icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

hancas
23. pro 2009

já nejsem pro kýbl když je miminko malé tak mu zbytečně křivíte páteř...myslím si že vanička a lehítko jsou o dost levnější a bezpečnější

zuzka72
23. pro 2009

Holky, tak GRACO je doma(v albíčku fota, ve skutečnosti je tmavší), a já málem učůrávám, je prostě super, nikdy jsem tandem nechtěla, říkala jsem si jen na cesty atd, ale jsem z něho úplně vedle, má ještě rok záruku, je úplně na pohled novej, paní mi dala i pláštěnku, nánožníky a 2medvídky a vespod jsou dvě přihrádky, na Edu a na Maggienku(psi). No zkrátka bomba. Teď jenom uvažuji, jestli mám vůbec kupovat hlubokej. 😀

zuzka72
23. pro 2009

A ještě mi dnes došlo lehátko do vany-tak to je bomba, je to krásny.

http://www.aukro.cz/item840845798_lehatko_do_va...

hancas
23. pro 2009

zuzíku...když jsme čekali dvojky tak jsme se taky rozhodovali mezi tandemem a vedle sebe a zvololi vedle sebe protože když jsme viděli tandem ,když jsme sklopili přední sedačku aby mohlo spát tak to za ním nemělo kam dát nohy a bylo tam hrozně utěsnění.a navíc u nás to jsou závisláci na sobě že se pořád hledají...takže tandem by nebyl pro nás.nevím no zdá se mi že tandemy jsou hodně malé

zuzka72
23. pro 2009

Hani-já si samo, že pořídím vedle sebe, taky, že už ho mám skoro objednanej, jen mě zarazilo, jak je tenhle super, s tím jsem teda vůbec nepočítala, to mě fakt dostalo, ale jak říkám, jen na cesty a k doktorce, jinak bude jezdit JUMPER na vožení. 🙂

hancas
23. pro 2009

jasně však ok,jj pěknej je.lehátko mám podobný baz toho obličeje jinak taky tvarované.
a co jinak však víš kdo

lita
23. pro 2009

Irminko, Sweethy, mate nejake zkusenosti s koupanim miminek v kybliku? Mne se ten napad moc libi, ale lze v nem koupat uplna cerstve narozena drobatka, co neudrzi hlavinku? A do jakeho veku se do toho kybliku jeste vejdou?

lita
23. pro 2009

Zuzko72, vy mate pejsky a jeden se jmenuje Maggie? My mame fenecku a take se jmenuje Maggie 🙂 Jen do kose kocarku se nam rozhodne nevejde, je to zlata retrivrice.

irminka
23. pro 2009

A my máme také zl. retrívra Alberta, je to už dědula, má 10 let, ale je super chlapák 🙂

odkaz na kýblík

http://www.tummytub.de/english/videoframe.php

zuzka72
23. pro 2009

Lita-jj Maggie je ta černá
https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage...
Hani, teď jsme dojeli, jen jsem mu popřála dobrou chuť a teď ho uvidím až 25. na mojich narozkách. Zítra má jakousi schůzku s Adélou, nebo co

zuzka72
23. pro 2009

On teda obědval až teď-aby bylo jásno

hancas
23. pro 2009

nějak pozdě oběd ne???,,jj zítra má sraz se ségrou tak jsem zvědavá co a jak!!!tak vše nej k narozkám já měla v neděli 🙂

zuzka72
23. pro 2009

Oběd byl pozdě, bo uklízel, sháněl stromek a lítal po tescu.

