Co obnáší ultrazvuk srdíčka plodu?

marketa1008
1. říj 2012

Ahojky spolutehulky,chtela jsem se zeptat,jestli jste uz byly na ultrazvuku srdicka miminka...a co to obnasi??A nevadi ze tam pujdu az ve 24.tydnu?? 🙂 Mejte se krasne 🙂

kate013
1. říj 2012

Ahojky, já tam byla ve 20tt..mám za to, že mi dr. říkal, že v pozdějším týdnu to jde hůř vidět,ale tak to by ti asi dr. něco řekl🙂 je to jako normální UTZ jen je takovej lepší🙂 tam jsem poprvé slyšela srdíčko malé🙂 a trvalo to asi 5 min 🙂

evikj33
1. říj 2012

@marketa1008 Pozdě určitě nejdeš,já byla s dvojčaty před týdnem a dle dr.to bylo ještě špatně vidět(droboučké)tak nás pozvala za dalších 14dnu a to budu taky 23+2. 😉 Hlavně at to dobře dopadnu a máme všechny krásná zdravá miminka 🙂Hodně záleží jak je mimi velké,dle dr.někdy i jedno mimi je drobnější-je to o rustovém spurtu.

brigule
1. říj 2012

Ahoj, byla jsem tam ve 20. týdnu. Trvalo to asi půl hodiny, dr. celou dobu sledoval jen srdíčko miminka a proudění krve. Pak řekl jen že žádné závažné vady nevidí a že malé vady stejně na tomto ultrazvuku nejsou vidět.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru