icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

j.cien
28. čer 2010

@salu Ahojky vsem 😵 a tobe Salu preji klidnou nocku ve spitale a at ti vse dobre dopadne 😵 !

salu
28. čer 2010

@j.cien díky díky. už se spí špatně ☹ a pořád v hlavě řeším toho císaře - bojím bojím 😝

monika03
28. čer 2010

Já beru magnézko kvůli čípku a křečím cca od 20tt. No a postýlky budu pořizovat určitě dvě, chci aby mělo každé miminko svou, aby se nerušily.

j.cien
28. čer 2010

@salu Cisare samotneho se fakt neboj!!!Je to rychlovka a neboli to!!Pak ti daji neco od bolesti a druhy den je potom kruchy...aspon ja trpela jako kun...ale samotny cisar je v pohode a treba to sneses tak skvele,jako treba Zuzka-ta byla uplne v poho!Ja jsem na tom byla pak blbe...nedali mi 48hod nic jist a byla jsem slaba jak moucha...pak mi otekly fest nohy a dostala jsem sileny prujem..takze jsem tech +22kg nechala ve spitale...
Ale samotneho cisare se opravdu neboj!!!

salu
29. čer 2010

@monika03 ahoj Moni, tak co nového v rozhodování s kočárkem?

Otoky se bohužel zhoršují, asi i tím vedrem, váha tím pádem leze nahoru a doktorovi se to moc nelíbí, tak nevím. Čekám, že řeknou, tak to ukončíme ...... dneska se tady rodí další dvojky, holka 21 let ..... prostě fičák.

monika03
29. čer 2010

@salu ahoj!!! Tak to vypadá, že půjdeme do toho DANNY SPORT 2010 TWIN. Zkusím ho objednat- už mám z toho hlavu jako pátrací balón! Ten EW mě popravdě vzhledově nezaujal a jediný co mi padl do oka je ještě TWINNER TWIST DUO, ale to by jsme se s autosedačkama a vším okolo vyšplhali taky přes třicítku.
Otoky mi též stále pokračují, i když včera jak jsem ležela to bylo o něco málo lepší. Ale dnes jsem se jen trošku pomotala po bytě a už jsou nateklé. S tou váhou mě děsíš!!! Bojím se co teda řekne dr. mě- zatím mlčí, ale očekávám nějakou reakci velmi brzo!

salu
29. čer 2010

@monika03 Ten Danny je fakt super. A jakou barvu? No hele, nemocniční strava stojí fakt za prd, občas zobnu jogurt nebo buchtu, co mi přinesou a váha jde každý den o 0,5 kg. to není jídlem ani dětma. Jsem fakt zvědavá, kolik vody ze mě pak odejde. Důležité je, abys neměla bílkovinu v moči a vysoký tlak.

monika03
29. čer 2010

@salu http://www.dvojcatka.cz/detail.php?zbozi=2090268 tak nejvíc nám padla do oka ta 070.
Tlak mívám zatím v pohodě a moč taky tak uvidíme. Mě ta váha taky letí šíleným tempem nahoru- děsí mě kde se to až zastaví! 😝

salu
29. čer 2010

@monika03 takže barva neutrální 😀 Ale to není ten široký, tehle normálně projede, má 78 cm. tak dobrý.

cepecek
29. čer 2010

Ahoj,
tak jsem dneska byla na té kardilogii s miminkama - a dopadla jsem jak sedláci u Chlumce. Stále jeden parametr je neměřitelný , tak zítra nástup na dětské kardio do Brna - tam mi prý řeknou víc a domluví se co a jak dál. Takže nevím nic a mám hrozný strach.......

salu
29. čer 2010

@monika03 Jukni k pí Valo rovnou i do bazárku, třeba tě tam něco zaujme. Mě to vlastně i měsíc blokovala a poslala rovnou s kočárkem.

http://www.dvojcatka.cz/katalog.php?typ=3375

salu
29. čer 2010

@cepecek to ještě nic neznamená !!!!!! tak tě zkouknou a bude to OK. neboj!

monika03
29. čer 2010

@salu no jo ty Kolombo- ty si nedáš pokoj. Ještě se nám líbila ta zelená, ale mám strach, že bude moc křiklavá. No a do této by se mi líbily takové světlé krémové deky co jsem někde viděla a už nevím kde. 😀 Jo tenhle je úzký- dveře jsme si kvůli Bumblu objednali 80 tak jsem se už teď musela podřídit.

