icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

marrha
15. bře 2008

Dani..ne...v tom albu mám kočárek Hoco twin dem...

ty maclareny mám tyhle
http://cgi.ebay.co.uk/Maclaren-Twin-Traveller-D...

daniellka
15. bře 2008

marrha, jj, ty vypadají dobře..
Já jsem spokojená ted s tím co máme, Jogger twin, ten má nafuk. kola, super na prochajdy a do terénu a když někam cestuju, tak ty golfky. Snad to stačí.. 🙂

helisek84
15. bře 2008

chiw, máš odpověď, tak mrkni

chiwule
autor
15. bře 2008

helisku díky moc!

daiquiri
16. bře 2008

Ahoj a dobré ráno 🙂
Ten náš vybraný Hartan má taky otočný kolečka, tak snad to bude dobrý.
Včera jsem si poprvé od začátku těhotenský dala 1dcl vína a normálně to se mnou skoro zacloumalo 😅

helisek84
16. bře 2008

Ahoj dai:o) Já občas dopřeju mimísků trošku piva 😅

daiquiri
16. bře 2008

Pivo je prý lepší, kvúli vitamínu B 😅 Ale zase červený víno je dobrý na krvinky 😀
A co tak brzo v neděli, už trénuješ? 😀 😀

daniellka
16. bře 2008

čau děvčátka!
Dai - ty seš fakt raníček, takhle brzo ráno a nemuset vstávat...Krása! To by se mi hodilo. Já se musím furt přemáhat. 😀
Nahoďte sem , prosím, někdo i odkaz na ten hartan, at mrknu..

Jedno pivčo i vinďo je lepší než nic..Přesně jak říkáš, dai.. 😀 Já v těhu strašně ráda dávala střik, byly vedra a to bylo takový osvěžující. . AKorát si pamatuju, že bych jich dala víc a dávala jsem jen jeden 😀 😎

daiquiri
16. bře 2008

Dani: Ale já musím, psala jsem to včera, mám pracovní víkend ☹
Jinak já stejně nikdy moc nevyspávám, jsem skřivan 🙂

Taky bych si toho vínečka dala víc, ale to by se už prckům asi nelíbilo 😀

http://www.kocarky.cz/kocarek-hartan-zwilling-z...

helisek84
16. bře 2008

Ale já už vůbec nespím, jsem odpočatá až moc, co jsem doma..

daiquiri
16. bře 2008

Tak to já byla taky, když jsem byla v PN, to jsem spala i přes den 🙂

daniellka
16. bře 2008

dobrej, ten hartan..trošku těžkej teda..ale vypadá dobře.

daiquiri
16. bře 2008

Zkoušela jsem si ho a nepřišel mi tak těžkej, ale hlavně je bytelnej, měli tam i další různý kočárky pro dvojčata, ale ty vypadaly, že se každou chvíli rozpadnou 😠

Dani, tvoji prcci jsou ještě malý, ale přemýšlela jsi až jim budeš kupovat dárky k narozeninám jak to budeš dělat? Aby se necítili ukřivděný, že třeba jeden dostal lepší auto než druhý 😀 😀

dvojmama
16. bře 2008

ahojky 🙂
ten hartan vypadá dobře 🙂 hlavně ta barva 208 se mi hodně líbí 🙂

marrha
16. bře 2008

Ahojky..já jsem četla na Hartan samou chválu,ale taky,že kolem roku a něco dítěte..se mamči shání po něčem lehčím...

ta váha je hrozná snad u všech kočárků pro dvojčata,myslím tím kombinace...

Třeba ten Ohio...výrobce uvádí 20kg....ale když jsme ho posílali poštou,když jsme ho prodávali...tak ho na poště zvážili a měl 17,5kg 😀

marrha
16. bře 2008

A taky záleží jak váhu uvádí...
u Jané...té šestikolky..uvádí 9kg...ale je to jen konstrukce...z Matrixama má mnohem víc...když jeden váží přes 3 kg 😒

daiquiri
16. bře 2008

Já bych chtěla asi 279 🙂 Mám ráda oranžovou 😀

Jsem silák, tak se toho nebojím 😀 Fakt se mi s ním na prodejně dobře jezdilo, lehce se skládá a prostě
celkově mi vyhovuje, takže u nás je vybráno 🙂

