Čekáme dvojčata
Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀
Já jsem taky pro přesun.. 🙂
mám všechny děti nakrmený a v postýlkách, tak jdu taky zalehnout 🙂
omlouvám se za vpadnutí 🙂 jdu pogratulovat chrobi k párečku 😵 😵 😵 😵
Ať vám všem krásně rostou bříška a mimískům se daří co nejdéle, musí to být náročný nosit dvojky 😵 🤐 😵
Holky, takže tohle je definitivní a hromadný přesun? Aby pak část nezůstala tady a část neodešla 😒
Ahoj holky bude někdo z Vás rodit v Praze v Krči????Nebo má někdo zkušenost s porodnicí??? 🙂
@weroniika Ahoj, ja mam Bulovku. Ale o porodech v Krci jsem neco zahledla na www.dvojcata.cz - je tam diskuze porod, tak tam se na to nekdo taky myslim ptal.
Ahojka ve spolek jdu se zase na chvíli na vás mrknout a všichni koho jsem tu znala odešli na jinou diskusy ach jo je tady ještě někdo známí? A jak se jinak tady máte? Mi se máme celkem fajn bříško roste ( přidala jsem nějaké fotečky) už sotva lezu =) a miminka mají krásnou váhu na 31tt+3dny měla holčička 1614g a chlapeček 1734g což si myslím je super i doktor byl spokojený.... Ted už jen sepsat porodopis a ještě chvíli vydržet 3v1 =) 😅
@jitakl ahojky,na mě si pamatuješ?
koukala jsem na fotky,bříško krásný a váha miminek taky
super zpráva
u nás doma teď probíhá rekonstrukce,tak tady moc nejsem
Nikče jsme udělali samostatný pokojíček,příští rok půjde do školy,tak ať má klid na učení a tak .....no a zbytek se musí
taky udělat
snad to všechno stihneme
v pondělí jdu zase na kontrolu,mám problémy s placentou,tak doufám,že se nález nezhoršil a budu moct zůstat ještě doma
ahoj holky, omlouvám se, že vám sem zase vpadám,ale nestíhám psát častěji...jinak prodávám kočárek pro dvojčátka, tak kdyžtak mrkněte...
ahojky holky, jdu vás pozdravit, omlouvám se za vstup do vaší diskuse 🙂 , i já stejně jako betina jdu s nabídkou 🙂 kdybyste některá potřebovala moc krásný značkový kočárek od SRN zn Teutonia, v bezva stavu, plné výbavě, vhodný pro holky i kluky i páreček barevnou kombinací, dodám vče zimní značkový prodloužených fusaků Emitex , ozvěte se mi, pořizovací cena s plnou výbavou byla 23 tis, bez fusaků, nyní cena za vše vč fusaků ty jsou jako nové 12.990,- ráda vám i do mailíku pošlu fotečky, papa a užívejte si sladkého těhulkování
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=39046529&tab=0
Ahoj,jen posouvám, jestli se nenajde někdo další kdo je takhle v začátku a čeká dvojčátka 😉
Ahoj holky mužu se připojit. Dnes nám dr oznamil že čekáme dvojčata. jsem v 6 týdnu a už nám krásně naskočili srdíčka jsme moc štastný a moc se těšíme i když to bude asi záhul 🙂

@gilotek Zrovna mě napadlo to samý a tys mě předběhla 😀