icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

basina
8. čer 2010

@basina Jojo, určitě to tak bude. Nejde, aby jedno miminko mělo tolik starostí hned po narození. Neboj, dobře to dopadne... A jak se tohle mimčo v bříšku projevuje? Je aktivnější, nebo lenivější než áčko?

basina
8. čer 2010

@monika.tdm Už blbnu, dala jsem odpvoědět sama sobě, ale jasné, bylo to určené tobě!!

monika.tdm
8. čer 2010

@basina jasne!!! No jsem rada, ze jsem personal Bulovky, protoze ortopedi na Bulovce jsou prej na to nejlepsi!!! Tak aspon nejaka vyhoda!!!!

salu
8. čer 2010

@betina ty jo Beti, kluci 🙂 tak vám se zadařilo, když máte už Verunku. blahopřeju.
na UTZ srdíček jsem byla 2x a nic neplatila.

salu
8. čer 2010

***ČEKATELKY***

SALU - 29. července - dvojvaječné holčičky
PANKACA - ??????
MONIKA.TDM - 18. srpna - dvojvaječné, ???
VLCKULKA - 22. srpna - dvojvaječné holčičky
BASINA - 28. srpna - chlapeček a holčička
MONIKA03 - 30. srpna - dvojvaječné, ???
MRKVICKA28 - 7. září - jednovaječná dvojčata a trojče
ZKA - 15. října - asi holčičky ???
ALSOU - 17. října - dvojvaječná, ???
PAVCAHOLA - 23. října - holčička a kluk
BETINA - 24. října - kluci
PROVAZEK - 24. října -
TULANEK - 25. října - holčičky
BROUKB - 27. října - chlapeček a holčička
KAFICKO - 5. listopadu -
CEPECEK - 6. listopadu - dvojvaječná - necháme se překvapit co je v bříšku
BLER - 17. listopadu -
BEATRICE7 - 29. listopadu - dvojvaječná, ???
SARIK1 - 1. prosince -
FIALLINKA - 14. prosince -

salu
8. čer 2010

@pavcahola blahopřeju a tiše závidím 🙂

monika03
8. čer 2010

Moni- to je mi moc líto, ale určitě bude miminko v dobrých rukou a vše dopadne na výbornou! 😉
Pavcahola- gratuluji k párečku a Beti Tobě ke klučíkům!!! 🙂

salu
8. čer 2010

@monika.tdm všechno, co se týká našich miminek a nemocí je pro nás bolestivé a nejraději bychom si to s těmi drobečky vyměnili. dnešní věda je snad už o kousek dál a určitě vám pomůžou. snad i to vědomí, že už to víš teď a nedozvíš se to až po porodu, ti pomůže si najít informace a trochu se na celou situci "připravit". Jsi silná ženská a určitě to zvládnete. Tvoje miminko bojuje celou dobu v bříšku a určitě bude bojovat i potom. Je mi to moc líto, ale musíme věřit!

salu
8. čer 2010

@monika03 a tobě blahopřejeme k čemu 😀 😀 😀

monika03
8. čer 2010

Salu- k dvojčátkům!? 😀 😀 😀

salu
8. čer 2010

@monika03 to jsem ale babice, viď. 😝 jedu pro Áňu, tak zatím pááááááá

monika03
8. čer 2010

Salu- 😀 pa a pozdrav ji! 😉

monika.tdm
8. čer 2010

holky diky moc!!!! 😉

tetraska
8. čer 2010

ahoj,teď čekám jednoho mrňouse,ale jsem zde z důvodu,že mám už doma 10 měsíců stará dvojčata 😉

beatrice7
8. čer 2010

Ahojky holky 🙂 Taky umíráte v tom vedru ? Je to děs... Dneska jsem byla u dr, ten mi řekl, že dělohu mám jak v pátém měsíci ( jsem ve čtvrtém ) 😎

Na ty tripple testy přece jenom jdu. Prý se u toho dělá i utz... Absolvovala jste to taky některá ? Já myslela, že to je jenom odběr krve.

salu
8. čer 2010

@tetraska vítej u nás. tys to vzala fofrem 🙂

salu
8. čer 2010

@tetraska maminy s dvojčátky jsou v diskuzi dvojcatka 2009/2010
https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/dvojcatk...

ale i my jsme rády, pokud nám poradíš a řekneš svoje zkušenosti z období těhu a porodu !!!! 🙂

salu
8. čer 2010

@beatrice7 umírám! hlavně ty nohy už mě neunesou 🙂 já byla na tripple bez UTZ, ale nechodila jsem do žádného spec. centra

tetraska
8. čer 2010

já si na těhotenství s dvojčaty nemůžu stěžovat,přibrala jsem 5 kilo a dokonce tejden před tím než jsem šla rodit jsem se vydala na 5 a půl kilometrů dlouhou tůru 🙂 ...no ale taky jsem šla rodit ve 29.tt 🙂

salu
8. čer 2010

@tetraska tak těch 5 kg zní krásně, ale jak to zvládli kluci ten 29tt ???

zuzka72
8. čer 2010

tetras-tak to je síla-5kg, já přibrala 10,5 a rodila v 39tt. 😉

tetraska
8. čer 2010

salu: musím říct,že 5kilo nahoře bylo super a kluci to zmákli báječně,doktoři tvrdili,že byli i dost velcí na 29týden-Samík měl 1200g a 40cm a Kryštůfek 1470g 41cm 🙂 ,byla jen málá komplikace,že Kryštof měl plíce plný plod.vody takže šel na den na přístroj,ale pak šlo vše úžasně za měsíc jsme šli domů s 2020g a 2080g... 🙂

monika.tdm
8. čer 2010

V Praglu je bouřka, krasne se dycha, hura!!!!! 🙂

monika.tdm
9. čer 2010

Hezky den vsem!!!!!! To uz lezite zase na slunicku???? 😉

monika03
9. čer 2010

Moni vypadá to tu tak, že? 😉 Je zase nesnesitelné horko a já se psychicky připravuju na ty testy cukrovky! 😝

monika.tdm
9. čer 2010

@monika03 Neboj da se to!!!! Akorat ja si potom musela vzit pankreolan, protoze mi ta glukosa furt visela v zaludku a nemohla jsem ji ztravit!!!

monika.tdm
9. čer 2010

@monika03 Jo a hlavne nerikej, ze ji mel nekdo v rodine, nebo te budou zkoumat!!!! Ja jsem dedecka zaprela a ten si pichal insulin 4 krat denne!!! 😉

monika.tdm
9. čer 2010

http://ona.idnes.cz/tehotne-bojuji-o-sve-misto-...

Me to prinde prehnane???? Stal tam nekdo z vas???? 😉

monika03
9. čer 2010

Tak to je masakr!!!!
Jinak teda dám na rady tvé a dr. Plzáka- zatloukat...... 😀 U nás teda cukrovka byla, ale jen v lehčí formě. Fuj- při představě co do mě zítra nalijí je mi blivno už teď!!!!! ☹

monika.tdm
9. čer 2010

@monika03 Jdi brzy rano, protoze v tomhle vedru nepit vodu a jen glukosu!!! ☹