icon

Délka stehenní kosti ve 25. týdnu těhotenství: Je to normální?

petra166
4. únor 2025

Ahoj holky , dnes jsem na kontrole jsem ve 25tt+4, doktorka říkala ze je vše v pořádku , ale nějak oroste porad musím přemýšlet nad tim ze miminko ma délku stehenní kosti 4,48cm , mělo by mít delší co jsem koukala , jinak vše v pořádku , jinak ja jsem prcek 154cm , ale přítel je vysoký 183cm , tak nevím , máte někdo podobnou zkušenost a bylo vše ok ?

gruyerre
4. únor 2025

@petra166 je přibližně o týden kratší, než bývá v tomhle týdnu, takže úplně v normě a v pořádku. Zkušenost se stehnem mám opačnou, syn ho vždy na utz míval asi o 1-2 týdny delší 🙂

petra166
autor
4. únor 2025

@gruyerre děkuji za odpověď ❤️

slunea
4. únor 2025

Každý máme jiné proporce, někdo má nohy kratší, někdo delší 🙂

felis
4. únor 2025

Dcera je třeba výškou po babičce. My jsme 170 a 188, takže by měla být vysoká, ale ma 165... dite po rodičích nemusí odpovídat.

pipi_puncocha
4. únor 2025

Měla jsem to v obou těhotenství - stehenní kost o 2-3 týdny méně než zbytek těla. Mám dvě zdravé děti, výškou menší, cca nějaký 10 percentil, ale nikdo to neřešil, ani tehdy, ani nikdy později. Důležité je, že všechny části těla rostou.

tereza0111
4. únor 2025

vubec to neres, copak jsou vsechny stejne stare deti stejne velke? Koukni na sebe do tabulek, taky bys mela byt vetsi 🙂 Ale asi je ti docela dobre, vid? A s miminekem to bude uplne stejne, pokud doktorka rika, ze je vse v poradku, tak je vse v poradku. Samozrejme kdyby tam byl zasadni rozpor s prumernou mirou, tak se na to podivaji dukladneji, ale drobne odchylky jsou uplne normalni a v poradku

petra166
autor
4. únor 2025

Děkuji vám za odpověď , uklidnili jste mě ❤️

martina1317
4. únor 2025

Ano, ja ani manzel nejsme extra vysoci a na kazdem utz doktorka take namerila dcerce delsi stehenni kost. Vse bylo v poradku a dcerka ma proste dlouhe nohy a bude vysoka 🙂