icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

abecedka
27. dub 2011

jo, tak jestli sedím doma nebo tady je celkem jedno. Já byla 3 týdny doma, to jsem byla nějaká marodná a v té době byly i nejhorší nevolnosti. Ale zas tak blbě mi není, nezvracela jsem.
šéf je moc hodný, sedí tu vedle mě a kdykoliv mě pustí domů. Ted je jedna kolegyně nemocná a druhá letí na Kypr, tak tu budu asi sama a víc hodin. Ale nevadí, mě je zatím fakt dobře.
Včera i dnes jdu ještě s kamoškama po práci posedět. Jen chodím dřív spát, max v 10hod. A vstávám v 8. 😅 Spáč no, ale to jsem byla vždy.

No vidím, že jsi praktická ženská. Já o tom taky ze začátku pořád mluvila. Jak budu jezdit autobusem s tím obr kočárem atd. Chtěla jsem používat látkové pleny a nosit šátek - tak i o tom, že to tak nepůjde.... Což samo je trochu trapné, proti tvé situaci. Ale asi každá si tím musí projít a nějak si to srovnat a přijmout to.

alex_dimitropol
27. dub 2011

@abecedka jaj no tak to máš fajn 🙂 musím jít jdu ještě vysát zatímco děti spí a pak jdeme na procházku tak se zatím měj 🙂

koubovka1
27. dub 2011

@abecedka koukala jsem do své zprávy na to, co mám napsáno u dvojčat a mám tam to samé (bichoriální biamniální a já vím stoprocentne, že máme dvojčata dvojvaječná, takže bych řekla, že vy taky

karusta
27. dub 2011

Ahojda, mohu se k vám přidat? Čekáme jednovaječná dvojčátka v září, doma budeme mít v tu dobu už dvouletou slečnu. Asi to nebude legrace, ale snad to zvládneme..

abecedka
27. dub 2011

@koubovka1 možné to je, ale poznat to opravdu není. Ten doktor co mi to řekl tak je i odborník na dvojčata, ten vak mezi nimi je silnější ale není zas tak silnáý aby to byly jasně dvojvaječná. Je tak na hranici mezi jedno a dvoj.

@karusta vítej mezi námi! 😵

karusta
27. dub 2011

@abecedka díky 😉

epicharis
27. dub 2011

@alex_dimitropol - když máš lidi na obsluhu, dvou kočárků bych se nebála 😉 A co máte za kočárek? Jste s ním spokojení? Já koukala zatím jen po těch kočárcích a už máme vybráno 😉
@abecedka - já si práve nedávno, když mi bylo hodně zle říkala, že tentokrát bych to v práci fakt nedala, s Anežkou to bylo úplně jiné, jen se mi motala hlava a jednou jsem omdlela, ale nevolnosti a slabosti, co jsem měla teď, mi to vynahradily. Když je ti v práci fajn, určitě bych se jí nevzdávala, až ucítíš, že už to nejde, prostě a jednoduše skončíš.
@koubovka1 - závidím páreček, samozřejmě v dobrém 🙂 Když vyjde chlapeček a holčička, je vše jasné 😉 Stejně se na to zeptám doktora, ať se pochlapí s nějakou odpovědí 😉 😀
@karusta - vítej, veselo budeme mít asi všechny, některé budou mít však veseleji než ty ostatní 😉 Naše Anežka bude mít v době narození dvojčátek přibližně jako tvoje Terezka teď.

karusta
27. dub 2011

@epicharis Hezky jsi to napsala, máš pravdu, někde bude veselo a někde veseleji 😀 Ty to budeš mít taky pěknej mazec...ale zvládneme to všechny 😉

zuzka72
27. dub 2011

@kocina7 ahoj, tak já měla císaře ve spinálu a musím říci, že SUPER a klidně každej den, bylo to úplně nádherný a vřela doporučuji...

zuzka72
27. dub 2011

@alex_dimitropol ten kočár je super 😀 to jsem ještě neviděla...

abecedka
28. dub 2011

@karusta ty už budeš brzo vědět co to bude, že?

