icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

zelva78
22. kvě 2016

@mosquito taky moc gratuluji a přeji všem hodně zdravicka...

luwa_s
22. kvě 2016

@pavlapavlapavlapavla Velká gratulace k miminkům. Chvilku tu nejsem a nějak se to vše rozrodilo. Tak začínám být kapku nervózní. Říkám si,mám ještě max měsíc čas a ono to může být jinak...

luwa_s
22. kvě 2016

@mosquito Gratuluji ke klukům! A mé obavy, že to přijde dříve rostou...🙂

petrapelech
22. kvě 2016

@luwa_s To jsme na tom stejne,mela jsem termin jako Petula...🙂A to mi zacalo klesat brisko.....

michaelabrazdilova
22. kvě 2016

@petrapelech Snad ještě drobci v bříšku chvíli zůstanou.

petrapelech
22. kvě 2016

@michaelabrazdilova No doufam.. 🙂Jako na jednu stranu uz bych je tu brala u sebe, na druhou doufam,ze jeste ten mesic vydrzime 🙂 Jak ty jsi na tom Misi?

michaelabrazdilova
22. kvě 2016

@petrapelech Jak tady čtu, ze se prckové rodí tak brzy, tak se bojím. ☹ Jsem teď 18tt, takže mám ještě čas. Čekám dvojvajecna... Doufám že vydrzime co nejdéle... 🙂

ivanka86
22. kvě 2016

@pavlapavlapavlapavla tak to je paráda, že dýchají samy, jsou to šikulky 🙂 Na to, jak jsou prťavé, viď? Evidentně jen na hmotnosti nezáleží... A dostávají tvoje mlíčko? Téééda, teď mi došlo - mise splněna! Ty jsi donosila mo-mo dvojčátka 😀 Ty jo, jak jste se tu teď holky rozrodily, tak už se těch našich prďolek taky nemůžu dočkat. Jen doufám, že vydržíme v celku co nejdéle a bude taky všechno v pořádku... Jak jsem se doteď nenechala rozhodit, mám ze všeho čím dál větší respekt...někdy spíš strach :-/ K tomu mi dnes začaly otékat nohy a teď večer už mi dvakrát na vteřinku ztvrdlo bříško... Asi jsem to dnes přetáhla, takže už jen nožky nahoru a naordinovaný klid...

mosquito
22. kvě 2016

@luwa_s dekuji. Ale neboj se. Kazda to mame jinak a i když to s dvojcaty byva rizikovejsi, neznamena to, ze to tak bude u vsech. Bud v pohode a uzovej si brisko. Ja ho chtela ukazovat jeste v šatech na leto, vysedavat v lavarnach a chodit na obedy s kamaradkami a mam utrum 😀 Kluci rozhodli jinak 🙂

mosquito
22. kvě 2016

@zelva78 moooc dekuji 🙂

mosquito
22. kvě 2016

@ivanka86 setrit se, setrit se, setrit se 🙂

michaelabrazdilova
23. kvě 2016

@mosquito Kluci si chtějí užívat léto s tebou 🙂

mosquito
23. kvě 2016

@michaelabrazdilova vypada to tak 🙂 Alespon uzijeme ta kratka body 🙂 copak cekas? Jsem na MK jen na mobilu a diskuze se mi hur procitaji 🙂

michaelabrazdilova
23. kvě 2016

@mosquito já dvojvaječná, ale pohlaví ještě nevím.... 🙂 tajně doufám, že páreček 🙂 a doufám že donosím co nejdéle... Tobě odtekla plodovka?

bobule2015
23. kvě 2016

@michaelabrazdilova taky jsme doufali v páreček..... 😀 a ono stejně prd ☹

pavlapavlapavlapavla
23. kvě 2016

@ivanka86 jj jsou hafo sikovne. Diky ten lekum na dozrani plic nemaji problem. Akorat jsou mrnavy. Tuk tuk tuk !! Jinak jooooooo, mise splnena. Dalsi mono mono dvojcatka na svete a relativne v pohode. Ale je to zasluha moji doktorky. Je perfektni a i cisare delala ona. Jooo s tema nohama jsem taky mela problem a jeste otykaji do dneska. Me nohy nahoru pomohly jen fakt na chvili. Drz se a my budeme dukazem, ze ikdyz je to nejrizikovejsi tehu, da se zvladnout a osefovat 🙂🙂🙂

mosquito
23. kvě 2016

@michaelabrazdilova tak na dalsim utz uz by ti mohli rict, co cekate. My meli stesti a rekli nam uz ve 13tt a pak jen pozvrzovali. Ve ctvrtek mi odtekla voda u Acka. A to mi v utery dr. rekl, ze predcasny porod nehrozí. Vydrzeli jsme do soboty v noci a stihli dve davky kortikoidu na dozrani plic. Ale byl to sok. Nejdriv vse v pohodě a pak takhle najednou....proto rikam, ze i kdyz je vse ok, hlavne se setrit. Přeci jen ta dvojcatka jsou rizikovejsi tehotenstvi 🙂

