icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

ivanka86
16. srp 2016

@pavlapavlapavlapavla holky si vynahrazují tu dobu bez maminky. Evidentně jim je s maminkou dobře 😉 Neboj, časem přijdou na to, že jim nikam neutečeš a bude zase dobře 😉 Držím palce!

pavlapavlapavlapavla
17. srp 2016

@ivanka86 jj urcite se to casem zlepsi. Dnesek a par dni nazpet vydrzi dopoledne i chvilku sami 😊. Dnes jdem do neonatologicke poradny do porodnice tak uvidim co nam reknou. Holky vypadaji ze jim ten drivejsi start do zivota nevadi, ale co ja vim. Snad bude vse v poradku. Ted jsme doklrmily a jdeme spat. Tak se drzte a dobrou 😊😊

ivanka86
18. srp 2016

@pavlapavlapavlapavla tak pak dej vědět. Držím palce!

pavlapavlapavlapavla
19. srp 2016

@ivanka86 ahoj, tak u holek prý všechno v pořádku a tak jak má být. Něco tam samozdřejmě vzhledem k dřívějšímu narození je, ale to je na Vojtovku a jinak co se týče motoriky, pozornosti, sluchu, vidění, tak prý vše ok. ťuk, ťuk, ťuk. A co vy ?? Jak válčíte ???? 😀

bsonab
22. srp 2016

Ahoj 🙂 dnes jsem se dozvěděla, ze také čekáme dvojčátka 🙂 dvojvajecna manžel je skokan 😀 taky se moc nevejdu:( bříško nafouklé rifle tlačí 😀 a jsem asi neco kolem 5 teho týdne 🙂
@chiwule

odvarkova
22. srp 2016

@bsonab gratuluji a přeji ať je všechno ok 🙂

pavlapavlapavlapavla
22. srp 2016

HOLKY NAŠE CÁCORKY 🙂 🙂 🙂

odvarkova
22. srp 2016

@pavlapavlapavlapavla bože to je krása ❤❤

pavlapavlapavlapavla
22. srp 2016

@odvarkova 🙂 děkuju moc .. potěší to 🙂

odvarkova
22. srp 2016

@pavlapavlapavlapavla já už se jich snad nemůžu dočkat 😀 😉

pavlapavlapavlapavla
22. srp 2016

@odvarkova to uz ubehne. Ale reknu ti. Vuci tobe velky obdiv - 4 deti a dvojcata na ceste - hmmmmmmm. Ja nevim kde mi hlava stoji. Kamna studene a vsude brajgl. Nestiham nic. A to mam jen tyhle dve a jeste mrnata. Klobouk dolu.

odvarkova
22. srp 2016

@pavlapavlapavlapavla děti mám doma tři, jedno je v nebíčku, naštěstí v 9tt , ale i tak mě to mrzí. Za to teď si asi přišla i se ségrou 😀 však mám taky obavy jak to skloubit, miminka, školu a domácnost. No nějak to budu muset zvládnout 😉 z brajglu si nic nedělej, ten neuteče. Užívej si miminka, vyrostou opravdu hodně brzo, skoro lusknutím prstů. Spousta maminek mají brajgl i s jedním mimčem 😉

bsonab
22. srp 2016

@odvarkova moc děkuji 🙂 v kolikatem jsi ty ?🙂

bsonab
22. srp 2016

Pardon 🙂 uz vidím fotku nádhera 🙂)) gratuluji ke dvojnasobnemu štěstí 🙂)

odvarkova
22. srp 2016

@bsonab teď 29tt , tak snad ty naše berušky ještě vydrží 😉

pavlapavlapavlapavla
22. srp 2016

@odvarkova jezis tak to me mrzi 😢😢. Ale jak pises ted jsou na oplatku dve 😊. Jj vim ze clovek nema moc resit domacnost, ale preci jenom. Ja jsem docela pes na poradek a preci jen, kdyz dojde navsteva podivat se na mimca tak je blbe, kdyz miminka jsou vonavoucke a cistoucke a koberec tyden nevysaty 😊. Diky bohu za mycku. Jinak by i nadobi nikdo neumyl. Kdyz spi jedna je druha vzhuru. Kdyz druha usne v tu ranu je vzhuru ta prvni 😊.

