icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

monika03
11. čer 2010

beatrice7- jééé tak to gratuluji a přeji vše nej!!!! Hlavně zdravíčko a čilé mimísky. 😉 Bohužel já neporadím- bo mám zavařenou makovici. Já bych v tomhle počasí jim dala tak max ty jahody se zmrzkou! 😀

monika03
11. čer 2010

l1u1c1i - tak jako všechny- budeš muset!!! 😀

beatrice7
11. čer 2010

@l1u1c1i , mě doktoři tři měsíce tvrdili, že mám jedno. To pak bylo překvápko 😉

provazek
11. čer 2010

@monika03
Nevydržel ☹ škoda ... taky jsem si říkala počkat pár minut, tak by se třeba malý umodřilo. No nic, asi Mudr. spěchal na oběd 😀

beatrice7
11. čer 2010

@monika03 , jak to, že nemáš aktivní funkci odpověz ? 😉

provazek
11. čer 2010

@l1u1c1i Také gratuluju.. To se opravdu jen tak nevidí. Tak hlavně at jste všichni tři v pořádku 🙂

beatrice7
11. čer 2010

@monika03 díky moc 🙂 Holky, můžu se zeptat kolik vám je ? Mně právě už 35.... 😎

l1u1c1i
11. čer 2010

já se hlavně bojím toho obr bříška a zda je pak vůbec unesu ☹

provazek
11. čer 2010

@beatrice7 mě je 26.

beatrice7
11. čer 2010

Ty jo, neříkejte mi, že jsem tady nejstarší 😉

beatrice7
11. čer 2010

@l1u1c1i to já taky... jsem ve čtvrtém měsíci, dr. mi teď na kontrole řekl, že dělohu mám jak v pátém měsíci, že prý hezky roste.... 😕 Já mám pocit, že prasknu už teď. Hlavně po jídle. Nesmím nic jíst, max. pít 😉 😀

monika03
11. čer 2010

beatrice7- nevím proč mi to přestalo samo od sebe fungovat. Nejde mi to na žádném pc. ☹ Jo a je mi 30.

l1u1c1i
11. čer 2010

beatrice - mě je zatím pořád blbě, takže moc nejím, ale to pak doženu 🙂
Kolik jsi zatím přibrala?

monika03
11. čer 2010

Holky a s tím bříškem bude už jen hůř!!! 😀 😀 😀 Včera jsem chodila po městě jak raněný tučňák! 😝

alsou
11. čer 2010

Ahoj holky 😎
Dočítat vás nebudu. Byla jsem tu naposledy na straně 600.
Mě bude v červenci 31 let. A břicho mám taky strašně veliký. 😢 Jsem malá tak to ještě zkresluje. No mohla bych se srovnávat s některýma holkama před porodem 😀

beatrice7
11. čer 2010

@l1u1c1i , 3 kg... ach jo. Víš, já ani ty chutě moc nemám, ani hlad, jako minule v těhu, ale přesto váha stoupá... myslela jsem si, že to půjde nahoru až v tom druhém a třetím trimestru ☹ Jinak bříško mám fakt už teď jako v 6. měsíci.......bože

beatrice7
11. čer 2010

@monika03 raněný tučňák ! 😀 😀 to je dobrý.

l1u1c1i
11. čer 2010

3 kg to nic není. Někdo přibírá dříve a někdo později. Škoda, že nemáš ve fotoblogu fofo s bříškem.

beatrice7
11. čer 2010

Holky, konečně nám dorazil ten Angel sounds... je to super, přítel je z toho nadšený. Srdíčka tlučou, akorát pokaždý někde jinde 🙂 A taky slyším ty pohyby a " švihání" pupeční šňůrou, fakt dobrý 🙂

beatrice7
11. čer 2010

@l1u1c1i , no říkala jsem si, že je to trošku divný tam dávat fotky s bříškem, ale tady to má snad každá... tak asi změním názor 😉 A co ty ? Taky nemáš vyplněný termín a že čekáš miminko 😉

beatrice7
11. čer 2010

@l1u1c1i vlastně máš, nedívala jsem se do fotoblogu, jen u ikonky... 🙂

l1u1c1i
11. čer 2010

bearice7 -dneska jsem si to chtěla přepsat (snaží se) na že čekáme miminko-(a) ale nevím kde se to přepisuje. Termín ještě nemám, někdy v lednu 2011. V pondělí jedu k Apolináři na další UZ, jsem v 8tt.

beatrice7
11. čer 2010

@l1u1c1i v Nastavení, vyber Těhotenství a rodina, taky jsem to hledala. Já jsem registrovaná k porodu u Apolináře, jinak mám svého dr. Ty tam budeš chodit do rizikové poradny ?

monika03
11. čer 2010

beatrice7 - tak to je super, že se překvápko vydařilo! 😉 🙂

l1u1c1i
11. čer 2010

já ještě vůbec nevím, u Apolináře jsem v CARu a svého dr. mám v H.Počernicích. V pondělí by mi už měli dát propouštěcí zprávu a pak se uvidí dle rozhodnutí mého dr. Ještě jsem se chtěla zeptat- chodíš do práce nebo máš neschopenku?

beatrice7
11. čer 2010

Mám neschopenku, ze začátku jsem ji ani nechtěla, říkala jsem si, že to bude v pohodě, nebylo mi špatně, žádné mdloby a tak, ale teď jsem ráda že ji mám.V těch vedrech bych dojíždění do práce nezvládala, už teď mi trochu otékají nohy... Dr. mi ji napsal automaticky. A co ty ?

l1u1c1i
11. čer 2010

já mám neschopenku od dubna, kdy mi odsávali vajíčka. A jsem ráda, protože už třetí týden je mi blbě, jsem unavená a pořád bych jen spala.

beatrice7
11. čer 2010

@l1u1c1i to já taky, už od 10 března po odsátí vajíček.

beatrice7
11. čer 2010

@l1u1c1i a kolik vajuch jsi měla ?

l1u1c1i
11. čer 2010

celkem jich odebrali 9, 6 jich bylo použitelných a 4 se oplodnily. Dvě mi dali a jedno se zamrazilo.