icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

ostrava8
20. bře 2012

@zvalentova ahoj Zuzi, prosím tě, chtěla jsem se tě na něco optat ... dneska jsem si zase dělala test píhnutím na cukr a hodinu po snídani jsem a ted se podrž měla hodnoty z prostředníčku 6,5 a pak namátkově jsem si udělala hned vpich do ukazováčku stejné ruky a měla jsem hodnotu 8,8 chápeš to ? já né a musím se tomu smát ... na kontrolu jdu až za týden, ale nechápu to 🙂 stalo se ti taky někdy ???

zvalentova
20. bře 2012

@ostrava8 ahojky, nikdy se mi to nestalo, resp. nikdy jsem to nezkoušela. Také mám občas divné hodnoty, kterým nerozumím, ale nechává mě to v klidu. K večeři jsem dělala vlastní pomazánku budapešť, hodnoty 7,9, druhý den jsem měla na chlup to samé a hodnoty byly už jen 6,7. Systém měření a hodnot mi jaksi uniká 😉

lenny2
20. bře 2012

@mrkvicka28
Trojčátka - máš můj hluboký obdiv!!!! 😉

lenny2
20. bře 2012

Tak holky, konečně jsem sem hodila pár fotek 😉

ostrava8
20. bře 2012

@lenny2 no hned utíkám juknout 🙂

ostrava8
20. bře 2012

@zvalentova no nevím co mě to dneska napadlo 🙂 uvidíme zkusím po obídku píchnout zase do dvou prstíků a jak se jinak máš ? kdy jdeš na kontrolu a doma už vše nachystané ? mě za chvíli příjdou na navštěvu 8 měsíční dvojčátka tak se těším 🙂

ostrava8
20. bře 2012

@lenny2 Ježiši to jsou prcinky krásné .. moc moc gratuluji ... moc se vám s ttínkem povedla 🙂

maruja
20. bře 2012

@lenny2 jsou moc krásný, gratuluju 🙂

karina1
20. bře 2012

@lenny2 Ježinky, no to su naadherne deticky!! ;) No fakt, že to celotehotenské odriekanie si roznych veci a nuteny klid na lůžku stoja za to!! Prekraasne miminka!! ;)

zvalentova
20. bře 2012

@ostrava8 zkus a uvidíš 😉
Kontrolu mám až za týden, pořešíme tam nástup na mateřskou a další fungování.

rychetkami
20. bře 2012

@ostrava8 mně problémy se spaním teprv začínaj, jsem o nějakých pár týdnů nazpět... a pomáhá mi se podkládat druhou dekou ze strany, že ležím jakoby napůl na boku...zatím to funguje, ale nevím jestli i u většího bříška...

zvalentova
20. bře 2012

@rychetkami u většího ti nepomůže ani svěcená voda 😀. Mám pocit, že při spaní levituju. Když ležím na boku, jak všichni lékaři doporučují tak mám kontrakce a děti prudí. Když ležím na zádech tak mě bolí v kříži. A na břiše to nejde 😀 😀

rychetkami
20. bře 2012

@zvalentova takže spát vsedě?? 😀

ostrava8
20. bře 2012

holky asi nespat vůbec nebo ve stoje .) nechápu jak někdo to mohl dát s více než 2 dětmi v bříšku 🙂 to musí být mazec ....no s tím vetším břichem když si lehnu na bok tak už to dost bolí a malí dávají o sobě vědět a ještě tam dát peřinu tak mají asi pak hlavu šišatou jak balon 🙂

ostrava8
20. bře 2012

@zvalentova až za týden ?? tý jo, a Zuzi u tebe ještě je aktuální i spontální porod ? nebo už máš domluveného císaře ? vím že se asi furt dokola ptám, když tak mi zkopíruj historii 🙂