monika03
29. čer 2010

@cepecek nedělej unáhlené závěry a zbytečně se dopředu nestresuj! Uvidíš vše bude dobrý- musí!!!! 😉

salu
29. čer 2010

@monika03 tak když se budeme držet té neutrální, tak mě se líbí i

http://www.dvojcatka.cz/detail.php?zbozi=2090257

Ta úpně zelená je moc křiklavá.

monika03
29. čer 2010

@salu taky hezká!!! 😉 Ale asi to objednám na této adrese http://www.detskyraj.cz/zbozi/9323-dara-dorjan-... samozřejmě bych tam první zavolala- už je to tam komplet + slunečníky. Zdají se mi i trošku jiné barvičky- tak nevím jestli už mi nehrabe!

salu
29. čer 2010

@monika03 Tak to je super akce. jdi do toho. Možná budeš chvíli čekat na ušití barvičky. Barvy jsou tam stejné, jenom jak je tam pohled pouze z boku, tak to klame.

monika03
29. čer 2010

@salu vždyť to říkám- hrabe mi!!!! Jen mě štve, že ty slunečníky nemají ve všech barvách- nevím jakou vybrat!?

salu
29. čer 2010

@monika03 pokud půjdete do toho odstínu 70 - takl by to právě mohl barevný slunečník "oživit". Růžovou ne, to je jasný 😀 , tak tu zelenou 24 nebo modrou 25. A jelikož jsme rybičky, tak 25 😉

monika03
29. čer 2010

@salu no mě se právě zdá ta 25 k té barvě hodně tmavá (no a ke všemu tam píšou, že je to tmavě fialová)- spíš bych se přikláněla asi k té 35- právě možná k tomu oživení. Mám strach, že i ta zelená sice se mi líbí by k tomu byla moc tmavá.

salu
29. čer 2010

@monika03 aha, to není modrá, tak tu fialovou 35, opravdu tam moc velký výběr není ☹

monika.tdm
29. čer 2010

Nazdarek holky!!!! Tak salu jeste nic???? Preji ti aby jsi tam nebyla dlouho, protoze to asi zacina byt nuda co??? Jeste ze mas PC!!!! 😉

salu
29. čer 2010

@monika.tdm nuda sice je, ale víš jak, buď budou holky v bříšku čekat se mnou, nebo se narodí a stejně tady budeme, protože budou menší. Takže časově je to +/- stejné. a když se jim tam daří, tak já to už těch pár dní vydržím 😉

monika.tdm
29. čer 2010

@monika03
@salu Nechci vam do toho kecat, kdyz jsi tak hezky povidate!!!!!! 😀 Ale me byl slunecnik rozmluven, protoze kocar pro dvojky je siroky a jeste slunecnik tak to je potom tank a prej to vadi pri chozeni po chodnikach, tak nevim!!!

monika.tdm
29. čer 2010

@salu Jestli budou dobre papat tak pujdete domu, co by tam s vami delali!!! 🙂

salu
29. čer 2010

@monika.tdm ale Monča je má k tomu zdarma 😀 a na zahradě to využije. Já je ke svýmu zatím pořízené nemám.

salu
29. čer 2010

@monika.tdm já vím, ale aby měli sílu tahat. flaška teče, ale já chci kojit.

monika03
29. čer 2010

@monika.tdm čauves! No jo tak nám do toho teda nekecej!!!! 😀 😀 😀 Ne, dělám si samo srandu- slunečníky jsou gratis a někde na zahradě jak píše Salu se šiknou. 😉
A mimochodem už to prdím- děj se vůle boží- odesláno!!!!! 😝

alsou
29. čer 2010

Ahoj holky,
my budem mít taky dvě postýlky v ložnici (snad se tam vejdou 😀 ) a jednu v obýváku.

salu jen vydržte co nejdýl máš pravdu každý den dobrý. 😀 😝

alsou
29. čer 2010

Zítra jedu na 3D ultrazvuk, tak snad bude vše dobrý a já si povezu domů povedený DVD. Už se těším 😀 a zároveň se bojím, aby bylo vše OK ( no to máme všichni stejné )
Tak pak písnu co vlastně cekáme a jak jsem dopadla.
Monika03 pěkný kočárek možná se budu trochu opičit musím to probrat s manžou 😀 Jen jsem pro veselejší barvy, ale já jsem ulítlá - miluju barvičky 😀 😎