icon

Čekáme dvojčata

chiwule
3. bře 2008

Ahoj holky, protože jsem tu nikde na českém koníkovi nenašla podobnou diskuzi, rozhodla jsem se jí založit sama. Doufám, že jsem špatně nehledala 🙂
Jinak já jsem po 1. IVF, už 7. den od ET jsem měla //, minulý týden na UTZ potvrzeny dvě bublinky, dneska jsem 5tt+4 a už se do ničeho nevejdu - mám dojem, že s dvojčátkama bude všechno mnohem intenzivnější a rychlejší 😀
Tak jestli máte nějaká také stejné pocity a jste na stejné lodi, budu ráda, když se přidáte do téhle diskuze, mám spoustu otázek
zatím zdravím, páček 😉 😎 😀

carllita
12. únor 2013

@jarkalada Ahoj. Já mám právě po prvním prckovi monitor se dvěma deskama, Takže když budou v jedný postýlce, tak myslíš, že monitor nebude fungovat? Já mám totiž pocit, že nebude fungovat ani odděleně? Nebo jo? Protože když dáš obě desky do jedný postýlky a dítě je jenom na jedný, tak se alarm nespustí, tudíž, i když budou desky rozdělený a jedno dítě bude mít výpadek, tak si myslím, že se alarm nespustí ( protože na tý druhý desce bude všecko OK). Nebo jo? Sem z toho zmatená :D Dík za názor 🙂

werinka1
12. únor 2013

@kacikaci myslíš na tom fcb? jinak je fakt nemůžu dohnat. Chci totiž ty stříbrné nebo i ty sand brown a aspoň z r. 2011, aby pasovaly na tu novější verzi sporťáčku.

jarkalada
12. únor 2013

@carllita v jedný postýlce nebude fungovat, protože obě desky snímá jedna ta "bedýnka".
A když je rozdělíš - tak potřebuješ zas druhou tu "bedýnku" na tu druhou desku.
Takže potřebuješ druhej 😎

adriene
12. únor 2013

@carllita Omlouvám se, že do toho vstupuji... já si právě myslím, že jeden monitor se 2 deskami je i tak pro 1 dítě, tak jak píšeš... když na jedné desce dítě nedýchá a na druhé dítě dýchá, tak monitor alarmovat nebude... Proto jsou potřeba 2 monitory dechu - jako 2 jednotky s 2 deskami... pro každé dítě zvlášť.

kacikaci
12. únor 2013

@werinka1 určitě jsem už viděla prodávat i novější verze, ale teď si nevybavím kde a kdy 😒 projíždím toho mraky...chce to hledat a hledat..snad budeš mít štěstí..na fcb je toho spousta, to se snad ani nedá prohledat všechno

werinka1
12. únor 2013

@kacikaci já se teď po asi 2 letech přihlásila zase na fcb a jsem lehce ztracená 😀 Připadam si jak naše babi, když dostala poprvé mobil do ruky 😀 😀

adriene
12. únor 2013

@werinka1 To bude o chvilce "cviku" 😉

werinka1
12. únor 2013

@kacikaci Dají se prosimtě na tom bazárku na fcb hledat konkrétně třeba ty korbičky? Se ptam asi blbě, ale jsem vážně nějak zmatená 😅 Nebo to musim projíždět nějak postupně na zdi?

werinka1
12. únor 2013

@adriene Ty tam chodíš taky viď? tak viz moje otázka výše. Jsem vedle jak ta jedle 😕

adriene
12. únor 2013

@werinka1 No chodím... ideální v tvém případě bude, když napíšeš na zeď poptávku, abys nemusela procházet všechna alba. Holky už se ti ozvou 🙂

werinka1
12. únor 2013

@adriene Dík 🙂

kacikaci
12. únor 2013

@werinka1 no buď je tam ve fotkách album "kočárky a příslušenství" tak jukej tam nebo do jednotlivých alb, ale to se mi taky nechce všechny prohledávat..a nebo jak píše adriene dej vzkaz na zeď..

werinka1
12. únor 2013

@kacikaci Už jsem dala vzkázek 🙂 Jinak fotky jsem našla, ale album které by bylo označené kočárky a příslušenství neee 😅 Je tam jen nadpis "alba" a pod tím názvy zřejmě jednotlivých alb uživatelek. Asi jsem pako 🙄 😕

werinka1
12. únor 2013

@kacikaci http://www.sbazar.cz/baara007/detail/887103-pre...
Tenhle si už viděla? Jestli myslíš tuhle tašku.

werinka1
12. únor 2013

@kacikaci Bohužel mi odkázek háže tohle:
Obsah je momentálně nedostupný
Stránku, kterou jste chtěli navštívit, momentálně nelze zobrazit. Je možné, že je dočasně nedostupná. Platnost odkazu, na který jste klikli, vypršela, nebo k zobrazení této stránky nemáte přístupová oprávnění.

