icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

monika.tdm
21. čer 2010

@monika03 Nazdar!!!! Jak bylo v Hodonine???? A kde ze to presne bydlis????? 😉

monika.tdm
21. čer 2010

@basina Tak jsem koukala my jdeme na utz 12.7. 8:30 😉

monika03
21. čer 2010

@monika.tdm - v Hodoníně je to vždycky fajn! To víš rodiště- všichni kamarádi a známí+ rodiče. 😉 No a teď ještě tak dva týdny bydlíme v Zábřeze na Moravě.

monika.tdm
21. čer 2010

@monika03 Sakra ja se tesila, ze udelame sraz dvojcatek ve sklepe a ty jsi se prestehovala od bobuli!!! 🙂

monika03
21. čer 2010

@monika.tdm no jo to by se mi taky líbilo! Ale já jsem z chudobnej rodiny- jak říká můj- ani vinný sklípek ani ropný vrt! 😀 Ale sraz by šel- mám super kamaráda co sklep má a moc dobré vínko do nás lije. Dokonce tam má i teď co jsem těhu takové, kterému říkáme- těhotenské a kojící a to je krásně slaďoučké takže poháreček to vždycky jistí! 😀

fiallinka
21. čer 2010

@cepecek a co ty srdíčka, už jsi byla podruhé?

@vlckulka tak se drž a nějak to tam vydrž...já jsem minule šla do nemocnice skoro stejně jako ty, 31+6, a to jsem neměla ani tvrdnutí břicha, jen čípek 1,5... a nakonec jsem i na víkendy byla doma, docela se to dalo... a to jsem z toho byla úplně mimo, že tam budu tak dlouho... je pravda, že toho ležení v klidu doma nedocílíš ☹

jinak HCG - já jsem měla poprvé 11. den po ET hcg 563, teď 14. den po ET 903 (při třídenní kultivaci), čili u obou případů jsem si podle tabulek našla, že to asi budou dvojky a byly...

basina
21. čer 2010

@monika03 stejný gynekolog - ultrazvukář - tak o tom bych si mohla nechat zdát 😉 Super, že je tomu alespoň u Vás! To jdeš v pátek až tak pozdě odpoledne? Já to mám hned ráno! A těhu kojící vínko bych si dala taky, to je dobré mít takového kámoše. A kam se ze Zábřehu stěhujete? To to taky necháváte na poslední chvilku, co? 😉
@monika.tdm škoda, mohly jsme jít spolu 🙂, když máme termíny blízko. Tak snad příště.

jitakl
21. čer 2010

Holky abych pravdu řekla mám v těch vaších rozhovorech trochu zmatek a ty názvy? pro mě španělská vesnice ale to jste měli asi taky že 😀

jara
21. čer 2010

Holky, a je tady nějaká z jižních Čech??

monika.tdm
21. čer 2010

@jitakl Meli!!! To vis ze jo!!! 😉 A to mam zdravku!!!

lenca78
21. čer 2010

@jitakl ja tomu taky zatim moc nerozumim, tady litaji nejaka cisla a ja ani nevim, jestli je to v tisicich nebo v cm nebo v litrech ci co 🙂 Ale asi to pochopim casem 🙂)

monika03
21. čer 2010

@basina - ano až tak pozdě, oni jsou v Brně do 19.00 tak jsem chtěla později, kdy je tam větší klid a když jsem se zeptala ke komu nás napsala tak jsem zajásala, když řekla, že zrovna k té co už jsme u ní byli. 🙂 Jinak stěhujem se do Oskavy- je to blízko Rýmařova, ale odsud taky kousek. Jo, my máme vše na poslední chvilku! 😀 Ale dřív jsme tu nic nenašli a tam se nám to chystá komplet vše nové, tak jsme kývli, že dva měsíce vydržíme.
Jinak nevím co se s mimčama děje, už druhým dnem se mi jedno z nich stěhuje asi někde pod žebra. 😀 No a ke všemu nastaly asi nějaké sourozenecké rozepře, protože mi přijde, že se navzájem melou. 😉

betina
21. čer 2010

Moni 😀 když jsem byla na 3D, tak se dr.smála, protože Mates dal do hlavy Honzíkovi a ten zase do žeber jemu 😀 tak říkala, jj, sourozenecký rozepře 😀

lita
21. čer 2010

@jara - ohledne hcg neboj, vypovidajici hodnota je z pozdejisho tt, ty jsi teprve 7tt, tudiz sve soucasne cislo vubec neber v potaz. Ty krevni testy na hct se delaji cca 12tt a jen v ohranicenem obdobi, jinak nemaji vypovidaci hodnotu.
Pokud pujdete na triply, tak pouze v tom samem zarizeni jako vam delaji NT screening, jinak vychazeji velmi nepresne hodnoty.

