icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

jitakl
2. črc 2010

Ahojka holky zdravím a v rychlosti jen píši co se s námi děje začala jsem krvácet takže jsem uvázaná jen na lůžko. Pan doktor nás pustil domů ale musela jsem mu slíbit že budu jen ležet takže se o mě stará manžel.....Jinak miminka jsou v pořádku snad bude zase líp a zase budu moci alespon trochu chodit. Jinak na všechny moc myslím opatrujte se tady a já se zase ozvu až budu moct

anevin
2. črc 2010

Ahoj.Mohla bych se prosím zeptat jaké hodnoty hcg jste měli.Jsem 13 den po ket a mam hodnotu 708,Na sono jdu až 9,7.Vůbec by mi nevadily dvojčátka. 🙂

monika.tdm
2. črc 2010

@anevin Ahoj!!! Neco malo pres 200!!! 12 den!!! 😉

fiallinka
2. črc 2010

@anevin já poprvé 11 den 567 a podruhé 14. den 903 - ale hodně záleží, jak staré embrouše ti vkládali. U mně to byli třídenní, ty moje hodnoty jsou "průměrné" na dvojčata...

beatrice7
2. črc 2010

@alsou tak to ti taky moc gratuluju 🙂 Já už jednoho kluka mám, taky jsem chtěla holčičku, přítel kluka, tak má každý to co chtěl 🙂

cepecek
2. črc 2010

@anevin - já jsem měla 14 den po KETU 398 jednotek a všichni mě přesvětčovali, že je to jedno mimi a jeké pak bylo překvápko 🙂 Držím palečky, ať ti to dopadne, tak jak si přeješ 🙂

monika03
2. črc 2010

Holky zpráva od Salu!!!!!!
Dnes 2.7.2010 se nám ve 12.48 narodila Barunka 2,26/ 45- celá maminka a ve 12,49 Eliška 2,49/45- celý táta. Vše v pořádku.

fiallinka
2. črc 2010

@monika03 jůůůůůůů

eirin
2. črc 2010

Moc Salu gratuluji k holčičkám 😵 😵 😵

monika03
2. črc 2010

Krásné, že???? 🙂 Ale další co nám prchne do kojenců.... ☹

beatrice7
2. črc 2010

Jé, tak to je paráda ! 🙂 Hlavně že je všechno v pořádku 🙂

beatrice7
2. črc 2010

Moni, jaký kočárek to nakonec bude ? Dorjan ?

monika03
2. črc 2010

Jinak dnes jsem byla na velkém UTZ v Brně- vše v pořádku! Mimi A váha 1,7kg a mimi B 1,55kg obě KP.

monika03
2. črc 2010

@beatrice7 ano ten- teda doufám, je objednaný tak snad bude. 😉

beatrice7
2. črc 2010

@monika03 samé skvělé zprávy 🙂 Mně čeká velký utz 16.7, tak se těším až je zase uvidím 😉

beatrice7
2. črc 2010

@monika03 Neuvažovali jste o Teutonii ?

beatrice7
2. črc 2010

My o tomhle kočárku uvažujeme, líbí se nám, je to německá výroba, ale trochu mi vadí že má jednu střechu...

monika03
2. črc 2010

@beatrice7 tomu věřím je to super! Ale mimi A jsme moc neviděli, protože je natočené obličejíčkem dovnitř a mimi B zase cvičilo obličejík si schovávalo nožičkou- stehení kost si drželo ručičkou před ním! 😀

monika03
2. črc 2010

@beatrice7 ani ne- mě docela padl do oka tenhle! On má střechy dvě. http://www.detskyraj.cz/zbozi/9322-dara-dorjan-...

beatrice7
2. črc 2010

@monika03 zlatíčka...shovávali se před váma 🙂

beatrice7
2. črc 2010

@monika03 Jo, zítra máme v plánu se tam podívat, je to kousíček od nás a ještě jsme tam nebyli. Doufám, že tam budou mít těch kočárků víc, aby se to dalo porovnat. Ne jako v Malvíkovi - bombastická reklama a skutek utekl... 😒 Neviděli jsme tam ani jeden dojčecí kočárek. Ale aspoň ty zavinovačky jsme od nich dostali - to potěšilo.

beatrice7
2. črc 2010

Ne dojčecí ale dvojčecí 😉

monika03
2. črc 2010

@beatrice7 😀 😀 😀
Mě Malvík nakrkl s tím Bumblem- pořád posílali emaily, že je obj. a už věděli, že nebudou a nic nedali vědět! Kdybych nezavolala tak čekám doteď. 😠

monika03
2. črc 2010

No nic jdu na kutě!!! Dobrou noc. 😉

beatrice7
2. črc 2010

@monika03 to naštve. Ono záleží hodně na chování těch prodavaček - my jsme na placení čekali asi 10 min, nikdo si nás nevšímal i když to bylo evidentní že chceme platit. Pak přišla nějaká paní, ani se neomluvila, naházela ty věci do tašky, zaplatili jsme a odešli. Žádné příště už nebude...

beatrice7
2. črc 2010

@monika03 dobrou, jdu taky.

gilotek
3. črc 2010

Dobré ráno všem 🙂

SALU obrovská gratulace k holčičkám 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 Až jsem z toho nějak naměkko 😀

monika.tdm
3. črc 2010

@monika03 Tak to je super!!!! Sakra to znamena, ze jsem v tabulce prvni na rade, no hruza!!!! Bojim bojim!!!!

monika03
3. črc 2010

@monika.tdm no jo rázem vedeš!!! 😀

monika03
3. črc 2010

Salu moc děkuje za gratulace i pozdravy. Taky moc zdraví!!!! Dostává injekce od bolesti. Ale holky jsou šikulky- už obě tahají z prsu!!! 😵