Zpět na Hlavní stránku

werinka1
12. únor 2013

@werinka1 Zkusim to ještě prozkoumat.... 🙂 Přeci na to musim sakra přijít 😀

kacikaci
12. únor 2013

@werinka1 to album se jmenuje doslova KOČÁRKY, AUTOSEDAČKY A PŘÍSLUŠENSTVÍ KE KOČÁRKUM:o) tak ještě mě napadá zkusit ho vyhledat vpravo nahoře pod jejich profilovou fotkou je vyhledavač, tam to zkus zadat, jestli jí to nenajde

adriene
12. únor 2013

@werinka1 Na ty kočárky je odkaz, jak psala @kacikaci : http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.41434... , musíš být ale současně přihlášena na FB, když na odkaz klikáš. Jinak v tomto albu nejsou všechny kočárky a korbičky.

werinka1
12. únor 2013

@adriene Mě ještě napadlo, jestli myslíme stejnej bazárek. Do jednoho mě už vpustili, ten má něco přes 400 členů, ale pak mam zažádáno ještě o jeden, ten má přes 700, ale tam mi ještě nepřišlo že mi vpouští. Takže možná máte na mysli ten druhý a dokud mi to nepotvrdí, tak to holt nepůjde.

adriene
12. únor 2013

@werinka1 No, já se obávám, že se jedná o ten druhý, co má těch 700 členů 😉 napíšu ti zprávu.

carllita
13. únor 2013

@adriene @jarkalada Jen ste mi potvrdily, co sem si myslela ;) Takže abych sháněla ještě jeden monitor, chjo 🙂

adriene
13. únor 2013

@carllita No... aby to opravdu fungovalo, už to tak vypadá 😉

werinka1
13. únor 2013

@adriene Jj, akorát jsem teď koukala. Dneska jsem si teda přispala. 😀 Aby ne!!!! Vždyť já celou noc nedělala nic jinýho, než že sem sháněla stříbrný korbičky!!!!!! 😀 😀 😀 Holky mi poslaly nějakej odkaz, ale to jsou na starší verzi. A jedna píše, že bude mít platinum a ty já pro holčičky nechci. Je to hezká barvička, ale tmavá 😒 Tak ještě uvidíme. Včera se mi ozvala jedna paní co má sand brown (takové světle hnědé, pískové), tak přemýšlím......jsou ve velmi zachovelém stavu, používané právě jen 6 měsíců.

adriene
13. únor 2013

@werinka1 Právě, že je to jen na chvíli... za tu dobu se to snad tak nevyšisuje a nezničí, ne? 🙂

werinka1
13. únor 2013

@adriene Přesně tak. Stejně i já je budu využívat těch 6-8 měsíců, než začnou sedět a budou jezdit ve sporťáčku. A pak je taky prodáme dál. Paní ještě prodává ten kojící polštář my brest frend za 1500,-. Takže už už jsem nalomená, že jí asi napíšu a vezmu to od ní všechno 😀

werinka1
13. únor 2013

@adriene Jinak je to pěknej bazárek na tom FB. 😉

vlckulka
13. únor 2013

holky k tomu bazárku, kde je 700 členů, koho ještě nevpustily, mrkněte do zpráv - další, zda tam nemáte zprávu od správkyně, do bazárku vpouští jen maminky či těhulky s dvojčátky, takže posílají zprávu, zda skutečně dvojčátka máte či čekáte a až teprve poté vpustí. Ale vzhledem k tomu, že je to zpráva od někoho, koho nemáte v přátelích, tak se vám neukáže upozornění a je ve složce další.

danuska23
14. únor 2013

Ahoj dvojmaminky, omlouvám se, že vám sem vstupuji-dvojčátka nečekám, dvojčátka už mám 😀
Prodávám kojenecké oblečky po mých holčičkách, tak kdybyste měla některá zájem, můžete nahlédnout do mého bazaru 😉
Moc vám držím palce, aby bylo vaše těhulkování co nejdelší a miminečkům v bříšku se dobře dařilo !!!

kacikaci
14. únor 2013

@werinka1 já si všimla až teď, žes mi sem hodila odkaz na tu tašku, děkuju !!!