icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

simonac
19. bře 2008

mám se docella dobře, 😉
i když dnes jsem hrozně unavená a není mi nic moc, ale myslím a doufám, že je to tím výletem do zlínské nemocnice, jela jsem s kamoškou, manžel je s malým na horách, tak jsem řídila, vyjely jsme ráno v devět a vrátily se ve čtyři, fakt jsem úplně hotová 😝 😝 😝 😝

helisek84
19. bře 2008

Jsem zvědavá, jestli mi ty tripply bude dr. dělat, vychází mi 16 tt tuším zrovna na poradnu. Koupila jsem si super knížku - je v ní napsáno, že pohlaví se dá zjistit cca v 16 tt. Zkusím dr.pošťouchnout. Jinak píšou, že je to velmi nepřesné. Nám se na tom screeningu ani doktorka nedívala, co to je. Šlo nám hlavně o to projasnění. Pohlaví nám můžou říct i později, zatím všechno v neutrálních barvách.
A mně je dneska taky pěkně divně.

marrha
19. bře 2008

Jedna moje kamarádka má 2 letého chlapečka a celé těhu jí říkali podle UTZ,že to bude holčička.ona všechno růžové a narěšená,doma mají už jednoho staršího chlapečka...a říkala,že s tím počítala,a že u porodu byla teda pěkně v šoku 😀

jak jsem byla na Genetickém UTZ já tak malého mi řekli a malou nemohli rozeznat...a pak jsem někde četla,že když to dlouho nejde rozeznat,tak to bude holka 😀 a u nás to vyšlo.... 😀

simonac
19. bře 2008

marrha... to mě nestraš, už tři doktoři mi řekli, že je tram holčička i chlapeček, mám nakoupeno neutrální, ale i růžovo modré......ale nakonec je to jedno, hlavně at vse dobře dopadne 🙂

dai...co se mého břicha týče, myslela jsem, že je obrovské, přibrala jsem 16kg, dnes jsem byla ale na tom ktg a měla jsem ho nejmenší 😉

marrha
19. bře 2008

Simon 😀 já nestraším..já si nebyla jistá Kristýnkou doporodu..ukázala se jen jednou a né moc jistě 😀 pak už na mně prděla.....asi mi chtěla dopřát překvápko 😀 😀

a Nikolku jsem věděla až ve 32tt a ani mi to nepřišlo 😀 ....ve 20 tt se nechtěla ukázat a pak jsme měla UTZ až v tom 32....

marrha
19. bře 2008
fiallinka
19. bře 2008

já myslím, že to teoreticky může být poznat už cca od toho 12. týdne, ale to je velké štěstí a spíš náhoda - a mám pocit, že takhle jde poznat spíš kluk, ten pindík jde někdy pěkně vidět 🙂

chiwule
autor
19. bře 2008

no a jaký máte pocit, co to bude? já nevím proč, ale mám dojem, že budeme mít páreček - kluka a holku 😀
můj pocit, že to budou dvojčátka vyšel, tak uvidíme jak dopadne tohle moje další věštění 😉 😅

marrha
19. bře 2008

Chiwu....tak to vyjde 😉

já jsem u Niky cítila že to bude holčička....a byla..na kluka jsem ani nemyslela...a teď....jsem neměla vůbec žádné tušení,ale strašně jsem chtěla holčičku a chlapečka a vyšlo to 🙂

daniellka
19. bře 2008

čau kočeny! jdu vás pozdravit. Krásně jsem se prohřála v sauně, paráda. Tak jsem si trošku oddychla a ani se mi ještě nechce moc chrnět, ale musím jít, at ráno přežiju 😉

Nestíhám vás kompletně dočíst.. Jen tak tady vidím, že probíráte pohlaví, tak přidám i já svůj zážitek. Já žila 3 týdny v domnění, že je to páreček, už jsem s tím prostě stopro počítala, těšila se na to, a pak mi doktor řekl, že jsou to dva kluci. Tyy jo... Napřed zklamání, ale to do hodiny přešlo a pak zase nadšení. ALe divný, jak jsem sina tozvykla, nechtělo se mi to prostě měnit. A naše mamina, ta samozřejmě hnedka stihla koupit krááásnou sadu, chlupaťoučkou na zimu, jednu pro kluka jednu růžovou 😀 😀 Pak byl průšvih, už neměli to samý, tak vzala cosijinýho, už se to k sobě nehodilo 😀 😎

chiw - třeba to zase vyjde..

