icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

zuzka72
13. bře 2010

Já myslím že ne, já měla vždy zlaté děti 😀 i když třeba občas pozlobili, takže oni budou navěky hodní 😎 😀

hancas
13. bře 2010

já taky dodneška nezlobí jsou zlatíčkaaaa

zuzka72
13. bře 2010

Hancas pokud chytáš čt4-tak tam teďzačíná ten dnešní hokej 😀

hancas
13. bře 2010

čučím na medvídka je to dobrý byla jsem na tom v kině ale baví mě a pak jdu dělat hajííííí zítra mě čeká šichta matky 😀

irminka
14. bře 2010

dobré ránko,

teda Zuzko, 2 týdny po porodu a sexík,jo? Myslela jsem si, že jenom já jsem takové hovádko 🤐 , tak doufám, že jste si to užili 😉

milerrka
14. bře 2010

Pěkné ránko holky.čekám dvojčátka Saimona a Stellinku plísko držtemi pěstičky 😉

j.cien
14. bře 2010

Peknou nedelicku vsem 🙂
Ja mam po tydnu trochu energie v zilach-pac jsem spala az 4hodiny!!!coz je rekord...ted spim bezne tak 1-2h a to ze mne dela pomalu ale jiste zombici ☹ ...
Zuzi,tobe musim opet jen rict-ze jsi nezmar a neskutecny DRAK 😉 😎 😎

milerrka
14. bře 2010

Newim jaký jména vybrat.Jestli Stella a Saimon nebo Nelly a Vítek

j.cien
14. bře 2010

Milerko vitej 🙂 preji pohodove dvojcatkove tehulkovani a na jmena mas jeste mooooooře casu 😵 takze urco se jeste rozhodnes 😉
Koukam,ze uz mas doma malou princeznicku 😵

milerrka
14. bře 2010

J.cien,Mám doma malou společnost Danielku

zuzka72
14. bře 2010

Irminko-já jsem si to teda užila se vším všudy. konečně to bylo takovy to pravy, i když obavy byly aby mi nepraskla jizva nebo tak něco. Ale po důkladném prozkoumání terénu se šlo na věc. 😀 😀
Milerrka-ty jo tak ty máš můj pbdiv, mimčo a k tomu budou další dvě a tak rychla po sobě. Kolik ti, vypadáš mladě. Osmnáct?

zuzka72
14. bře 2010

A včera jsme vážili, Petr 3860 a Lukáš 2814 s oblečením, takže -200gr. No i tak je to úspěch teda u Lukajdy. Péťa to bude otesánek. 😀

salu
14. bře 2010

ahoj Milerrko, vítej v klubu 😎 vzali jste to teda hopem 😝 Jak můžeš už teď vědět v 10tt, že čekáš páreček?

ivaajirka
14. bře 2010

Hezkou neděli přejeme tak jsme zase sami ☹ Hlásím,že Zdeneček už se převrací sám na bříško:o))mám velkou radost,ale už vím,že bude stejně živej jako náš Jiřík 😉 Taky má už jako poslední neštovičky od pátku.tak už to budem mít všichni za sebou.Taky jsem dnes klukům dopisovala deníčky 😵 😵 na památku tak mám z toho taky hezkej pocit:o)))

elly01
14. bře 2010

Ahoj Mirrelko, také vítám mezi dvojmamky 🙂 Také se divím, jak je možné znát tak brzy pohlaví miminek? 😕

zdepros
14. bře 2010

Ahoj holky

jsem doma ale zatím sama, kluci zatím zůstavají v nemocnici, není místo a jelikož nekojím tak mě pustili na pár dní domů. Jsou to zlatíčka, vůbec nepláčou, vložila jsem pár fotek 🙂

salu
14. bře 2010

Zdepros - hodně zdravíčka klukům a ať je máš brzy doma.

j.cien
14. bře 2010

Ivar.,supr,ze jste konecne zvitezili nad nestovkama 😉 !