chiwule
autor
16. bře 2008

ahoj holky, jak se dneska máte? mě už je trochu líp, ale stejně ležím a nic moc nedělám. A i bez utrouše jsem unavená, jen co jsem si ho vzala, chce se mi spát 😒 takže tu dneska asi moc nepobudu...
jinak s tím kočárem je to skoro věda koukám 🙂 kdy myslíte, že je dobrý vůbec ho začít shánět? přijde mi, že u mě je to ještě brzo... zas na druhou stranu, kdyby se vyskytl nějaký mírně jetý a vyhovující v bazaru, asi nemá smysl váhat co myslíte?

marrha
16. bře 2008

Chiwu...já jsem se zařekla,že začnu kupovat věci až po tripl testech a UTZ ve 20tt..
a nakonec se mi naskytla výhodná koupě kočárku,tak jsem to riskla a koupila,byla jsem v 15tt 😀

marrha
16. bře 2008

A je super,že Ti je lépe 😉

daiquiri
16. bře 2008

chiwu: utrogestan už taky neberu, ale unavená jsem stejně, ke všemu mě zase začaly strašně bolet prsa 😠

Přesně to si říkám taky, že s nákupama začneme po 20 tt, pak už by snad mělo být všechno v pořádku 🙂

chiwule
autor
16. bře 2008

tak jsem to asi zakřikla holky. zas mám špinění-krev, sice to není na vložku, ale vevnitř to je... tak já jdu zas hodit nohy nahoru...

daiquiri
16. bře 2008

chiwu a kdy jdeš na kontrolu? A je to hodně? Není lepší jet na pohotovost?
A dělala si něco náročnýho?

marrha
16. bře 2008

Chiwu..taky bych jela k dotorce...kdyby to bylo víc...než špinění....

helisek84
16. bře 2008

chiw, nezlob a mazej na tu pohotovost. To není dobrý. Nenech se prosit a jeď tam. Kdyby to bylo po námaze, tak to přejde do 24 hodin.
Jinak já kočík chci koupit tak v květnu...

dvojmama
16. bře 2008

chiwul: měla bys poslechnout holky a jet na pohotovost 😉 I kdyby to bylo jen pro jistotu, tak ať si to pak nevyčítáš

juliet
16. bře 2008

ahojky maminy🙂
tak vidím, že to s tím kočárkem bude fakt těžké ... mě nejvíc štve, že u nás v obchodech nemají ani jeden pro dvojčata, budu muset někam do velkého města a zase nevím kam ... no budu se muset poptat na netu

daiquiri
16. bře 2008

juliet: to je nevýhoda, v Praze je toho dost, ale stejně pro něj pojedeme do Kolína, vyjde tam levněji 😉

daniellka
16. bře 2008

chiw - tak snad to bude jen obyčejný špinění, ale kdyby to pokračovalo, tak jakříkaj holky, mazej. Tím nic nezkazíš. A žádná námaha, máš tam dva mimouše, to chce klídek a odpočívat 😀

dai - jo, ta váha, jestli 17 nebo 20, to je už asi fakt jedno.. Jistý je, že to začneš pociťovat, až děti naberou trochu váhu. A taky nevím,jestli budeš jezdit někam autem, to dávání a vyndávání z auta je hrozný, já jsem léto každej den někam štrádovala autem s dětma, uf uf, není divu, že mám 7 kilo podváhu než před těhu 😀 Takže tak nebo tak, skoro každá mamina pak kupuje ještě pro ty starší děti golfáče. Ono jak ti začnou ťapkat, tak jednou rukou to neutlačíš.

juliet - no, je to blbý s tou nabídkou, zvlášť v trochu menších městech.. Člověk pro to musí někam jet. Ale možná Zlín..Kdyby jsi jela do Brna, tak napiš, hodíme sem odkazy.

daiquiri
16. bře 2008

dani: my sice auto máme, já Punto a manžel služební Fabii v kombíku, ale jezdí často pryč. A do Punta se nevejdeme, takže uvažujeme nad něčím větším ojetým 🙂
Tos mě potěšila, snad ty nabraný kila pak rychle shodím 😀