icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

bejatka333
3. lis 2010

@kanegoo - tady jsem našla 2 přenosné tašky k bumbleridkům 🙂
http://dvojcata.cz/node/679202

kanegoo
3. lis 2010

@atreides Hm, tak do Prahy to máme hodně daleko ☹
A ty korby a tašky na Bumle - tam píšou, že jsou na 2010 a ten použitý Lava je asi 2009, ne?

atreides
3. lis 2010

@kanegoo ale to jde i poštou

atreides
3. lis 2010

@kanegoo jj použitý je 2009, to ti ani nevím jeslti to má nějaký spešl systém, to se chce zeptat někoho kdo tomu rozumí 😒

bejatka333
3. lis 2010

@eshta - jeee děkuji za odkaz na ty křestní jména 😉 A po tom císaři - kolik balíků porodnických vložek jsi spotřebovala? (přemýšlím, kolik balíků si zabalit do porodnice) 😉

eshta
3. lis 2010

@bejatka333 Tak mám tuhle odsávačku
http://www.detskydum.cz/detail/medela-odsvaka-m...
Úplně mi stačí..

A jestli někdo bude krmit z lahviček nebo stříkačkou ze začátku jako já, tak určitě oporučuju sterilizátor do mikrovlnky. Dá se sehnat i kolem 400kč a je to opravdu úspora času a práce. Já vyvařuju i v noci po každým krmení jak odsávačku tak i ty mini lahvičky ve kterých ohřívám mlíčko a stříkačky, tak to vždy jen šupnu do mikrovlnky a můžu jít spinkat..

kanegoo
3. lis 2010

@eshta Tak jsem mrkla na ten odkaz - jméno Rafaela nosí 19 obyvatel, jméno Karim 99 obyvatel ČR. 😀
Přitom Rafaela je u Knappové a Karim ne 🙂
Isabela jen 282 obyvatel.. Ty počty mi moc nesedí, hlavně u Isabely. Těch musí být víc, ne?

eshta
3. lis 2010

@bejatka333 Nám u Apolináře v Praze dali každýmu jeden velkej balík a kdybych si asi řekla, tak by mi dali ještě jeden. A ty vložky používám doteď. Pak jsem si koupila ještě 3balíčky vložek od Hartmanna a kdyžtak pak dokoupím. Ale fakt nevím...po spontánním porodu se krvácí víc, ale po císaři samozřejmě očistky taky odcházejí..

atreides
3. lis 2010

@kanegoo tak to je docela dobrý s těmi jmény 😅 😀

kanegoo
3. lis 2010

@bejatka333 Já beru jeden. Když, tak mi někdo dokoupí, dole v nemocnici je Samaritán a prý jsou bezva ty Babtist vložky (či tak nějak podobně se jmenují).

eshta
3. lis 2010

@kanegoo Ale mělo by to tu sedět..hlavně s těmahle jménama si můžeš být jistá, že tě z matriky nevyrazej..
Já o tomhle vůbec při prvním porodu nevěděla. Karima jsem chtěla a pak jsem se náhodou před porodem zakecala s nějakou maminkou v Ikee a ta mi řekla, že ležela s paní na pokoji, která porodila Karima. Tak jsem to neřešila, myslela jsem, že jakýkoli jméno dáš, tak ti ho schválej 😕 😕
Knappová je koza 😠 , ale holt je to jediná znalkyně u nás 😒

atreides
3. lis 2010

@kanegoo z mých třech dětí má největší počet 😀

kanegoo
3. lis 2010

@eshta Tak jestli je tak stará a jediná, tak brzy nebude žádná znalkyně a budeš moct dát, co chceš 😀
A co tak úžasného na těch jménech posuzuje, že je jediná znalkyně?

eshta
3. lis 2010

@kanegoo 😀 😀 😀 to je fakt 😀 😀 ale já teda nevím, jestli to pak ještě využiju - jestli ještě ňáký porody do budoucna plánuju 😕 😕 to by mě asi všichni pěkně hnali😅 😅

kanegoo
3. lis 2010

@eshta Ještě přece holčičku!!!! 😉

atreides
3. lis 2010

@kanegoo aby neskončila u dalších dvou kluků 😅

eshta
3. lis 2010

@kanegoo Pokuď se jedná o vysloveně cizokrajný jméno, tak hledá původ jména, v jaké zemi se používá a jeho správnou psanou formu. No a pak schvaluje variace jmen - to asi taky na základě těchto jmen používaných v cizině..
ale nechápu proč je jediná znalkyně, ale je 😕 😕

bejatka333
3. lis 2010

@eshta, @atreides, @kanegoo -mí známí měli 2 holčičky a chtěli do třetice klučíka 🙂 No a dr. jim řekl, že čekají trojčátka 😀 Tak mají úplný babinec, 6 ženských v jednom domě 😉 Prý nejlepší antikoncepce 😝

atreides
3. lis 2010

@bejatka333 😲 😲 😅 😅 😀 😀 😀 tak to je mazeeeeeeeeeec

eshta
3. lis 2010

@kanegoo
@atreides No teda holky, při mým štěstí by to byli další 2klucí 😅 😅
Ne, ne, dělám si srandu - ani jednoho z těch mejch kluků bych nevyměnila ani za nic 🙂
ale holčička by byla taková pěkná sladká tečka, to je fakt 🙂
S manželem jsme si řekli, že tohle téma ještě necháme otevřený a za takovejch 5let uvidíme 🙂 ale pokuď mi jsou souzený jenom kluci, tak to tak prostě má být 🙂

kanegoo
3. lis 2010

@bejatka333 Ježíš, tak to by mě asi šlehlo! 😀

atreides
3. lis 2010

@eshta bereš to moc dobře 😉
mě by zase nevadily tři holky 😅

eshta
3. lis 2010

@bejatka333 Kámoška ležela v porodnici na rizikovým s paní, co měla jednoho kluka doma a čekala trojčátka kluky 😅 😅 😅

mikii
3. lis 2010

Holky já dneska než vás dočtu,tak tu je zase tolik příspěvků. A to se mi jeden smazal. Už nemám sílu to psát znovu.
Takže jdu radši do hajan.

atreides
3. lis 2010

@mikii tak dobrou noc a ráno za čerstva 😉

atreides
3. lis 2010

@eshta taky mazec, jak mi najednou ty dvojčata přijdou úplně v pohodě 😅

eshta
3. lis 2010

@mikii 😀 😀
já jdu taky, páč za chvíli krmíme a pak zase a zase a zase.... 😅 😅 😅

majka07
3. lis 2010

@bejatka333 😀 😀 😀 😀

atreides
3. lis 2010

@eshta ještě napiš, jak se mezitím zase zase vyspíš vyspíš vyspíš 😅 dobrou noc 😵