Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀
vzhledem k tomu, že jsem byla na umělém oplodnění a ihned od začátku na neschopence, tak jsem to v práci byla nucena říci ihned, nejbližší rodině vcelku také hned, ale tomu zbytku jsem to vlastně ani neřekla, to už se chlubil táta a někteří to nevědí ani teď
Jen by byla prča, kdyby pak byla změna u mě! To by mi asi všichni přáli- za to, že jim nic nechci říct! 😀 Jinak mě baví to jak si typuje každý své a ptají se co kluci, holky, páreček. 😀
zrovna koukám, že u salu už je 35tt - to to letí, když si tak vzpomenu, že jsem manželovi do telefonu s brekotem oznamovala, že na testu jsou dvě čárky a najednou už jsem o půl roku dál a pár týdnů před porodem 😵
kočárek je tady 🙂 jdu to omrknout, ozvu se 🙂
Do mě též buší jedno mímo víc než druhé! 😉
@salu salu uz???? Uz volali ze jedou??? 🙂
to jsem ráda, že je to evidentně normál - když se mi zdá, že se nehýbou, tak je provokuji a pak začnu bláznit, zda je to normál a nejradši bych letěla k doktorovi 😅 Už aby byly holky venku nebo mi hrábne.
@monika.tdm nebo rovnou zvoni u dveri????
Tak je doma 🙂 Z barvy jsem fakt nadšená! Sporťák jsem z krabice netahala, ale pro malou ochutnávku jsem složila tu vložnou tašku.
Moni - pro tebe jsem vyfotila, jak se zafixuje ta vložná taška, přijde taková splasklá, ale pod podložkou jsou kovové pásky, které se roztáhnou a zafixují suchým zipem - tím drží vl. taška svůj tvar. Je fakt vysoká, na šířku užší - na zimu už budou muset do sporťáku.
Taška na kočárek EMITEX super - je veliká.
Ahoj holky tak změna včera jsme byly na ultrazvuku v Brně a čekáme dva klučíky. 🙂
***ČEKATELKY***
SALU - 29. července - dvojvaječné holčičky
MONIKA.TDM - 18. srpna - dvojvaječné, ???
VLCKULKA - 22. srpna - dvojvaječné holčičky
BASINA - 28. srpna - chlapeček a holčička
MONIKA03 - 30. srpna - dvojvaječné, ???
MRKVICKA28 - 7. září - jednovaječná dvojčata a trojče
ZKA - 15. října - asi holčičky ???
ALSOU - 17. října - dvojvaječná, ???
PAVCAHOLA - 23. října - kluci
BETINA - 24. října - kluci
PROVAZEK - 24. října -
TULANEK - 25. října - holčičky
BROUKB - 27. října - chlapeček a holčička
KAFICKO - 5. listopadu -
CEPECEK - 6. listopadu - dvojvaječná - necháme se překvapit co je v bříšku
BLER - 17. listopadu -
BEATRICE7 - 29. listopadu - dvojvaječná, ???
SARIK1 - 1. prosince -
FIALLINKA - 14. prosince -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* ROK 2011 *
GILOTEK - 9. ledna - dvojvaječná, ???
@beatrice7 vůbec se toho neboj. Není nijak křiklavá, fotila jsem to na denním světle - sluníčku. A koukám na fotku EW z prodejny a bude to podobná barvička.
ahoj holky, ja vam zavidim, ze uz vybirate kocarky. Taky me to tak za 20 tydnu ceka 🙂
@fiallinka jestli te to potesi, tak ja mam bricho uz ted a to jsem jeste o mesic mene nez ty. V praci to na me poznala sefka uz pred 14 dny a musela jsem ji to rict. Respektive me nechtela pustit k doktorce, at si zajdu az po sezone a kdyz jsem trvala na navsteve lekare, domyslela si to i s tim mym pupkem.
@lenca78 jj, mně taky břucho narostlo skoro hned 🙂, ostatně já tam mám velkou tukovou vrstvu i tak, ale jak se ty špeky vyboulily, je to mazec 🙂. Musím najít nějaké minulé fotky, ať to srovnám 🙂, i když horší to moc asi není - minule jsem byla nafouklá kvůli OHSS už od prvního dne těhu, teda skoro 🙂 a vypadala jsem jak tlusté prasátko hned.
@lenca78 jj, přesně tak to je, ty špeky lezou nahoru a ještě nejsou těhotenské, spíš vypadám megatlustá. Ale za chvilku už to bude hezčí, to jo... a pak si to pár týdnů užij, protože pak dosáhneš rozměrů obrovské koule a to je taky naprd 🙂. Půjdeš a lidi se budou otáčet, jestli náhodou neporodíš hrocha 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Holky já nechtěla vyslepičit, že jsem těhu- prosila jsem mojého, aby jsme vydrželi do 12tt. Ale to byl nadlidský výkon na Silvestra cca 4-5tt se rozhodl můj to všem vyprdolit- já měla strach! No tak jsem ho horko těžko ukecala na tohle ať drží jazyk za zuby- kupodivu se podařilo! Asi si ulevil jak pustil těhu do éteru! 😀