bobule2015
23. kvě 2016

@michaelabrazdilova a hele, nám pohlaví nastřelili v 13. týdnu, v 16. už potvrdili, že už pindík nevyroste 😀 a ted už jen a jen potvrzují 🙂

petrapelech
23. kvě 2016

@michaelabrazdilova Misi, hlavne musime byt v klidu amyslet pozitivne 🙂 Tovis,ze vydrzime co nejdyl,kamocka taky cekala dvojcata,tak ji nechali az do 40tt 🙂Jen se musime poradne setrit,takze se nech doma pekne obskakovat 🙂

ivanka86
23. kvě 2016

@pavlapavlapavlapavla to je pravda, dr. to ohlídala. Ale upřímně, kdyby to nemělo dopadnout, tak se všichni doktoři můžou stavět na hlavu...však víš... Každopádně jste pro nás další podporou a motivací, že to jde 😉 Poslední týden mě fakt přepadává strach. člověk s tím bojuje, snaží si nepřipouštět, ale znáš to... A dali ti už holčičky? Jak to máš s kojením?

tanapa1
23. kvě 2016

Ahoj holky, moc gratuluji k chlapečkům a přeji všemmaminkám i těhulkám pohodu a klídek.
Já jsem také respektive na začátku, ale doktoři mi tvrdí, že rodit budu 100% nejpozději v 36 tt.
A už nám i řekli že by to mohli být holčičky, teda jedna, ale jsou to jednovaječný tak by měla být holka i ta druhá. 😅

tanapa1
25. kvě 2016

Tak co naše čerstvé maminky, jak se vám a vaším mimískům daří? Jste všichni v pohodě?
Moc vám to přeji a k tomu i brzký návrat s miminkama domů. 🙂

uhz
25. kvě 2016

Gratuluji vsem novopecenym maminkam a preji hlavne hodne zdravi! Jde videt, ze ta dvojcata jsou opravdu vice nevyzpytatelna, ja jsem 32. tt a taky doufam, ze jeste aspon mesic vydrzim.. ale evidentne se na termin opravdu nehraje. Vy to ale zvladate super, jen tak dal 🙂 !

pavlapavlapavlapavla
25. kvě 2016

@ivanka86 vcera muj klokankoval se Sarou a predevcirem ja se Stellou. Mliko odstrikavam a vozim jim ho. No a dneska nas pustili z jipu na intermedial. Doktorka dneska rikala ze mam pocitat cca mesic nez mi je pusti. Ale pry to fakt nevi. Muze byt tri tydny nebo pet. Jsou v inkubatoru ale uz nemaji vsechny ty hlidace dechu a pod. Jen neco priple k nozicce a sondicku v nosicku. No a jedna pres druhou se strdaji ve zloutence. Jinak ja si ted myslim, ze temi prutoky se to fakt ohlidat da. Jen se to ke konci musi hlidat fakt casto a doktor ktery o tom neco vi si myslim to dokaze .... uvidis ze i ty za chvili budes holky drzet v naruci 🙂

juliemichal
25. kvě 2016

Ahojky holky můžu se k Vám přidat? 🙂 dnes jsem se dozvěděla,že čekáme dvojčátka.byl to dost velký šok 😀 dnes jsem 4+3tt 🙂 tak snad budou obě dvě v pořádku a udrží se obě dvě a nedejbože,že by jedno odešlo to bych už nerozdýchala ☹ už je obě dvě miluji 🙂 je tu taky někdo kdo čeká buď v prosinci 2016 nebo v lednu 2017 dvojčátka? 🙂

michaelabrazdilova
25. kvě 2016

@juliemichal Gratulují a věřím, že se udrží. 😃 Spontánní anebo umělým oplodněním? 😃

juliemichal
25. kvě 2016

@michaelabrazdilova moc děkuji,taky doufám,že se udrží co bych za to dala 🙂 sice máme doma 2 miláčky,ale když jsem to už pomaličku rozdýchala tak doufám,že bude vše v pořádku 🙂 no abych pravdu řekla tak jsem byla před 20 dny na IUI.ale nevím zda jsem otěhotněla s IUI anebo přirozeně 😀

odvarkova
25. kvě 2016

@juliemichal tak mezi námi vyvolenými vítej :-* 🙂 a ještě jednou gratuluji 😉 ať je vše v tom nejlepším pořádku a za chvíli ať ti pod srdcem ťukají dvě srdíčka ❤❤

juliemichal
25. kvě 2016

@odvarkova já ti ještě jednou strašně moc moc zlatíčko děkuji ♥ až mi vyhrkly slzy štěstí jak jsi mi toto napsala 🙂 🙂 snad další týden budou ťukat obě dvě srdíčka.bych to nedala kdyby ťukalo jen jedno ☹ ale to si nepřipustím,věřím,že budou obě dvě v pořádku musí!!!!

michaelabrazdilova
25. kvě 2016

@juliemichal Hlavně aby se obě udrželi. Je to úžasný pocit. 😍😍😍