@gilotek - ja byla v Gennetu na obou screeningach nebo jak se to vubec sklonuje - screenincich mi zni desne 😀 A take na triplu. NT screening je mnohem presnejsi nez triply, proto se od nich upousti.

betina
21. čer 2010

gilotku, já tripply odmítla, vyšel mi dobře NT screening ve 12.týdnu a po konzultaci s dr.tak mi jen potvrdila, že u dvojčat by do toho taky nešla...ale jak říkám, zaplatpánbůh to dopadlo dobře, nevím, co bych dělala, kdyby ne.

monika03
21. čer 2010

@betina tak to je hezké- ale zase se nepřetvařují, že? 😀 To ti moji broučci řádí jak vzteklí a jak někdo položí ruku tak dělají, že tam nejsou. 😀
Holky já jsem podstoupila v screening ve12tt, i to NT+ z krve a můj doktor mi pak bez zeptání bral krev na ty triply, říkal jak píše Lita, že to musí poslat tam, kde jsem byla na NT+, ale taky mě varoval, že to nemusí u dvojčátek vyjít dobře. Týden strachu, ale naštěstí vše bylo v pořádku- v mém případě sedlo štěstí i na vola! 😀

monika.tdm
21. čer 2010

@monika03 No to ja mela NT na Karlaku sono Apolinar a tripple na Homolce!!!!

salu
21. čer 2010

@gilotek já na tripply taky šla a vyšly blbě. Neměla jsem žádné projasnění, nic z 12tt, takže průser ☹

salu
21. čer 2010

úprava u Lenca78

***ČEKATELKY***

SALU - 29. července - dvojvaječné holčičky
MONIKA.TDM - 18. srpna - dvojvaječné, ???
VLCKULKA - 22. srpna - dvojvaječné holčičky
BASINA - 28. srpna - chlapeček a holčička
MONIKA03 - 30. srpna - dvojvaječné, ???
MRKVICKA28 - 7. září - jednovaječná dvojčata a trojče
ZKA - 15. října - asi holčičky ???
ALSOU - 17. října - dvojvaječná, ???
PAVCAHOLA - 23. října - kluci
BETINA - 24. října - kluci
PROVAZEK - 24. října -
TULANEK - 25. října - holčičky
BROUKB - 27. října - chlapeček a holčička
KAFICKO - 5. listopadu -
CEPECEK - 6. listopadu - dvojvaječná - necháme se překvapit co je v bříšku
BLER - 17. listopadu -
BEATRICE7 - 29. listopadu - dvojvaječná, ???
SARIK1 - 1. prosince -
FIALLINKA - 14. prosince -
BUBISEK - 16. prosince - jednovaječná, ???

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* ROK 2011 *

ANNAMAT9 - 8. ledna -
GILOTEK - 9. ledna - dvojvaječná, ???
JITAKL - 9. ledna -
LENCA78 - 9. ledna -
JARA - 11. února -

sarik1
21. čer 2010

Ahoj Salu, chci se zeptat, ty máš ten kočárek bumbleride indie twin?

salu
21. čer 2010

@sarik1 jo jo- barva vita

sarik1
21. čer 2010

A mohla bych mít prosbičku.... 🙂

monika03
21. čer 2010

@monika.tdm tak to je blbé- fakt se má dělat vše na jednom místě!!!!
@salu ale u tebe se už podle všech UTZ ví, že buchtiny jsou zdravé a že nám je za chviličku ukážeš! 😉

salu
21. čer 2010

@sarik1 no zkus to 🙂

salu
21. čer 2010

@monika03 čauky cestovatelko 😎 no snad to všechno dopadne dobře, ještě máme před sebou císaře 😝

sarik1
21. čer 2010

@salu máš to v poště 🙂

monika03
21. čer 2010

@salu no nazdárek! 😀 Neboj vše bude v pohodě!!! 😀

salu
21. čer 2010

@monika03 mám bobany, fakt. asi bych si je tam nejraději nechala pořád 😀

monika03
21. čer 2010

@salu tak to zkus, ale myslím, že se ráda zbavíš oteklých kotníčků a pandírka! 🙂 Ale popravdě na mě též občas dolehne hrůza z toho co a jak se bude dít! ☹

fiallinka
21. čer 2010

holky, které nerozumíte číslům a zkratkám - tož hádám, že máte z většiny děti přirozeně a tak buďte rádi, že těm pitomým zkratkám nerozumíte 🙂...

jinak triply jsou samy o sobě naprd, ale je tam jedna hodnota krve, která se nedá odebrat ve 12. týdnu, ale právě až později, a ta detekuje přítomnost vad neurální trubice... a právě proto prý nejpřesnější screening je ten integrovaný, kdy se jde na NT+ a ještě na triply, ale oni z nich zhodnotí jen to, co potřebujou a to vše na certifikovaném pracovišti, jinak to nemá cenu...

jinak na ty triply jdu ve čtvrtek a pak mám volat do Predika a objednají mne na ten velký ultrazvuk, jsem posraná strachy (omlouvám se za ten výraz, ale fakt to nejde jinak říct)...