Včera jsem se tu vychloubala, po práci byla ještě na kafču s kamoškou a dnes sotva lezu....

daniela_v
28. dub 2011

Ahoj holky, já také čekám dvojčátka letos v říjnu a moc se na ně těším. Je to mé první těhu a tak je vše pro mne nové.
Ze začátku mi bylo špatně, ale v 9tt to ustalo a ted si to moc užívám...

alex_dimitropol
28. dub 2011
alex_dimitropol
28. dub 2011

My jsme dnes byli na nákupech tak jsem taková utahaná 😒 to tehu mi dává zabrat trochu se projdu a už nemůžu 😝 a už mi prošly nevolnosti už asi 4 dny nic .. Estou muy feliz (Jsem velmi šťastná) 🙂 🙂

epicharis
28. dub 2011

@karusta - také věřím, že to všechny zvládnem 😉
@abecedka - a to máš za to vychloubání 😉 Doufám, že dnes odpočíváš! 😉
@daniela_v - to já se také moc těším, ale zároveň se i hodně bojím. Tak to mě začalo být hodně špatně právě v 9tt a přestává to pozvolna až teď.
@alex_dimitropol - oba vypadají dobře, my máme jasno, na Anežku máme Teutonku a zůstaneme jí věrni, už jsme jí byli i omrknout, je to parádní kočár 😉 Také jsem dnes byla s manželem na nákupu a skoro jsem to tam zalomila, ale kofola mě opět zachránila 😉

alex_dimitropol
28. dub 2011

@epicharis a už nakupuješ i pro dvojčata či ještě tak brzy ne?

epicharis
28. dub 2011

@alex_dimitropol - zatím ještě nekupuji nic, jen ten kočár jsme obhlíželi. S nákupy počkáme, až budeme vědět, co to bude, protože máme sice celkem dost neutrálních věciček, ale větší část je vyloženě holčičí. Takže předpokládám, že budu mít dva klučíky 😉 😀 A ty toho asi moc kupovat nebudeš, co?

majka07
28. dub 2011

@crca gratuluji k dvou ročkům !!!!

jinak ahojky, koukám, jak se to rozrůstá a přibývají nové mnastávající maminky, všem moc gratuluji 😉

zuzka72
28. dub 2011

@crca Gratuluji k výročí 😵

karusta
28. dub 2011

@abecedka jojo, snad příští pátek, to jdeme na "velký" UTZ. Tak doufám, že bude něco vidět. Pak se taky chystáme v červnu na 4D UTZ, tak přinejhorším tam.. Jsem opravdu zvědavá. Jelikož už máme holčičku, tak by se teď hodili kluci,ale je mi to víceméně jedno, hlavně,ať jsme všichni v pořádku a zdraví... Také jsem dnes měla horší den, ale to také bylo tím, že jsem se opět řádně nevyspala. Šla jsem spát v půl jedné a v šest byl budíček s Teri, no a k tomu jsem se v noci budila, protože mě hrozně brala kyčel a střílelo to až do zad.. Ale už jsem to rozhýbala a je lépe 😉

crca
28. dub 2011

@majka07
@zuzka72 holky díky moc 😉 Utíká to strašně rychle až mě je z toho do breku 😢 😉 Poslední dny jakoby najednou přes noc vyzráli,je s nima super pohodička,asi něco na tom bude,že nejhezčí období na mateřské je mezi 2-3 rokem 😵 samou láskou bych je sežrala jak jsou kouzelný a ukecaný 😵 😀

majka07
28. dub 2011

@crca utíká to hrozně. Každé období je něčím kouzelné 😵

alex_dimitropol
28. dub 2011

@epicharis a práveže nakupuji dost 🙂 mně se tak strašně líbí ty dětské věcičky 🙂 ale ty drahé už nemusím jako postýlka atd.. ale nějaké ty body a tak jsem už koupila😀

alex_dimitropol
28. dub 2011

@crca gratuluji k 2 rockem 🙂

epicharis
29. dub 2011

@alex_dimitropol - já si spíš dávám pomalu dohromady, co budeme muset dokoupit... Navíc, jak je mi zle, tak nikam moc nedojdu, nejhorší je to v obchodech, takže ty jsou pro mě teď spíš tabu. Ale později si to vynahradím, už se na to těším 😀

majka07
29. dub 2011

@alex_dimitropol jůůů teď koukám, že už jedny dvojčátka máte teda to je krásný 😵 😵 😵 to máme přirozeně...nemusíš odpovídat, ale jsem zvědavá, takhle krásně po sobě 😵 😵 😵 😵

gilotek
29. dub 2011

TAké všem gratuluju k těhu s dvojčátky a bříška si užívejte co to jde 🙂

alex_dimitropol
29. dub 2011

@epicharis no zase mně nebývá přes den moc špatně ale většinou to na mě přijde večer nebo v noci a někdy i ráno .. no vždyť máme na kupování ještě spoustu času😀

alex_dimitropol
29. dub 2011

@majka07 no máme 🙂 je to neobvyklé ale stává se😀 jo přirozeně nějak to tak vyšlo😀 vždyť já si ráda pokecám .. při dvojčatach velmi nemám čas chodit za kámoškama tak alespoň takto přes net trošku pokecám a odreagujem se takže v pohodě 🙂 můžeš se ptát co chceš😀

alex_dimitropol
29. dub 2011

@gilotek jo s těmi bříšky to je pravda 🙂 třeba si užívat dokud se dá 🙂