Mne to vypocetl dle PM a mam datum 19.5. Takze presne jak jsem pocitala. Vybiram si dovcu, takze koncim uz asi pristi patek 🙂 Možná budu jeste dochazet na vylomoc. Ale uz se tak tesim.

odvarkova
5. dub 2016

@mosquito jo jo, taky mám strach aby nebyly píďalky moc brzo. Už poslední dvě děti byli 36+5 a 37tt takže si ne dělám moc iluze. Ale třeba kdo ví. Držím pěsti 😉

zluva
6. dub 2016

@mosquito zjistila jsem, ze mi na paleni zahy pomahaji tabletky ze zelene rasy 🙂

zluva
6. dub 2016

@kattinka84 ja rodila sekci starsi dceru a s dvojkama to bude pravdepodobne totez. Nemaluju si prirozeny porod a hlavne jsem se sekci s epiduralem nemela nejmensi problem 🙂

zluva
6. dub 2016

@mosquito zatim nebim, ale nekdy koncem kvetna take pocitam

bobule2015
6. dub 2016

@mosquito Ahoj, já jsem teda teprve třetí měsíc, ale na pálení žáhy mi doktor doporučil cokoliv mléčného... nejlepší je sklenice studeného mléka... a když ani to nezabere tak obyčejná soda rozpuštěná ve vodě 🙂 sice jsem těhu teprve krátce, ale už poslední měsíc s tím mám sakramentský problémy, a předpokládám, že budu mít i nadále... ať sním cokoliv tak je to pak vždycky děsný....Tak držím palce, snad to pomůže 🙂

zelva78
6. dub 2016
zelva78
6. dub 2016

ja prave myslela, ze mi nekdo poradite 🙂...akorat vim ze to jsou zmeny na cipku......Jinak ja uz jsem po dvou cisarich prave....

honeysun
6. dub 2016

@mosquito Zrovna řeším to stejné kdy si vybrat dovolenou před nástupem na mateřskou. Budeš nastupovat na mateřskou 8 týdnu před termínem porodu?? Dle data PM 15.9. by mi to mělo vyjít, budu si vybírat celou dovolenou za 2016. Ještě to musím probrat s doktorem 🙂

honeysun
6. dub 2016

Přidám se k vám do galerie pupišáků 27tt+5 😀

petrapelech
6. dub 2016

@zluva Tak to jsme na tom dost podobne,to nalevo je u me taky vetsi aktivka 🙂

ivanka86
6. dub 2016

@pavlapavlapavlapavla jak se daří? U nás dnes kontrola v nemocnici 19 + 0. Pan doktor byl spokojený. Akorát mají holky už pěknou vánočku na pupečnících, tak snad budou mít dost rozumu, aby ji neutahovaly... Mají to tak i tvá mo-mo miminka?

pavlapavlapavlapavla
6. dub 2016

@ivanka86 ahooj. Ty jo to ti rekl ?? Ze maji vanocku na pupecnicich ??? To uz bych se z nemocnice nehla. No u nas dnesni kontrola 25+6 v pohode. Holky maji 700 a 780 g a pry vsechno v poradku. .

bobule2015
6. dub 2016

Ja uz chci taky takhle veliky mimcaaaa ☹

broucziyk
6. dub 2016

@mosquito ahoj mohla bych se zeptat ten nástup na mateřskou ti určí doktor?

zluva
6. dub 2016

@bobule2015 ja mleko nedam pres rty, takze jsem zkousela vse mozne i nemozne jine 🙂