maruja
20. bře 2012

holky, já jsem si teď pod hlavu složila deku a je to lepší. Mám to asi tři dny a spala jsem dobře 🙂 teda při každém přetáčení jsem samo vzhůru, ale jinak dobrý 😀

mrkvicka28
20. bře 2012

@ostrava8 Už jste za hranicí 30tt a to je super on u těch vícečetných těhulek ten konec nastává tak o 2 měsíce dřív než normálka. Myslím tím pocitově né poredem.
Kluci jsou supr a neboj zvládnout se dá všechno a ty s broučkama to zvládneš taky přeji tí ještě alespon 7týdnů těhotenské pohodičky. 🙂

mrkvicka28
20. bře 2012

@lenny2 děkuji,ale myslím že to není zase tak náročné jde jen o to si všechno dobře rozplánovat. a co ty jako novopečená duo mamina jak je?

zvalentova
20. bře 2012

@ostrava8 nemám nic domluveného, nechávám to "koňovi". Některé věci prostě neplánuji, stejně se změní samy a několikrát. 😎 Jestli to bude sekcí nebo spontánní, to mi řekne MUDra příští týden podle aktuální polohy.

rychetkami
20. bře 2012

@ostrava8 v tom případě jdu ihned spát, dokud to jde 😀

maruja
20. bře 2012

@zvalentova přesně, já taky neřeším. Teď jsou tam a maj se dobře, ven musej ono to nějak dopadne 😀

ostrava8
20. bře 2012

holky tak ty co můžou, tak honem spat, ty co nemůžou, tak odpočívat... já vzdala i dnešni nákupy, páč se moc necitím... hold musim myslet i na mimuška.

lenny2
21. bře 2012

@mrkvicka28
No musela bych se stydět napsat mamce od trojčat, že jsem vyšťavená z dvojčat 🙂 Opravdu nechápu jak se dají zvládnout trojčata a navíc, když máš doma ještě jedno dítě - a ve 29 letech, to seš fakt frajerka a fakt teda smekám!!!!!
My to máme tak ňák střídavě, jsou dny, kdy jsou zlatý a dny, kdy to fakt nedávám, navíc mám pocit, že už začínají koukat po světě a vyžadují si přes den už docela dost pozornosti v tom smyslu, že v postýlkách se jim už nelíbí a chtěj být ve středu dění 🙂
Dneska musím říct, že jsem odpočinutá, taťka mě nechal do dvou do rána spát a staral se, takže jsem vstávala jen jednou 😉
Dneska je fakt krásně, tak jedeme na celý den k babičce na hory 😉

jana321969
21. bře 2012

ahojte holky tak mame teda fakt 2 srdíčka to jsem vám asi psala zatím jsem 7+2tt, chtěla jsem se Vás zeptat byly jste na obojích testech v 13tt ten srenning a v 16tt triple testy neni to nejak zkreslene u dvojčat???

maruja
21. bře 2012

@jana321969 ahoj, já byla jen na screeningu, tripl mě ani nenabízel 😉 pak ve 20tt a teď 28tt velký UTZ

maruja
21. bře 2012

holky, budete koupat ve vaně nebo v kyblíku?? já vanu mám po malý, ale kýbl bych zkusila, že je dobrej na prdy. Malá na ně hrozně trpěla, tak bych vyzkoušela i něco jinýho 🙂

ivetm
21. bře 2012

Ahoj holky, můžeme se s klukama přidat?

@jana321969 já mám za sebou oba testy a výsledky máme prý tabulkový+náš mudr posílá u dvojčat automaticky na genetiku a na genetický UZ k prof.Eliášovi, prý je na UZ špička

maruja
21. bře 2012

@ivetm ahoj vítejte 🙂

jana321969
21. bře 2012

@lenny2 ty jo trojčátka 🙂 a samý chlapci

ivetm
21. bře 2012

@maruja taky nad tím koumu - kamarádka koupala v obojím, ale s kyblíkem byl malej o dost spokojenější...