hancas
23. pro 2009

tak to jo taky brzo stromek že?? 🙂

sweethy
23. pro 2009

Já na kyblík nečetla nic negativního, spíš samá pozitiva, je vhodný hlavně na novorozence, že je v něm mimčo klidné, protože mu připomíná prostředí v bříšku, jak je obkopené tou vodou, ta ho nadnáší a stačí jen přidržovat pod ramínky, ale praktické zkušenosti nemám, některým mimčům se to líbit nemusí, nevím, ale určitě bych neřekla, že jim to nějak škodí zdravotně, aspoň co jsem si k tomu načetla, tak nic takového nikde nebylo.
Kočárek je krásný, už jezdím po bytě, pěkně projede dveřma, ale i tak je to prostě něco většího než kočárek pro jedno dítko a ty vaničky jsou takové maličké, fusaky(starší, ještě po mně), co jsme měli nachystané, tam nevlezou ani náhodou, tak snad bude stačit je pořádně obléct, dát do deky a ještě do toho fusaku co je přímo k tomu kočárku. Kdo máte bumbleride, co čeho všeho mimča balíte? Nebo vleze vám tam nějaký fusak?
Už se těším, až s kočárkem vyjedeme poprvé na procházku 😵

miradka
23. pro 2009

Holky, aj ja vám všetkým prajem krásne Vianoce, prežite ich v pohode a láske, v kruhu rodiny a pozor na kosti!!!

miradka
23. pro 2009

Keď som prvý krát videla kyblík, hneď som sa do neho zamilovala a za každú cenu som ho chcela mať, potom ma to nejako prešlo, keď sa tie výdaje začali hromadiť, najviac sme už mali doma požičanú vaničku. Potom nás navštívila jedna známa a tá si moc pochvalovala kyblík, ako jej pomohol vyriešiť problém u dcérky keď mala koliky. Jednak mám mimčo pocit ako v brušku, ale zároveň to asi pomáha tráveniu. Bola veľmi spokojná, takže som si ho nakoniec z mimibazaru aj ja poriadila 🙂

kocule
24. pro 2009

Holky, přeju vám krásné vánoce, ať ježíšek naježí samé krásné dárečky a hlavně hodně moc moc zdraví nejen do příštího roku. Abyste to taky všechno v pohodě sa klidu zvládly a byly z vás spokojené maminky. 😉

j.cien
24. pro 2009

Krásné a požhnané Vánoce všem dvojmaminkám a dvojtěhulkam! 😵

zdepros
24. pro 2009

Ahoj holky

Krásné prožítí vánočních svátků a do nového roku hlavně hodně zdraví všem maminkám a miminkům

ivaajirka
24. pro 2009

Hezké a Veselé Vánoce všem a bohatého ježíška přejí Ivča s Jiříkem,Ivánkem a Zdenečkem 😵 😵 😵 😵

lita
24. pro 2009

Krasne a spokojene Vanoce, hodne stesti a zdravi pro celou vasi rodinu vcetne miminek jeste nenarozenych 🙂

zuzka.o
25. pro 2009

Krásné Vánoce, hlavně zdravíčko pro vás a vaše miminka 😵 😵 😵 😵

petranela
25. pro 2009

Také přeji těhulkám a maminkám krásné vánoční svátky plné pohody a hlavně co nejvíc zdravíčka do Nového roku 😵

kankovka
25. pro 2009

Milé mamči dvojmamči, z celého srdce přeju všem, i vašim miminkům, spoustu zdraví do nového roku a krásné pohodové Vánoce. 😵

j.cien
26. pro 2009

Holky jsem se nasr...,prehlasila jsem se k 1.1.2010 k Prumyslove poj.,jakoze vycerpam tech 6tis,co davali maminam dvojcat...a vycerpam PRD,pac v roce 2010 davaji jen 1500.- 😠

zuzka72
26. pro 2009

j.cien-já dopadla podobně u ministerstva vnitra... ☹

beruska5
26. pro 2009

Ahoj maminy a budouci maminy a miminka.Taky preju krasne svatky a vse dobre v novem roce.

miradka
26. pro 2009

Cien, aj tak je to lepšie než čo dáva revírní bratrská, tá dáva 500 Kč 😒

lita
26. pro 2009

Holky, ja jsem u VZP a o nicem pro dvojcatka nevim, takze asi nejspise utreme uplne 😅
Nevite, nechaji tu materskou nezmenenou nebo ji uz snizili ci jeste do konce roku budou hlasovat o snizeni?