odvarkova
22. srp 2016

@pavlapavlapavlapavla tak návštěva to určitě pochopí 😉

bsonab
22. srp 2016

@odvarkova je tak to uz mas třičtvrtě za sebou 🙂 muzu se zeptat kdy ti určili pohlaví děti ?🙂 a čekás dvou nebo jednobuněčná ?🙂 ja jsem stále v šoku moc jsme si s manželem přáli miminko v únoru jsme o jedno přišli v 6tt a ted máme dvojnásobně štěstí jen doufám ze vše dopadne OK 🙂 uz at jsou za nama ty první tři měsíce 🙂

odvarkova
22. srp 2016

@bsonab tak teď přišlo i se sourozencem najednou 😉 my čekáme dvouvaječná a pohlaví nám řekli až ve 22tt v Brně na genetice. Taky jsme byli v šoku možná 14 dní 😀 ono to utíká rychle. I když já na začátku taky byla nedočkavá, aby už jsme byli aspoň 13tt. Tak se opatruj 🙂

bsonab
22. srp 2016

@odvarkova az ve 22tt?🙂 ja myslela, ze uz na papatwstech v tom 12tt az 14 tem🙂 u dvojčat je to vidět později ?🙂 moc děkuji za info 🙂 jsme v šoku a zároveň máme obrovskou radost protože to je nadherné🙂 držím pěsti u porodu 🙂 snad te moc neobtěžuju otazkama, ale jak to bylo s bříškem rostlo o dost rychleji ? Ja uz ho mam ted nafouklé jak ve 4 tem😀 ale nevadí budu na bříško pyšná 🙂)

odvarkova
22. srp 2016

@bsonab myslím, že to je vidět i dřív, ale můj dr si dela UZ sám, ale jelikož má starší UZ, tak to je u něj špatně vidět. Já to vlastně ani vědět nechtěla. Do Brna na genetiku jsem jela kvůli špatným výsledkům z krve na VVV. A odběr plodovky jsem odmítla. Tak jsem jela na speciální ultrazvuk, aby se pořádně podívali. A manžel se hned ptal na pohlaví. Samo že je hrdý, po třech klukách to budou holčičky 😉 neobtěžuješ, v pohodě 🙂 bříško ze začátku nic, aspoň mi to tak přišlo. Ale fotila jsem se každý měsíc v leže a byla jsem překvapená, jak vylézá 😉 zatím jsem přibrala jen 2kg. Ale zase jsem začínala těhu na dost vysoké váze, tak jen ať si to holky berou ze zásob. Ať mají pak pěknou mamču za kočárkem 😀

tanapa1
23. srp 2016

@odvarkova Tak já byla na tom spec ultrazvuku hned ve 13tt a tam nám i řekli pohlaví, ikdyž říkají , že to není 100%. Ale pokaždé nám to zase potvrdili. 😀
S tou váhou jsme na tom asi stejně, také mám nahoře zatím jen 2kg, ale ani se s tím nikde moc nechlubím. Začínala jsem také s vysokou váhou a teď jsem za to i ráda, že nejde moc rychle nahoru. 😕

bsonab
23. srp 2016

@tanapa1
@odvarkova jejda 🙂 dvě kila to je jen váha děti 🙂)) no ja začínám na nízké váze takze na me jde vidět každy gram a nevím kam se mi ty dvojčátka vejdou 😀 do 13tt to nechceme říkat mimo rodinu ale mam obavu ze to každy pozná to bříško se maskuje těžko 😀 jen ale at rostou prcci 🙂

odvarkova
23. srp 2016

@bsonab my to neříkali ani rodině do 13tt. Vhodným oblečením to schováš 😉

tanapa1
24. srp 2016

Ahoj holky, včera kontrola v pořádku, princezny hlavou dolů. Odpovídají velikosti a jsou stejně velké. 🙂
Už jen dva měsíce a já začínám plašit, když začnu přemýšlet co ještě udělat a koupit.
A to nemluvím, že už tu máme zase školu. 🙄

milovnikkoni
24. srp 2016

Ahojky holky... nevím, jak je to možný, ale já už mám břicho jak jiné maminky v pátém měsíci. Už se opravdu špatně schovává 🙂

bsonab
24. srp 2016

@milovnikkoni No páni🙂 to do 13tt neutajite😀 ja začínám 7tt a břicho musim taky horko těžko schovávat 😀 myslím, ze na tom budu stejně za chvíli 🙂) ale co hrdě s bříškem ven buď na nej pyšná 🙂) uz se taky tesim az budeme alespoň takhle daleko 🙂)

milovnikkoni
24. srp 2016

@bsonab jsem na něj hrdá a moc šťastná. Kalhoty už jsou všechny složené na půdě 🙂 Bříško roste už od šestého týdne, přestože pořádně začínám jíst az teď.

bsonab
25. srp 2016

@milovnikkoni taky každé ráno vstávám a přijde mi větší 😀 ale taky me to těší uz se hrozné tesim 🙂 ale zatím je brzo ho vystavovat :( ale pak budu taky hrdá 🙂 gratuluji 🙂) at mimisci rostou 🙂

milovnikkoni
29. srp 2016

Dobré ránko těhulky... dnes jsem poprvé spala s kojícím polštářem. Vzhledem k tomu, že celý život spím na břiše a poslední dobou stále chodím v noci na malou, tak už spánek začal být trochu nekomfortní. Tak jsme objednali novou matraci a než přijde, vzala jsem si kojící polštář. Když pominu fakt, že v posteli je trochu méně místa a nemůže se na mě namáčknout můj milovaný psík, tak je to opravdu pohodlné. Takže s polštářem od 12.tt 😀