icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

salu
25. kvě 2010

Moni, to si taky lidi myslí, když mě vidí 😝 a já jim řeknu, né, ještě 2 měsíce 😀

monika03
25. kvě 2010

@salu tak to jsi mě potěšila, ale ne zase tak moc, protože já mám před sebou ještě tři měsíce! 😝 😀

salu
25. kvě 2010

Vůbec se tím netrap. Já si vždycky říkám (i lidem), že je to dobře, že rostou, že nechceme žádné žížalky 😀

monika03
25. kvě 2010

@salu - díky, to máš pravdu!!! Holt můžem být rádi, že je jim dobře a hezky nabírají. 😉

salu
25. kvě 2010

já mám spíš problém, že mám to břicho hrozně napnutý, mám pocit, že mi rupne, jak tam jsou narvaný.

monika.tdm
25. kvě 2010

@monika03 budte rady, ze mate poradne pandera!!! Ja mam male, becko ma malo mista a taky mame problem!!! Takze vase miminka maj aspon poradne garaze!!! 😉

monika03
25. kvě 2010

No Salu a to nejsme u konce! Jestli to půjde takovou rychlostí jako teď tak nevím jak budu vypadat v tvém týdnu. 😉 Já bych řekla, že tam ještě nějakou vůli mám, tak můžu kynout. Jěště, že se cca za měsíc stěhujem. Já schody vždy vyběhla a teď lezu jako lemra a pak půl hodiny funím. 😀
Jo Moni garáž já mám ne na dvě autíčka, ale dva kamiony!!! 😀

salu
25. kvě 2010

moni, fakt tě obdivuji, že to stěhování zvládneš. Ale chápu vaší situaci. bude vám tam líp.

monika03
25. kvě 2010

@salu neobdivuj! Nic jiného nám nezbývá.

betina
25. kvě 2010

ahoj holky,

tak co bude ke konci těhu si neokážu představit, protože sted už se mi nic moc chodí a to běhám za malou, ale co bude pak... 😀 teda moc nepřibírám, zatím 2,5 kg,ale furt asi čerpám spěkový zásoby z prvního těhu 😀 ale třeba ten pocit, že se mi rozjíždí kosti "tam dole", ten jsem měla s Verunkou později, no prostě ted je všechno dřív.

fiallinka
25. kvě 2010

@cepecek vidím, že pupoš už máš hezký 🙂, ale já už taky...

@monika03 to se bát nemusíš, protože s dvojčaty je to fakt maxi pupoš... mně se taky lidi od září ptali, kdy už to bude...a termín byl v listopadu...

hanula83
26. kvě 2010

Moni, jestli si připadáš jako koule, tak se mi podívej do alba, jak jsem vypadala 14 dní před porodem - 36. týden....

Salu a prasklo ti břicho? Myslím kůže... Mně praskla až v 7. měsíci přes intenzivní promazávání....

salu
26. kvě 2010

@hanula83 zatím ne, tuk tuk. taky mažu, uvidíme. u Aničky jsem měla bříško rozlité, ale teď hrozně dopředu a narvené. Tak uvidíme. Stejně když to má být, tak to bude. Mraky krémů asi stejně nepomůžou.

hanula83
26. kvě 2010

Salu, já myslím, že někomu to může pomoct, třeba k tomu nemá sklony, ale u dvou dětí by to prostě prasklo - pak je dobré mazat. Jenže já k tomu mám sklony a navíc genetické dispozice.. doufala jsem, že to zvrátím, ale nepodařilo se. Ale zas tak mi to nevadí 😉. Holky za to tisíckrát stály 🙂

monika03
26. kvě 2010

Ahojte! Holky tak já měla dnes budíček o půl šesté- ti dva dole snad nechápou, že se ještě spí! 😀 Hani děkujem za podporu v rostoucích pupendách! 😉

salu
26. kvě 2010

Budu dál poctivě mazat, tak uvidíme 😉 svět se ale nezboří.

Zítra jdu na UTZ, tak jsem už napnutá, kolik budou holky mít.

salu
26. kvě 2010

Moni - já v 6 ☹

monika03
26. kvě 2010

@salu ty tvoje miminka to taky nechápou? 😀 😀 😀

monika03
26. kvě 2010

@salu tak zítra budeme držet všichni všechno co se dá! 😉

salu
26. kvě 2010

Teď tu sedím u PC a zase čutaj 🙂 ale alespoň vím, že jsou OK.

salu
26. kvě 2010

Moni, díky. podle tabulek by měly mít cca 1500g. ale víme, jak to ten UTZ změří, takže to beru s rezervou.
Už máš to železo? jaký? chutná 😉

sarri
26. kvě 2010

@monika03

Bude hůř - dokud jsou v břiše, tak se jsou ty budíčky v poho, ale teď ty ječáky přeslechnout nejde.

Apropos včera to byla pouze taková úvaha na téma zvyšování věkové hranice pro odchod do důchodu. Manuálně pracující člověk nemá šanci tak dlouho vydržet a já jako učitelka to psychicky dám taky asi těžko. Jo, teda kdybychm byly posrankyně nebo senátorky, tož to bylo jiné kafe. 😀

monika03
26. kvě 2010

@salu - my jak byli na tom velkém UTZ tak dr. říkala, že mají mít 350g a mimča měly 500g. Taky by mě zajímalo jak to s nima je teď. Já to železo zatím nemám! 🙂

monika03
26. kvě 2010

@sarri špunty do uší nefungují??? 😀
Jinak si myslím taky, že nějaký důchod se mě týkat nebude. 😲 Kde a co- nebo koho jsi učila???

salu
26. kvě 2010

půjdeš za chvíli na UTZ, tak uvidíš taky 🙂 buď ráda, že jsou větší, kdyby to náááááááhodou bouchlo dřív.

salu
26. kvě 2010

Jdu hodit pohled Aničce, za chvíli jsem tady.

monika03
26. kvě 2010

@salu já jsem ráda- jen i ta dr. z toho byla krapet zaskočená. 😀

sarri
26. kvě 2010

@monika03

- hlavně žáky s poruchami chování - kriminálníky a potencionální kriminálníky
- špunty zatím nemám, ale občas bobky vypnu na vysílačce, když moc povídají po ránu

monika03
26. kvě 2010

@sarri tak to už se nedivím- to musí být asi hodně vyčerpávající! 😝 Takže vlastně mateřská s dvojčátky je pro tebe procházka růžovou zahradou. 😀

sarri
26. kvě 2010

@monika03 😎 puberty se teda děsím - se mnou to práskalo ode zdi ke zdi a mít to dvojmo 😝