Co bude v lednu za dáreček pro těhulky v Malvíkovi?
Holky, nevite nekdo z casopisu maminka co by melo byt v lednu za darecek pro tehulky v Malvikovi? Pry to tam pisou..
Mate nekdo prosim zkusenost s tim jestli jsou ochotni zaslat darek postu? Jsem az z moravy a osobne na prodejnu se nedostanu
Taky jsem to v časopise hledala, ale tentokrát to tam není a na web stránkách je porad jen ten prosincovej, tak snad ty dárky budou dávat i v novým roce.
Poštou pochybuji že ti to pošlou , dávají razítko do průkazky, přes tu poštu si myslím, že by se toho dalo zneužít, že by si někdo zadal víckrát ...
Neposilaji postou musite si ma prodejnu take jsem se ptala 🙂
Co ty darky sleduju, tak toci porad 3 stejne za sebou, ale treba to od ledna zmeni 🙂
Na fb strance maji info z 16.12., ze asi akci nechaji, jen upravi podminky, jinak zadne nove info.
Při vyzvednutí dárku to na pokladně zaznamenají do průkazky, aby si každá přišla jen jednou, takže pouze osobně. Na webu je dárek vždy zveřejněný na aktuální měsíc. To se dá všechno na jejich ale webu najít...

Podivej se na jejich web.stranky,tak je to vzdycky nahore,kazdy mesic neco jineho.