icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

odvarkova
15. čer 2016

@tanapa1 já jsem 19+6tt a pořád ještě mínus 1kg a dr nic neříkal. Miminka se mají dobře, hezky rostou, tak to neřeší. Ale já mám taky dost zásob, tak to nevadí.

bobule2015
15. čer 2016

@odvarkova @tanapa1 ... no holky tak to Vám jen tiše závidím.... ☹ já od začátku těhotenství už 10 kilo nahoře.... ☹ Asi mě jebne... a to prosím přibírám jen na pupku ☹ včera když mě vážila tak říkám, no další 2,5 kila.. a ona no za měsíc je to krásný, moc krásný.. jste šikovná... kuva co je na tom šikovnýho? 😖

odvarkova
15. čer 2016

@bobule2015 tak s dvojčaty by žena s normální váhou měla přibrat až 20 kg, ale velký ženský jako já by nemuseli skoro nic. Začínala jsem těhu na 115kg 😕 tak si mají z čeho brát.

bobule2015
15. čer 2016

@odvarkova ale prosím tě... já začínala na 76 kilech.. a včera na mě kouklo 87,5 😲 v 22. týdnu. jakože cože? 😀 ze mě si mají holky taky co brát 😀

tanapa1
15. čer 2016

To já začínala na 93kg a teď mám 87,5
Tak jsem ráda, že vtom nejsem sama.

zelva78
15. čer 2016

Tak já začínala s 92,5kg a teď v with mám uz 102 !....za poslední týden sem nabrala kilo,tak se děsím,jestli to tak půjde dal...jenže mám skoro pořád teď už hlad ....;)

zelva78
15. čer 2016

Má tam být v 29tt. ..

bobule2015
15. čer 2016

@zelva78 9,5 kila navíc v 29. týdnu je krásný 🙂 co mám říkat já ☹

zluva
15. čer 2016

Holky, buďte v klidu, já jsem 35+1 tt a jsem na krásných 19kg navíc :D Počáteční váha 51, nyní 70kg.... 😎

zoot
15. čer 2016

holky, priberete hodne, ale po porodu to jde rychle dolu, je to hlavne voda 🙂 Ja jsem pribrala skoro 20kg a 14 dni po porodu jsem mela o 2kg min, nez pred otehotnenim. Ted zase nabiram, pac jak kojim, tak mam hrozny hlady, ale to uz je jina pohadka 😀

bobule2015
15. čer 2016

@zoot budu ti věřit ženo, že to půjde dolů 😀

nukyna
15. čer 2016

@bobule2015 Ty dětičky to z vás vycucnou ať chcete nebo nechcete☺. Já před otěhotněním měla 72 kg, těsně před porodem jsem mela 80 kg, po šestinedělí 58kg a nakonec se to ustálilo na 55kg. Holt kluci člověka prohání 😍

zoot
15. čer 2016

@nukyna No, ja jsem bohuzel ten typ, co se nezapomene najist 😀 Takze mne se tohle netyka, ze by me deti vycucly 😀 Oni vycucavaji, ale maminka si to pekne kompenzuje 😀

bobule2015
15. čer 2016

@nukyna ja pred otehotnenim 75 a ted uz 86… nechapu... A pritom mam prdel furt stejnou 😀

michaelabrazdilova
15. čer 2016

Tak se po dlouhé době hlásím. Velký ultrazvuk za mnou. A čekáme bi-bi chlapečky. 🙂 Oba mají kolem 400g. 🙂

michaelabrazdilova
15. čer 2016

Přidávám vám fotkuu 🙂

nukyna
15. čer 2016

@bobule2015 holt pupek něco váží 😀 Buď ráda že to nevyvažuješ zednicí, ta by se shazovala hůř 😉

nukyna
15. čer 2016

@zoot to ja se taky nezapomínám najíst, hlavně ujíždím na sladký, ale nějak vycucli moje zásoby na horší časy a zatím se to tak drží. Uvidíme jak to bude až přestanu kojit.

bobule2015
16. čer 2016

@nukyna ono i s tím břichem budu mít co dělat 😀

tanapa1
16. čer 2016

@michaelabrazdilova krásní kluci a jak se pěkně ukazují 😀

tanapa1
16. čer 2016

Já hlad nemám, teď jím asi jako moje nejmladší dítko, kterému jsou 3. A někdy toho sní víc jak já.
No a s tím shazováním po porodu nevím, já jsem vždy přibrala tak 9 kg, ale po porodu jsem měla dole akorák 3 a pak při kojení jsem ještě přibírala, tak se toho opravdu teď také bojím.

mosquito
17. čer 2016

Ahoj holky, koukám, že tu řešíte váhu. Já přibrala tak 3kg a po porodu když mě vážili, měla jsem o 13kg míň (rodila jsem ve 33tt). Hlavně ač jsem si to v těhotenství neuvědomovala, tak mi po porodu okamžitě zhubly ruce, všechny otoky ač nebyly velké zmizely, mám menší zadek i stehna. Zůstalo jen to břicho, ale za poslední měsíc se taky zmenšilo. už mi zbyl jen můj špek, který jsem měla před otěhotněním.

bobule2015
17. čer 2016

@mosquito joo ty a špek ty hubeňoure 😀

michaelabrazdilova
17. čer 2016

@mosquito A jak se daří miminkaam?

tanapa1
17. čer 2016

Tak všichni doufáme, že moc dobře a krásné nám rostou.
Už se nemůžu zase dočkat další kontroly, kterou mám někdy začátkem července.
Měla bych jet zase do OL na podrobný ultrazvuk a na srdíčka miminek.
Snad se už dnes dozvím termín, jinak jdu k mému doktorovi 12.7.

nukyna
17. čer 2016

Pokud jde o to zmenšování bříška po porodu tak jedna fajn rada (já to nikde dřív neslyšela ale po porodu my to řekla jedna fyzioterapeutka) tak co nejdřív a co nejvíc ležet na břichu, prý to napomáhá stahování dělohy a tak vůbec.

petrapelech
17. čer 2016

@nukyna Na to se tesim cely tehotenstvi,az si zase lehnu na bricho...Nejuzasnejsi poloha 😀

tanapa1
18. čer 2016

jj, dobrá rada a taky to pomáhá při bolestech se stahováním dělohy (zažijí vícerodičky).

tanapa1
20. čer 2016

Ahojky, už konečně cítím pohyby, ikdyž nijak pravidelně, ale také jsem už schytala kopaneček i do ruky.
Jsem moc ráda.

bobule2015
20. čer 2016

@petrapelech mi povídej.. ježiš jak já byhc si ráda lehla na břicho jak široká tak dlouhá...áááá ☹