Zdepros,to je fajn,ze jsi doma a chlapecci to brzo dozenou a pujdou taky domu 😉 ,budes za nima dojizdet ??

zlatovlaaska
14. bře 2010

ahoj, hážu zdravici. koukala jsem dneska na formule, ale byla to nuda a to jsem se na ně tak těšila... pak jsem dala chrupec a teď budu pokračovat v ležení na gauči... a čekání na středu... 😖

zlatovlaaska
14. bře 2010

zdepros, tak už to máte za sebou, přeju hodně zdravíčka a radosti s divochama 😉

koukám, že se s klukama roztrhl pytel 😀

elly01
14. bře 2010

Zdepros, máš krásné chlapečky, tak ať jdou už také brzy domů 🙂

hancas
14. bře 2010

zuzíku.....mám dotaz když jste byli s těma levinama na té cystoskopiii tak jsem četla že s epřed tím nemůže 3 ho.jíst ale mě nic v nemocnici neříkali tak nevím asi tam radši zítra zavolám at něco nezanedbám a nevemou nás

sarri
14. bře 2010

Zdepros, držíme palečky, ať jste brzy kompletní 😉
Já jsem měla náročnou neděli, ale stihla jsem všechno, tak jak jsem měla v plánu - napečeno, navařeno, naklizeno - návštěva může zítra zavítat 😉

zlatovlaaska
14. bře 2010

dlouhý ležení se nekonalo, přepadla mě kámoška, tak zase aspoň trochu změna, jen jsem z toho sezení urvaná, takže zdravím všechny ve spolek a přeju dobrou noc 😉

hanula83
14. bře 2010

Zuzi, moc děkuji za odkázky, je to všechno naprosto perfektní a paní hned zaúkoluju (je to mamčina kamarádka)... a ty šatičky, no to je teda něco, ty prostě holky musí mít 🙂.. teda pokud to paní zvládne, to dám vědět, co mi na to řekla 🙂))

hanula83
14. bře 2010

Ivi, proboha, malý se ti už převrací sám na bříško?? No tak to naše holky jsou starší a něco takového je ani nenapadne! 😉)... Já myslela, že jsou docela ohebné a aktivní, ale jak tak vidím, tak vůbec.

Zlati, vydrž, to už je chvilička 🙂.. ale jinak tě naprosto chápu, já byla úplná srababa podle vás všech tady. To se ještě držíte dobře, já si poslední týden kdekomu stěžovala a jak jsem byla ty dva poslední týdny už v porodce, tak ty "spolubydlící" ze mě musely být už na palici, jak jsem pořád opakovala, že už chci, aby byly holky venku 😉

zlatovlaaska
14. bře 2010

hani, jo je to tak. mě teď hodně pomohlo, jak mi ty nohy trochu odpuchly, že jsem došla i z druhýho patra ke dveřím pro kámošku a pak jsem jí šla vyprovodit. taky schíza, týden doma, ven jsem koukala jen z okna... ale zase pak vydržíš ten porod, resp. ty bolesti po císaři. kdyby byl ten devátý pohodový jako třeba pátý, tak porod nepřežiješ 😀 teda to si tak myslím... teď je mi to jedno, co se bude dít... a kluci mají před sebou 3 noci a 2 dny, takže ve srovnání s počtem dnů, co jsou v klobouku to je brnkačka 😀 ale těší mě, že přiznáváš, že jsi byla protivná, já to nemám s kým srovnávat, holky, co za mnou chodí jsou většinou bezdětné, tak ty na mě valí oči a ty s dětma nemají čas a max. mě krmí kritickejma historkama z porodu 😖

hanula83
14. bře 2010

Jasně, píšu to, jak to je a před porodem to bylo pro mě fakt hrozné. Každý mi říkal, no počkej, až se holky narodí, tak bude ještě hůř. Ale není!! 🙂)) Je to tisíckrát lepší 🙂... a je taky fakt, že v té nemocnici se moc nedalo nic jiného dělat, než ležet, popř. s někým promluvit. Ani net tam nebyl, tak jsem akorát přemýšlela nad svýma potížema s břichem. Ale já už ke konci i špatně dýchala, jak jsem tu už psala, kolikrát jsem se v noci vzbudila s tím, že jsem se nemohla nadechnout... hrůza.

zlatovlaaska
14. bře 2010

no tos měla bonusový... taky mi připadá, že jste tady všechny po porodu v poho a akorát se radujete z rostoucích uzlíčků 😉 ty kecy, počkej, až se to narodí... nemůžu ani slyšet... a o tom přemýšlení, cos měla v nemocnici - chápu, já jsem doma a nebýt telefonu, tak mi už cvaklo... mě teda dýchání problém nedělá, taky možná proto, že mám trochu zvedlý rošt u postele, ale brní a píchá mi břicho a při převalování mám pocit, že snad váží tunu a každý milimetr pohybu mi dává zabrat... ale těším se, jak bude za týden líp a za 2 ještě líp 😉

hanula83
14. bře 2010

Zlatu, to už zvládneš, já taky musela spát v podstatě skoro v sedě, ležet se nedalo ani náhodou 😉.. No nic, já dnes už valím do hajan, tak zase zítra... 😉