všem vám držím moc palce!! 😀

daniellka
19. bře 2008

jo v domnění tím myslím, že mi to řekl doktro, že je to páreček. po třech týdnech toopravil na 2 kluky 😉

simonac
20. bře 2008

dobré ránko holky, jak jste se vyspaly?? já nic moc, bylo mi trochu zle, asi tou včerejší námahou 😝 😝 😝

daniellka
20. bře 2008

čauec, já dneska hrozně, furt řvali, takže jsem strašně nevypsaná ☹ . ALe vypadá to, že bude hezkej den, tak to zaženem kofeinem 😀

daiquiri
20. bře 2008

Ahoj holky 🙂
simonac a nedáš nějakou fotečku břicha? 😀 A jak ti je zle? Jako, že jsi unavená?
Já tak nějak cítím, že by to mohly být holčičky, ale asi jen proto, že moc nechci dva kluky 🙂 No uvidíme.
Na další kontrolu jdu až 9.4., tak snad mi to pohlaví taky řeknou.

simonac
20. bře 2008

daiquiri...fotky nějaké dám, ale až se vrátí můj z hor, má sebou foták 😒

daiquiri
20. bře 2008

Tak jo, budu se těšit. Já pořád porovnávám. Včera jsem musela říct u doktora váhu a docela jsem se styděla 🙂

helisek84
20. bře 2008

Dobé ránko kočky. Tak já si přeju páreček, ale už dvě ženské (majitelka firmy a tchýně) mi řekli, že to budou dva kluci...což by mě zase asi tchán nosil na rukou, protože má zatím samé vnučky. 😀

daiquiri
20. bře 2008

helisek.. a jak na to přišly? To by mě zajímalo 😀 Já si všimla, že mám břicho trochu jiný než jiný těhotný, takový do špičky, nevíte co to znamená? 😀

helisek84
20. bře 2008

dai: no do špičky se říká, že jsou kluci. Já pro změnu rostu jen na břichu, na zadku a stehnách se mi to ztrácí 😅

daiquiri
20. bře 2008

Jééé, já nechci dva kluky ☹ Hm, to se máš, mně se zvětšil zadek i stehna.

helisek84
20. bře 2008

dai: to se říká, vždyť to vůbec nemusí být pravda. Já bych taky raději páreček nebo dvě holčičky. Ale když to budou dva kluci, budu je mít stejně ráda 🙂

daiquiri
20. bře 2008

Jasně, dělám si srandu 😉
Páreček by byl ideální, nebo dvě holčičky, mám to stejně jako ty 🙂 Ale přesně tak, budu ráda, když budou zdravý a v pořádku 🙂

juliet
20. bře 2008

dobré ráno holky 🙂
já bych chtěla taky páreček, ale mám pocit, že to budou kluci ... no uvidíme v úterý

daiquiri
20. bře 2008

juliet, ty se máš, že už to budeš vědět, já se taky nemůžu dočkat 😉

nikij
20. bře 2008

Ahooj, tak koukám, že tu probíráte pohlaví. 😉 Já už to chci taky věděěět!!! 🙂 Já si teda od začátku myslím, že by to mohl být páreček. Ale zbytek rodiny mě vyvádí z omylu a mému břichu říká kluci. 😅 Tak jsem teda zvědavá, kdo bude mít nakonec pravdu...

marrha
20. bře 2008

Ahoj holky...hodila jsem do albíka fotku jaké jsem měla břicho v den porodu..tak jukněte na slona 😀 😀

chiwule
autor
20. bře 2008

jejku marho, to je ale pupík! kolik ti tvoji valibuci měli?!

chiwule
autor
20. bře 2008

jinak slavnostně hlásím, že dnešním dnem začínáme 3 měsíc! hurááá! takže už "jen" 4 týdny a budu klidnější 😀

marrha
20. bře 2008

Chiwu....to už uteče 😉

Kristýnka měla 3400G a Davídek 2900g 😀 takové normální donošené miminka 😀 😀 nechápu jak se tam mohli vlézt 😝

daiquiri
20. bře 2008

nikij, a proč myslí podle břicha?

Teda marrha to jsi mě vyděsila 😲 Takhle velký?????!!!!!! To se asi převážím...

chiwu: neboj to uteče, pak už budeš zase o stupínek klidnější 🙂